Şimdi Ara

ehliyet içinnnn

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar 8 kasımda 18i dolduruyorum benim sınavlar filan 2013 sarkarmı

• en yakın ehliyet sınavı 15 aralıkta,sanırım sen girebilirsin ehliyette 20 ocak gibi elinde olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakir@ -- 25 Eylül 2012; 23:41:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakir@

en yakın ehliyet sınavı 15 aralıkta,sanırım sen girebilirsin ehliyette 20 ocak gibi elinde olur...

En yakın sınav için ne zaman kayıtlar başlıyor?
    istanbuldayım.Şehir fark etmez herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

quote:

en yakın ehliyet sınavı 15 aralıkta,sanırım sen girebilirsin ehliyette 20 ocak gibi elinde olur...

En yakın sınav için ne zaman kayıtlar başlıyor?
    istanbuldayım.Şehir fark etmez herhalde

kayıt başlama diye bir şey yok heralde ama kayıtların son günü oluyor o güne kadar evraklarını teslim ettin ettin yoksa kayıt olamazsın...
  • quote:

ekim olmasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exciting Bad Boy

quote:

ekim olmasın ?

Sistem değişti boşuna ekimi bekleme.Bende başvurdum 15 gün önce en yakın sınav olarak 15 Aralık'a denk geldi.Bende anlamadım nasıl olduğunu bilgisayar sistemine geçildiği için öyle olduğunu söylediler.Hatta 2-3 yere daha sordum gerçekten öylemi diye ama gerçektende en yakın sınav olarak 15 aralık tarihini verdiler bana hepsi.Kontenjan olayı gibi birşey herhalde bu sistem.

Sen ise yaşın dolduğunda , 2 ay sonra kasım ayında başvurursan , martta yada nisanda sınav varsa ozamana belki yetişirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 26 Eylül 2012; 0:07:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

quote:

quote:

ekim olmasın ?

Sistem değişti boşuna ekimi bekleme.Bende başvurdum 15 gün önce en yakın sınav olarak 15 Aralık'a denk geldi.Bende anlamadım nasıl olduğunu bilgisayar sistemine geçildiği için öyle olduğunu söylediler.Hatta 2-3 yere daha sordum gerçekten öylemi diye ama gerçektende en yakın sınav olarak 15 aralık tarihini verdiler bana hepsi.Kontenjan olayı gibi birşey herhalde bu sistem.

Sen ise yaşın dolduğunda , 2 ay sonra kasım ayında başvurursan , martta yada nisanda sınav varsa ozamana belki yetişirsin.

Pardon ben yanlış anlamışım, ekimde sınavım var 1 ay önceden kayıt oldum ben.

• quote:

quote:

ekim olmasın ?

ekimde varda ekimdeki sınava kayıt yaptıramaz...kayıt yaptırmanın son günü var...oda ekimdeki sınav için geçti...
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.