Şimdi Ara

Ehliyet kursuna ne zaman yazılabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 13 Mayıs'ta 18'e giriyorum. En erkenden almak istiyorum. Ne zaman gidip başvurabilirim ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• eğer kayıt işlemleri suan devam edıyorsa buyuk ıhtımal dolmuştur bile. bu karantına olayları kalkıp hayat normalde dondugunde basvurabılırsın. sana ne zaman sıra gelir bilmem ama sanslıysan hemen ılk tarıhte alırlar. degılsen beklemek zorundasın.

ben gecen sene aldım ehliyetimi. 3 mart dogumluyum fakat en erken boş yeri taa agustosta kapabıldım. ehlıyetı alana kadar edene kadar zaten bi yaşıma daha girdim.
  • Aslında karantinaya bağlı işler kötüye giderse ehliyet kurslari tatil olur.

• Cihad643 C kullanıcısına yanıt
    ya valla 30una kadar ne olcaksa olsun bıtsın. bu halk 30 undan sonrasına dayanamaz artık. mecbur kacacaklar bulundukları yerden. suan bıle sıkıcı ki daha 1 ay var. bıda 1 ay eklenırse hıc cıkılmaz hal alır. sadece bız degıl tum dunya boyle. ulkeler boyle devam edemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihad643

Aslında karantinaya bağlı işler kötüye giderse ehliyet kurslari tatil olur.
    nisan sonuna kadar zaten tatil
  • Evet öyle tek çare doktorlar. Bakalım ne olacak sonumuz.

• yorgun şair kullanıcısına yanıt
    Aynen Mayıs'ta daha kalabalık olacak gibi duruyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    bakıcaz artık
  • Bütün kurslar 30 nisana kadar iptal sınavlarda öyle benim ehliyet alacağım hafta sınavlar iptal oldu zaten en erken haziran dönemine kaydolabilirsiniz yaşınız ayın 10 undan sonra doluyor meb şubeleri de şerefsiz en erken temmuzun 2. Yarısı alırsınız

• Kartipi K kullanıcısına yanıt
    Kursu aradığımda 19 Mayıs'ta gel başvurunu yapalım dedi ben de daha 19 Mayıs'a yaklaşmışken pek fazla soru sormadim telefondan aramıştım. Yani inşallah en erken zaman da alırım ya. Ehliyestsiz araba sürmek tehlikeli olmaya başladı zaten.

Temmuzun 2. Yarısı derken kaydolmak mı yoksa ehliyetin elim geçmesi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihad643 -- 7 Nisan 2020; 16:23:42 >
    Ehliyetin elinize geçmesi için temmuz dedim ama 19 mayıs için kurslara meb virüsten dolayı değişiklik mi yaptı diye sorun her ayın ilk 10 gününde kurs başvurusu yapılır yaşınız ilk 10 günde dolmuyorsa bir sonraki aya kalır, haziranda kaydolsanız haziranın 20 si gibi e sınava girersiniz ondan sonrada sınav var ise temmuzun ilk haftası direksiyon sınavına girersiniz, ben 16 yaşındayken a1 aldığım için yazılıya tekrar girmedim ama direksiyon sınavının olduğu hafta sınavlar iptal oldu ama bende risk 1300 tl çünkü ehliyetim var ama sınıf yetersiz, araç benim üzerime sizde ehliyetsiz olduğunuz için 2400 tl civarı+ araç kimin üzerine ise ona da aynı miktarda ceza

• Kartipi K kullanıcısına yanıt
    Acil biryere gitmem gerekiyordu ben ceza uygulamada mecburen ceza yedim 1500 1500 yani 3000 Tl erken ödeme indirimiyle 2500 geldi ondan sonra da pek araba sürmedim çünkü yazık yani şuan hatırladığım kadarıyla 5 bin felan di yaş bekleyip ehlieyete o parayi vermek daha mantikli şimdi yine 5 bin yesem ehliyete girsem 8 bin zarar onun için 13 mayisa kadar arabayı surmirmeye karar verdim.

Otomatik vites biliyorum çok ta güzel direksiyon hakimiyetim var. Manuel vites hiç sürmedim ama internetten uzun süre videolar felan izledim mantığını kavradım ama hiç manuel vites sürmedim. Manuel ehliyet almak istiyorum açıkçası Tedirginim biraz.

• Sizin işiniz zor o zaman manuele alışmanız vb derken kursta yoğun olacak evde manuel varsa şimdiden çalışın

• Şu anda dersleri ve teorik sınavı halledenleri uygulama sınavına almıyorlar. Karantina dönemi bitene kadar uğraşıp kendinizi yormayın ehliyet ile işe girme vb. durumu yoksa.
  • Ehliyeti aradan çıkarmak istiyorum. herhalde karantina uzun sürecek gibi geliyor.

• quote:

Ehliyeti aradan çıkarmak istiyorum. herhalde karantina uzun sürecek gibi geliyor.
    Karantina sürecinde dersleri yapsalar dahi (ki yapmıyorlardır muhtemelen) sınavı yapmıyorlar, yani kursa yazılsanız da yazılmasanız da bekleyeceksiniz milli eğitimdeki yasaklar kalkana kadar.
  • Dediğinizi anladım virüs kötüye giderse kursa para vermenin bi anlamı kalmıyor o zamam değil mi

• quote:

Ehliyeti aradan çıkarmak istiyorum. herhalde karantina uzun sürecek gibi geliyor.
    Şu an için yasakların kalkış tarihi 30.04.2020 ancak uzayacak gibi duruyor.
  • Aynen öyle ehliyeti düşünmeye gerek yok o zaman.. neyse hayırlısı neyse o olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.