Şimdi Ara

Ehliyet için ne ödemem gerekir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben direksiyon sınavından gectim . Sira trafikten ehliyet almaya geldi .

Bu olayda ne kadar ucret gidicek ? Ve bunlar nereye yatirilacak ? Benim hicbir fikrim yok . Bilgisi olan aciklama yaparsa sevinirim .

Simdiden teşekkürler ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• EmreOzturk35 E kullanıcısına yanıt
    Maliyeye hatırladığım kadarıyla 300 tl para yatırıyorsun.Ordan Halk bankasına 15 tl yatırıyorsun.Sonra emniyete gidip dosyanı verecen.Sana 1 kağıt verecekler o 2 haftalık ehliyet niyetine geçiyor.Zaten 4-7 gün içinde geliyor.Ben böyle hatırlıyorum yanlışta olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senyour

Maliyeye hatırladığım kadarıyla 300 tl para yatırıyorsun.Ordan Halk bankasına 15 tl yatırıyorsun.Sonra emniyete gidip dosyanı verecen.Sana 1 kağıt verecekler o 2 haftalık ehliyet niyetine geçiyor.Zaten 4-7 gün içinde geliyor.Ben böyle hatırlıyorum yanlışta olabilir.

Oncelikle cevabiniz icin tesekkurler . Yalniz 530 TL gibi bir ucret yatiriliyormus ?

• bi vergi dairesine para yatırıyorsun bide kart parası ödüyorsun totalde 450 lira civarı bi şeydi ben aldığımda zam gelmiştir illaki
    sürücü kursunu ara sor 10 saniyelik iş zaten biliyor onlar
    evrakların tamdır umarım sabıka kaydı sağlık raporu vs. lazımdı hatırladığım kadarıyla
    ben almaya gittiğimde karakola birisi daha vardı benim yaşlarımda kurs bir belgesini eklemeyi unutmuştu çocuk geri dönmek zorunda kalmıştı belgelerini kontrol et
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

bi vergi dairesine para yatırıyorsun bide kart parası ödüyorsun totalde 450 lira civarı bi şeydi ben aldığımda zam gelmiştir illaki
    sürücü kursunu ara sor 10 saniyelik iş zaten biliyor onlar
    evrakların tamdır umarım sabıka kaydı sağlık raporu vs. lazımdı hatırladığım kadarıyla
    ben almaya gittiğimde karakola birisi daha vardı benim yaşlarımda kurs bir belgesini eklemeyi unutmuştu çocuk geri dönmek zorunda kalmıştı belgelerini kontrol et

Tesekkur ederim cevabiniz için 😊

• GÜNCEL !!!
  • Şöförler odası için senden 20-50 arası isterseler verme ben küçükçekmecede direk 5 tl ye yaptırıyorsun.

Diğerleri zaten standart.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.