Şimdi Ara

Pasaport için yatırılan harc bedelini geri almak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
29.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.Calistigim sirket Rusyadan is aldi dun bize pasaportlarinizi hazirlayin denildi.Bende gittim akbanka 215tl yatirdim bir nushasi bende suan.Emniyete verilecek evraklar yetismedigi icin gidip verememistim.Simdide bu isin iptal olma durumu konusulmaya baslandi.Bi ihtimal bu ucreti bize yatirmazlarsa ben bu parayi bankadan geri alabilir miyim, yoksa geri odemesi olmayan bir ucretmidir? Cevaplarinizi bekliyorum tesekkurler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• dilekçe yazarsan 4 ay içerisinde iadesi oluyo diye biliyorum ama emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hat-tukai

dilekçe yazarsan 4 ay içerisinde iadesi oluyo diye biliyorum ama emin değilim.

Daha gidemedim mudurluge pazartesi gidebilirim, anca ozaman 4-12 olucam.bunun icin nereyi aramak gerekir bir arasam bilgi alsam?

• emniyet genel müdürlüğüne bi sor hocam onlar detaylı bilgi verir. veya nüfusa sor.
  • Biraz ugrastan sonra parayi alabiliyoruz.Yapmak gereken emniyet mudurlugune parayi yatirdiginiz islem yapilmamis makbuzla ve onlu arkali kimlik fotokopisiyle gidip makbuzla ilgili islem yapilmadigina dair imzali belge aliyoruz.Sonra yatirdiginiz parayi banka hangi vergi dairesine gondermisse oraya gidip ilgili dilekce yazip elimizdeki belgelerle birlikte veriyoruz ve parayi bir hafta icinde dilekceye yazdiginiz banka hesabina yatiriyorlar.

Nasil oldugunu bilmedigim icin oradan oraya ugrastim.Boyle birsey basina gelipte internetten aratanlara yardimci olur umarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Biraz ugrastan sonra parayi alabiliyoruz.Yapmak gereken emniyet mudurlugune parayi yatirdiginiz islem yapilmamis makbuzla ve onlu arkali kimlik fotokopisiyle gidip makbuzla ilgili islem yapilmadigina dair imzali belge aliyoruz.Sonra yatirdiginiz parayi banka hangi vergi dairesine gondermisse oraya gidip ilgili dilekce yazip elimizdeki belgelerle birlikte veriyoruz ve parayi bir hafta icinde dilekceye yazdiginiz banka hesabina yatiriyorlar.

Nasil oldugunu bilmedigim icin oradan oraya ugrastim.Boyle birsey basina gelipte internetten aratanlara yardimci olur umarim.

Yaklaşık dört yıllık bir hort olacak, benimde çeşitli nedenlerden dolayı harç bedelini geri almam gerekiyordu, vergi dairesine her şeyi eksiksiz verdim 15 gün oldu hala para yatırılmamış, 4 yılda bürokrasi mi yavaşlamış yoksa bende mi bir sıkıntı var

• MağaraAdam kullanıcısına yanıt
    Valla hocam benimde haftasında yatmıştı sanırım. Sorabileceğiniz biryer varsa araştırın sorun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ehliyet Parasını Geri Almak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Valla hocam benimde haftasında yatmıştı sanırım. Sorabileceğiniz biryer varsa araştırın sorun.
    Konuyu bir de ben hortlatayım, artık emniyet müdürlüğü değil. İlçe nüfus müdürlükleri bakıyor pasaport işlemlerine. Kullanmadığım harçları makbuzlarının arkasına işlem görmemiştir vs. mührü ve durumu özetleyen dilekçe ile ödemenin yapıldığı vergi dairesi müdürlüğüne başvurdum. İade servisine yönlendirdiler, elimden makbuzu ve dilekçeyi aldılar. 45 güne hesabınıza yatar dediler... evrakları aldıklarına dair herhangi bir kayıt numarası vs. birşey vermediler. Peki biz nasıl takip edeceğiz dediğimde yanıt yok...

Yani dilekçe kaybolsa kayda alınmasa yapılacak birşey yok...

Size bir takip/kayıt numarası vermişler miydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSN_vs_XBOXLive -- 12 Kasım 2018; 17:59:28 >

• PSN_vs_XBOXLive P kullanıcısına yanıt
    Yok hatırlamıyorum öyle birşey denilen sadece beklemem gerektiğiydi hafta geçmeden yatmıştı para. Benimkisi sanırım bunların ödeme gününe mi denk geldi noldu çok çabuk almışım ben demek. 45 gün denildiğine göre şanslıymışım ozaman.

• 40 gün oldu yatmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.