Şimdi Ara

Ehliyet kurslarının yeterliliği?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar motosiklet kullanımına başlamayı dusunuyorum. Herhangi bir deneyimim bulunmamakta. Honda cbr250r ile başlamayı düşünüyorum sizce uygun mudur? Motosikleti nasıl almalıyım?(0 veya ikinci el) Ehliyet kursuna yazilacagim (B sınıfı ehliyetim var.) Kurs maliyeti ne kadar olur? Eğitim yeterli olur mu? Şimdiden cevaplar icin teşekkürler...

Bu arada boyum 186cm kilom 85kg.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• electricheater E kullanıcısına yanıt
    her kurs aynı değil fakat yetersiz,özel eğitim veren yerler var veya ehliyet almadan/veya aldıktan sonra(trafiğe çıkmadan) tanıdık varsa boş bir yerde motor kullanılmalı
  • Sorularına cevap bulmak için bu forumda aynı konularda sorulmuş 3689 soruyu ve bunlara verilmiş 346790 cevabı okuman yeterli olacaktır.
  • ehliyet aldıracak kadar öğretirler. fazlasına karışmazlar. zaten özel eğitimler alsan da bu işi öğrendiğin anlamına gelmez. motosiklet sürüşü her zaman tecrübe ister. kurs sana vites atmayı durmayı kalkmayı göstergeleri aküyü yağı duba arasından geçmeyi 8 çizmeyi öğretir. ehliyeti aldıktan sonra direk trafiğe atlarsan patlarsın. sürekli alışma sürüşleri yapman gerekir.
  • yeni ehliyet yasasına göre yeni ehliyet ile 250 lik motosiklet kullanılabiliyor mu ?Önce buna bakmak lazım.Ben Cbr 250 ile başlamıştım.başlangıç için öneririm.Çok da keyifle kullandım.Tabi almadan önce bi denemen iyi olur.R25 hariç diğer 250 liklere de bakabilirsin.R25 başlangıç için fazla olur.
    Eğitim konusunda Ehliyet kursları çok nitelikli olmayabilir.Yaşadığın yerde teori eğitimleri ve sürüş eğitimleri veren sürüş akademilerini araştırabilirsin.Doğru yerlerden eğitim alman çok önemli.
  • entarhan E kullanıcısına yanıt
    yok yanlışın var bu henüz 3685. kişi. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ehliyet Kursu Fiyatları
    7 yıl önce açıldı
    ehliyet kursu değiştirme
    9 yıl önce açıldı
    ehliyet sınavı için
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.