Şimdi Ara

Ehliyet Parmak İzi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kursa kayıt olmam için parmak izi belgesi alınması gerekiyormuş sanırım bu konuda bilgisi olan varmı eğer alıcaksam herhangi bir karakoldan alabilirmiyim ?

• Pasaportunuz var mı?

O belki şinize yarar çünkü abime çipli pasaport çıkarıcağımız zaman ehliyeyi yeni aldığı için parmak izi zaten emniyet veri tabanında kayıtlı idi ehliyet fotokopisini getirmişti bir daha parmak izi almamışlardı.
  • kursa kayıt olurken mi istiyorlar benim kardeşim emniyete ehliyeti almaya gittiğinde almışlardı ben eski zamandan kalmayım hiç parmak izi almamışlardı demek ki pek çok şey değişmiş
  • Pasaportunuz varsa gerek yok.

Yoksa bizde ehliyeti almaya gittiğimizde aldılar parmak izini

Sınavları geçtikten sonra ehliyet için dosyanı aldıktan sonra emniyete gittiğin de parmak izini alıp her parmağın tek tek ve toplu 5 er 5 er alıp dosyaya koyup ehliyetini çıkartıp veriyorlar.

Kursa kayıt olurken de bazıları istiyor ama gerek yok 2 kere git gel e parmak izi olmadan kursa kayıt olabilirsiniz
  • Sürücü kursundan yazı istiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurs istiyor yeni yönetmelikmi neymiş bilmiyorum randevu almam gerekirmi emniyet müdürlüğünden yoksa ordan sıra numarası ile alabilirmiyim acaba pasaportum yok :(
  • manyak02 kullanıcısına yanıt
    kurs'u arayıp.bu parmak izini nereden ve ne diyerek almam gerekiyor diye sormalısın.
    emniyet'ten ehliyeti alırken kurstan aldığın sertifikayı veriyorsun.sonra parmak izini alıyorlar.yarın veya şu tarihte gel ehliyetini al diyorlardı en son durum buydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi move00 -- 26 Nisan 2014; 15:23:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekrandaki parmak izleri
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: move00

kurs'u arayıp.bu parmak izini nereden ve ne diyerek almam gerekiyor diye sormalısın.
    emniyet'ten ehliyeti alırken kurstan aldığın sertifikayı veriyorsun.sonra parmak izini alıyorlar.yarın veya şu tarihte gel ehliyetini al diyorlardı en son durum buydu.

Aynen böyle olması gerekiyor.
  • Kursa kayıt olurken emniyetten parmak izi kaydımın bulunduğuna dair belge istediler.Emniyette parmak izimi verip belgeyi aldım kursa teslim ettim
    ettim.Ehliyet çıkaracağım zaman bir daha parmak izimin alınmasına gerek kalmadı.

Not:Daha önce pasaport çıkarttığım zaman parmak izimi almışlardı ama ehliyet için gittiğimde bunun bir önemi olmadığını ve tekrar alınması gerektiğini söylediler.Aklınızda bulunsun.

• Beni arayıp parmak izi almalısın dediler gittim 10 dakka da aldım fantezi aramaya gerek yok

• hocam bende ehliyet başvurusu yaptım ama pazartesi günü için parmak izi istiyorlar.randevu almam lazımmış ama nereden alacağım bir bilgim yok.
    https://e-randevu.iem.gov.tr/randevu/
  • Ben geçen sene Mart'ta yazıldım kursa parmak izi almıyorlar sadece sürücü belgeni almak için emniyete başvurduğunda orda alıyorlardı
  • kardeşimi nisanın başında yazdırdık 14 hazirandaki sınav için. kozyatağında bir emniyet biriminden almıştık. beş saat sıra beklemiştik. çok uzun bir iş allah şimdiden sabır versin...
  • Pazartesi sabahtan emniyet müdürlüğüne gideceğim hayırlısı :D
  • Ben pasaport çıkartdığımda adliyenin alt katında polis şubesi vardı aynı zamanda ehliyetide o kattan almıştım orada bi memur almıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: manyak02

Pazartesi sabahtan emniyet müdürlüğüne gideceğim hayırlısı :D

hocam randevu aldınız mı?
  • Hayır almadım
  • Arkadaşlar Bugün gittim randevusuz bir şekilde emniyet müdürlüğünden parmak izi belgesini aldım biraz sıra vardı ama aldım herşey için teşekkürler.
  • bugün bende randevusuz bir şekilde olay yeri inceleme bürosunda halletim işi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.