Şimdi Ara

Ehliyet harcı nereye nasıl yatırılıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
121.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben dün sabah 9 da dosyaları teslim ettim parmak izi aldılar.Akşam 16.30 da gel dediler gittim aldım 1 gün içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ENİGMA.

Ben dün sabah 9 da dosyaları teslim ettim parmak izi aldılar.Akşam 16.30 da gel dediler gittim aldım 1 gün içinde.

Subenin yoğunluğuna göre değişiyor iyi biriyse rica edin 1 saate veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ispirstyle

quote:

Orijinalden alıntı: ENİGMA.

Subenin yoğunluğuna göre değişiyor iyi biriyse rica edin 1 saate veriyor.

Orası öyle ama memurlar baya ters davranıyor ya hiç sesimi çıkarmadım tamam dedim çıktım bulaşmamak lazım

• ENİGMA. E kullanıcısına yanıt
    Benim daha dosya yok ortalarda.
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    dosyayı bekleme kan grubu kartın yoksa onu çıkarttır devlet hastnesi ücret almıyo onu alman gerek sonra şoforler odasına git dicem bazı kurslar dosyaya ekliyor ek 18 falan var 5 liraya dosyada veriyorlar onu sor eğer kurs vermiyorsa onu al bankaya harcı yatır hazır olsun
    Kan grubu kartına gerek yokmuş hocam kimlikte kan grubu yazıyor. Bizim kurs dosyayı vericekmiş onu sordum sıkıntı yok. Harcı da yatırdım bitek dosya lazım.
    Kurs banada kan gruba kartına gerek yok kimlikte yazıyor dedi gittim emniyete memur kan grubu kartın nerde dedi kimlikte yazıyor dedim . KAN GRUBU kartın nerde ?? dedi tekrar çıkardım verdim yoksa dosyayı geri veriyodu demekki her yerin farklı.
    Bizim kurs dedi valla bi ters köşe yaparlarsa o kursa zaten sinirliyim yıkarım orayı.
    İnşallah öyle olmaz
  • Dosya bu hafta içinde çıkacaktı hâlâ gelmemiş. Herşey hazır bi dosya kaldı.

• Kan grubu kartını aralık gibi almıştım bi sıkıntı çıkarmazlar sanırım bide dosyayı almadım ama yinede ziraate parayı yatırsam haftaya gitsem emniyete sıkıntı çıkmaz herhalde

• Ben dosyamı aldım bugunde kan grubu kartımı çıkarttım geriye sadece harç parasını yatırıp emniyete gitmek kalıyor yanlız bi sorum olucak.

1.Kursun verdiği dosyanın içinde müracaat formu ek-1 yazıyor bidaha söförler odasına falan gitmeme gerek yok dimi ?

2.Harç parasını bankamatikten falan yatırabiliyormuyuz yoksa illa veznedenmi yatırmamız lazım ?

3.Emniyete gittimizde kart parası 101 tl diyor bunun dışında ekstra bi ücret veriyormuyuz parmak iziymiş falan ?

Teşşekkürler.
  • İş Bankası Halbank Vakıfbank Vb.
  • arkadaşlar bu işlem illaki internetten de yapılıyodur. Bi türlü bulamadım. Bir sürü seçenek var. Acaba hangisi olduğunu biliyormusunuz.

Yapan var mı? ya da kurcalayıp farkeden oldu mu ?
  • Ehliyet harcı ve diğer konularda ayrıntılı bilgiye linkten ulaşabilirsiniz link
  • ya beyler bende kan grubu kartı aldım ama ocak ta o geçerli olur mu sonuçta hepisi aynı
  • Benim sürücü kursumdan mesaj geldi bugün. Ehliyet harcınızı ayın 15'ine kadar yatırın diye. Parayı yarın sabah yatıracağım. Peki bu İEM randevu olayını ne zaman yapmam gerek ?
  • bu ehliyet in yatırılan vergi harcını 347 tl yi nereye yatırabiliyoruz bankaya gidiyorum sistem yok diyorlar arkadşlar yardmcı olursanız sevinirim...
  • Arkadaşlar ziraat ve halk bankasina gittim ehliyet harcı yatirmak istediğimi söyledim ancak kimsenin birseyden.haberi yok buradan yatırılmıyor diyolar nerden yatiracagiz yardım lütfen

• Bu harç olayı her ilde farklı galiba kırşehir'de 333 tl harç 102 tl kart parası B sınıfı için yani toplamda 435 tl yapıyor hepsi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.