Şimdi Ara

Ehliyet Randevusu Şart Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir türlü randevu alamadım, randevusuz gitsem gelmeyenler falan olur belki alabilir miyim ehliyeti? İlla istiyorlar mı?

Bilgisi olan var mı?

edit: randevu aldım sonunda. sabah 9 da falan uğraş diyorlardı ama saat 12 gibi aldım çok şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 21 Mayıs 2015; 15:11:01 >

• Takip bende alamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün randevusuz emniyete gittim sıralar dolmuş elim boş çıktım tekrar. Millet orda sabahlıyomuş resmen ben 9da sıramatiğin önüne geldim polis söyledi 8de bitti sıralar diye. Günde 500 tane mi ne sıra oluyomuş

• quote:

Orijinalden alıntı: wrewes

Bugün randevusuz emniyete gittim sıralar dolmuş elim boş çıktım tekrar. Millet orda sabahlıyomuş resmen ben 9da sıramatiğin önüne geldim polis söyledi 8de bitti sıralar diye. Günde 500 tane mi ne sıra oluyomuş

Hadi ya, sabah 7 de orda olmak lazım randevu alamaz isek, teşekkürler bilgi için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    Ya emniyet müdürü tanıdığınız olacak ya da sıramatiğin yanında nöbet tutacaksınız

• quote:

Ya emniyet müdürü tanıdığınız olacak ya da sıramatiğin yanında nöbet tutacaksınız

Malesef her yerde bir karmaşa almış başını gidiyor, bir yerlerde adam bulamaz isen işin zor bu ülkede.

• quote:

Bugün randevusuz emniyete gittim sıralar dolmuş elim boş çıktım tekrar. Millet orda sabahlıyomuş resmen ben 9da sıramatiğin önüne geldim polis söyledi 8de bitti sıralar diye. Günde 500 tane mi ne sıra oluyomuş

alabildin mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bugün alabildim randevuyu sonunda
  • Bu ay eski sertifikalar yanacağı için aşırı kalabalığa denk gelmişiz. Bi şekilde hallettim işlemleri ehliyeti haftaya perşembe vereceklermiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

Arkadaşlar bir türlü randevu alamadım, randevusuz gitsem gelmeyenler falan olur belki alabilir miyim ehliyeti? İlla istiyorlar mı?

Bilgisi olan var mı?

edit: randevu aldım sonunda. sabah 9 da falan uğraş diyorlardı ama saat 12 gibi aldım çok şükür.

Randevuyu nasıl aldın?

Ben aybaşından beri deniyorum internetten ama hep dolu gösteriyor. Cumaya kadar alamazsam ehliyet iptal.

Başka yolu yok mu bu işin?

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanpehlivanium

quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

Arkadaşlar bir türlü randevu alamadım, randevusuz gitsem gelmeyenler falan olur belki alabilir miyim ehliyeti? İlla istiyorlar mı?

Bilgisi olan var mı?

Randevuyu nasıl aldın?

Ben aybaşından beri deniyorum internetten ama hep dolu gösteriyor. Cumaya kadar alamazsam ehliyet iptal.

Başka yolu yok mu bu işin?

aynen öyle ne zaman baksam doluydu ama geçen gün bi deneyim dedim öğle saatlerinde aldım. eğer randevu alamaz iseniz sabah 8 de sıralar doluyomuş. haberiniz olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.