Şimdi Ara

Ehliyet harcı nereye nasıl yatırılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
121.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kurs aradı a2+b dosyam hazırmış, yarına randevum da var önceden almıştım. Bir tek harcı ödemedim acaba nereye nasıl ödüyoruz bankamatikten falan oluyor mu illa vezneden mi? Bir de a2+b için ne kadar harç ödeyeceğim acaba? Çok teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla bende dosya bekliyorum ama keşke kursa sorsaydınız, en iyi onlar bilir.

• 333 tl mi ne b icin internette var

vezneye gidiyosun ziraat bankasiydi sanirim

hangi ilceden randevu

randevu satan ariycam artik yaa uskudar icin hahaha persembe veya cuma icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

333 tl mi ne b icin internette var

vezneye gidiyosun ziraat bankasiydi sanirim

hangi ilceden randevu

randevu satan ariycam artik yaa uskudar icin hahaha persembe veya cuma icin

Kadıköy dostum randevu ben de zar zor aldım

• cduman C kullanıcısına yanıt
    Ehliyet harçları Vakıfbank-Zıraat Bankası ve İş Bankasına TC Kimlik numaranızla yatabiliyor.

2013 Ehliyet Harçları a2 için ayrı b için ayrı harç yatıracaksın.Kart bedelini 1 kez ödeyeceksin ama.

Bankamatikten ve internet şubesinden işlem olmuyor.Kolay gelsin...
  • yaw bizim sürücü kursundaki elemanlar sadece maliyeye yatırıyorsun dedi?
  • Beyler ben de aynı şekilde sınavları geçip dosyamı aldım. Bana söylenen vergi dairesine harç yatırmam gerektiğiydi. İnternette ziraat, vakıf, iş bankasına yatırılabiliyor deniyor ve birbirinden farklı meblalar gösteriliyor.

Bu işin doğrusu nedir açıklayabilecek olan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • Vergi dairesine değil bankalara gişelerden yatırıyorsunuz, şu an vakıfbank şubesinde sıra bekliyorum kız arkadaşım için B sınıfı ehliyet için bankaya 347 TL yatırıyorsunuz bunun dışında emniyete gidince 108 TL kart parası da ödüyorsunuz. Bunun dışında sorunuz varsa yardımcı olabilirim

• Emniyetten nasıl gün alıyoruz ya. Her günleri dolu maşşallah. Bir haftadır gün bekliyorum. Gidince de randevusuz almıyoruz diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Emniyetten nasıl gün alıyoruz ya. Her günleri dolu maşşallah. Bir haftadır gün bekliyorum. Gidince de randevusuz almıyoruz diyorlar.

Sabah 9 da yeni günün randevusu açılıyor 09:01 de girerseniz kolaylıkla alabilirsiniz, eğer yine yoksa yakın semtlere bakın derim ben, kanun değişti artık bütün semtlerden alabiliyosunuz ehliyeti.

• aliekin kullanıcısına yanıt
    İşlem sıralaması nasıl olmalı? Bankaya harç, sonra trafik müdürlüğü, ondan sonra emniyet şeklinde mi? Bu arada bana da sürücü kursundan ehliyet harcı vergi dairesine yatırılıyor demişti, siz bankaya yatırabildiniz mi?
  • mustafa1111 kullanıcısına yanıt
    Bankaya harç yatırıyorsunuz o arada emniyetten randevu alın emniyete gitmeden en yakındaki şöförler odasına gidip bir dosya isteyin sürücü belgesi için ( ehliyet kursu da verebilir bir sorun önce) ondan sonra emniyete gidip kart parasıyla birlikte eveaklarınızı erin ve söylenen günde ehliyetinizi teslim alın.
    Not: Vakıfbank şubesinden sorunsuzca yatırdım ben

• aliekin kullanıcısına yanıt
    banka vergi miktarlarini biliyor mu?

• B sınıfı ehliyet sahibiyim.

A2 için sınava girdim geçtim. Şimdi bankaya harç yatırırken sadece A2 için yatıracağım değil mi?

teşekkürler
  • cavemanturk C kullanıcısına yanıt
    tabiki neden tekrar B icin yatiracaksiniz ki

• ENİGMA. E kullanıcısına yanıt
    Evet biliyorlar. B sınıfı ehliyet harcı yatırıcam dedim direk miktarı söylediler. Ziraat şubesinden yatırdım bende. Dosyayı bekliyoruz halen ses yok. Randevu için de beklemek istemiyorum şimdiden alsam mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 10 Mart 2014; 14:53:22 >
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    Ben dosyami aldim hastanedeyim simdi kan grubu karti icin yarinda emniyete giderim

• 2 Saat once Zıraat Bankasına 346 lira yatırdım.. Tc no ile
  • ENİGMA. E kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.

bende bugün emniyete teslim ettim herşeyi.
    memur arkadaş 1 hafta sonra alırsın dedi onu anlayamadım bu kadar uzun mu sürüyordu basılma işi. B sınıfı alalı 15 sene olmuş unutmuşuz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.