Şimdi Ara

islemci ve anakart geldi. parmak izi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yeni 4770k ve maximus vi extreme anakartim simdi geldi.
    Islemci kutusunu acmadim fakat plastigin altinda gorulen islemcide parmak izi var: s

Demo urunmu gonderdiler diye killandim simdi.
    Anakartida acmadim ondanda supheleniyorum.
    Ne onerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Soğutucu izi olabiliyor, fabrikada test ettikleri için ama parmak izi olayı ilginçmiş, çıkarabildiniz mi parmak izini tanıdık birininkine benziyor mu
  • Koruma bandı açık değilse sorun yok, ürünleri yerleştirirken illaki dokunuyorlar, özel bir alet vs. yok bu ürünleri depoya koyarken ya da rafa dizerken...
  • Urunun kapagindaki bant takili acilmamis ama garobime gitti parmak izi. Yani kullanilmis degilmidir? Kendileri bir etiket basamiyorlarmi bu islemciler icin?
    Anakartta sitede bir tane demo vardi satilik dun. Bugun baktim yok. Acaba banami yolladilar diye dusundum.
    Iade urunleri daha ucuz satiyorlar .

• Resim bu iste bariz belli
     islemci ve anakart geldi. parmak izi??

• R.Sambora kullanıcısına yanıt
    hocam bu kadar para veriyor insan olaya bak kafanda bin bir turlu soru işareti vardır
  • Soru isareti var fakat ne yapim simdi ben. Kullanilmismidir bu yoksa yersizmi evhamlaniyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Koruma bantlarını sadece üreticiler yapıştırabilir. Satıcıların ellerinde bu bantlar olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedi bedri

Koruma bantlarını sadece üreticiler yapıştırabilir. Satıcıların ellerinde bu bantlar olmaz.

Sagol hocam. Icimi rahatlattin oh be :))
    Anakartta ins demo gondermemislerdir. Bitane demo satilikti. Bugun baktim yok :S

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

quote:

Orijinalden alıntı: kedi bedri

Koruma bantlarını sadece üreticiler yapıştırabilir. Satıcıların ellerinde bu bantlar olmaz.

Sagol hocam. Icimi rahatlattin oh be :))
    Anakartta ins demo gondermemislerdir. Bitane demo satilikti. Bugun baktim yok :S

Kutular üzerindeki etiketler zarar görmeden açılamaz.
    Etiketlerin çoğu o yüzden kolay yırtılan bir kağıttan. Yavaşça açmak istenirse bile yırtılsın diye.
    Veya çok kalın kağıt yapıp yapıştırıcısını çok güçlü yapıyorlar. Bu sayede de illegal açmak isteyen mutlaka kutuya da zarar veriyor.

Etiketleri kontrol edin. Asıl onların altında parmak izi olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

Arkadaslar yeni 4770k ve maximus vi extreme anakartim simdi geldi.
    Islemci kutusunu acmadim fakat plastigin altinda gorulen islemcide parmak izi var: s

Demo urunmu gonderdiler diye killandim simdi.
    Anakartida acmadim ondanda supheleniyorum.
    Ne onerirsiniz?

İmzandaki sistemi kullanmıyor muydun ? Bu parçalar niçin ? Nereden alındı ?
  • Güvenlik bandını sen açtıysan sıfır üründür, başkası da tekrardan o şekilde paketleyemez.
  • yine de içinize sinmediyse 7 gün içinde iade hakkınız var kutuyu açmadığınız sürece
  • Bu parcalar imzamdaki 4770k ve mpower max i iade ettigim icin alindi.
    Norvecten alindi.
    Sistemi daha kullanmiyordum yeni sistem toplamistim zaten iadeden oturu yeni bunlari almistim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.