Şimdi Ara

EHLİYET KURSU DEVAM ZORUNLU MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
36.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar tay sürücü kursuna başladım.Yoklama alınıyor.Hoca da gelmeyen kalır diye kesin bir şey söylemedi.Yoklama alınması biraz korkuttu sıkıntı çıkar mı devamsizlik konusunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ehliyet Kursu Devam Zorunlu Mu?

Ehliyet sahibi olmak isteyen kişiler, belirli bir eğitim programını tamamlamalıdır. Bu eğitim programı, teorik ve uygulamalı dersleri içerir. Teorik dersler, trafik kuralları, araç bilgisi ve ilk yardım gibi konuları kapsar. Uygulamalı dersler ise araç kullanma becerilerinin geliştirilmesini sağlar.

Ehliyet Teorik Dersler Zorunlu Mu?

Ehliyet alabilmek için teorik derslere katılmak zorunludur. Sürücü kursu müfettişleri tarafından yapılan denetimlerde, kursiyerlerin teorik derslere katılımları kontrol edilir. Teorik derslere katılmayan kursiyerler, ehliyet sınavına giremezler.

Ehliyet Kursu Derslerine Girmek Zorunlu Mu?

Hem teorik hem de uygulamalı ehliyet kursu derslerine katılmak zorunludur. Sürücü kursu müfettişleri, kursiyerlerin tüm derslere katılımını takip ederler. Derslere katılmayan kursiyerler, ehliyet sınavına giremezler.

Bu nedenle, ehliyet sahibi olmak isteyen kişiler, ehliyet kursu teorik derslerine ve uygulamalı derslerine düzenli olarak katılmalıdır. Bu dersler, trafikte güvenli ve sorumlu bir sürücü olmanız için gerekli bilgi ve becerileri kazandırır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende gidiyorum. Sadece 1 saat devamsızlık hakkımın olduğunu söylediler. Milli eğitimden müfettişler geliyo kursa ara sıra eğer onlar seni ikinci kez yok yazarsa kaydın siliniyor

Böyle bir saçmalık bi bizde mi var merak ediyorum doğrusu

• Arkadaş çok saçma yahu madem derse gelmeyen kalıyor, neden sınav yapıyorsunuz sınavda geçmişsem ha gelmişim ha gelmemişim kime ne?

• Yeni çıkan yönetmelikte herhangi bir derse 2 kere gelmediğinizde kurstan direk kaydınız siliniyor. Son 3 aydır sürücü kursları çok sıkı bir şekilde denetleniyor. müffettiş gelmediği sürece sorun yaşamazsınız. Ama bu aralar cok sık gelmekteler.
  • Yalan abi bana 2 kere mesaj attılar 1 gün devamsızlık hakkınız var sadece falan diye aradım gelmek zorundasın dediler 1 gün bile gitmedim bugün sınav vardı işte gerek yok gitmeye

• "Müfettiş gelmiyor" söylentileri tamamen yalan. Denetlemeler her zaman yapılmakta.

• Denetlemelerde 2 kez yok yazılırsanız. Kaydınız silinebiliyormuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    :::ACİL:YENİ EHLİYET YASASI:::
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 8 gün sürdü bizim her gün saat 5 ile 8 arasındaydı.Dersin olduğu hafta müfettiş gelmedi ama dersler bittikten 1 hafta sonra kurs ücretini ödemeye gittiğimde müfettişler bazı şeyleri kontrol ediyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonViraj23 -- 1 Ağustos 2017; 0:36:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.