Şimdi Ara

Ehliyet hakkında yardımcı olabilir misiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar seneye ehliyet almayı düşünüyorum yeni düzen gelecek mi stajyer ehliyeti filan diyorlardı. Öyle bir düzen gelirse ne olur bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz.

• 2015 in ocak ayından itibaren yapılan başvurular stajyer ehliyet olarak verilecek stajyer ehliyette şu şekilde oluyor 2 yıl boyunca yanınızda usta ehliyeti ( yani 2015 den önce almış kişiler) olan biri olmadan trafiğe çıkmanız yasak yakalandıkça ceza puanı alıyorsun ve puanın dolduğunda stajyer ehliyetin iptal ediliyor yani baştan sınava girmem gerekecek imkanın varsa bu sene kayıt ol .
  • quote:

Orijinalden alıntı: minkrs

2015 in ocak ayından itibaren yapılan başvurular stajyer ehliyet olarak verilecek stajyer ehliyette şu şekilde oluyor 2 yıl boyunca yanınızda usta ehliyeti ( yani 2015 den önce almış kişiler) olan biri olmadan trafiğe çıkmanız yasak yakalandıkça ceza puanı alıyorsun ve puanın dolduğunda stajyer ehliyetin iptal ediliyor yani baştan sınava girmem gerekecek imkanın varsa bu sene kayıt ol .

Arkadaş büyük ihtimalle yaşı bekliyor
  • metinsemer kullanıcısına yanıt
    Yok yaşı beklemiyorum 21 e giricem fakat seneye almaya planlıyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 yaşındayım 18 yaşından beri stajyer ehliyet gelecek deniyor

tamamen sürücü kurslarının millet kayıt olsun da para kazanalım diye uydurdukları bir şey

ben 25 yaşında biri olarak atıyorum işim gereği araba kullanmam gerekse sürekli yanımda birini mi bulundurcam

koca uçağı bile iki kişi kullanırken iki metrelik taşıt için iki sene boyunca birinin refakat etmesi saçma

http://www.kastamonupostasi.com/m/?id=7351
    http://ismailterzi.com/2012/11/27/stajyer-ehliyet-donemi-2013le-birlikte-basliyor/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.