Şimdi Ara

Ehliyet İçin Diploma Tasdiklettirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
15.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ehliyet için gerekli belgeler arasında

Diploma(noterden tastikli) yazıyor birde öğrenci belgesi de olabilirmiş

şimdi şöyle birşey var ben istanbulda oturuyorum okul ankarada öğrenci belgesini almam zor fotokopisi faxla falan olmuyomuş bende diploma fotokopisi var ben şimdi gidip onu noterde takdiklettirebilirmiyim (orjinali yok fotokopisi var diplomanın)

• çok acil lazım arkadaşlar o yüzden konuyu yukarı taşımak istiyorum
  • lısene gıdıp mezun olduguna daır belge alman gerek bende oyle yapıcam kurstan soyledıler oluyomus oyle benımde dıploma ıst dısında unıde cunku
  • ben mezuniyet belgesi ile aldım. mümkünse öğrenci belgenle veya mezuniyet belgesiyle al. yoksa tasdik için 20-30 tl bayılmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RC Helikopterci -- 12 Temmuz 2010; 16:05:11 >
  • Diplomanın fotokopisini tasdikletemezsin noterde. Ya diplomanın aslı olacak yanında notere giderken ya da okul fotokopiye "aslı gibidir" şerhi düşmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deeproxy

Diplomanın fotokopisini tasdikletemezsin noterde. Ya diplomanın aslı olacak yanında notere giderken ya da okul fotokopiye "aslı gibidir" şerhi düşmeli.

aslı gibidir yazması hiçbir işe yaramıyor. emniyet kabul etmiyor. noter onaylı olmak zorunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RC Helikopterci -- 12 Temmuz 2010; 16:26:11 >
  • iyi o zaman liseye bi uğrim ben mezuniyet olduğuma dağir belge alim dediğiniz gibi olur inşallah..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet e-sınav ücreti
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: h123456789

quote:

Diplomanın fotokopisini tasdikletemezsin noterde. Ya diplomanın aslı olacak yanında notere giderken ya da okul fotokopiye "aslı gibidir" şerhi düşmeli.

aslı gibidir yazması hiçbir işe yaramıyor. emniyet kabul etmiyor. noter onaylı olmak zorunda.

ben müdüre dedim diplomanın fotokopisini çekti aslının aynıdır kaşesi bastı mühür bastı imza attı tarih attı yetmez mi :D
  • tastikletmek gerekmıyor artık
    bende dün kaydoldum ehliyet kursuna.
    aldım diplomayı fotokopisini cektirdim verdim kursa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: h123456789

quote:

Noter tasdikleyeceği belgenin asıl olmasını veya üzerinde aslı gibidir şerhinin olmasını şart koşar.
  • Diplomayı vericem hallettim sağolasınız ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.