Şimdi Ara

Ruhsat Arabada Mı Yoksa Yanınızda Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
5.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babamdan dolayı alışkanlık yaptı ruhsatı arabayı park ettikten sonra mutlaka yanıma alıyorum. Çalınırsa vs. Diye. Kasko var. Kasko herhangi bir çalınma durumunda ruhsat talebinde bulunuyor mu?
    Kışın mont cebine falan koyuluyorda yazın koyacak yer olmayınca alamıyorum bazen.
    Nedir ne değildir? Siz ne yapıyorsunuz? Almak gerekli midir?
    İyi geceler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Genellikle yanimda olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı

• Benim hep arabada
  • Valla nasıl bir sorun yaşarım bilmiyorum ama ben arabada bırakıyorum. Ben unutkan insanım yanına alırsam kaybederim o zaman daha büyük sorun yaşarım diye düşünüyorum

• Bazen arabada bazen yanımda bazen evde 😁

• Kasko sadece anahtarı soruyor diye biliyorum

Milyonlarca araç var herkes yanında taşıyor olamaz heralde. Çoğu kullanıcı arkadaşım ehliyetini ruhsatın içerisinde bırakıyor .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ha bu aracı alsam mı?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kasko için önemli olan 2 anahtar. Ruhsatı arabada bırakmanın tek sıkıntısı var o da siz çalıntı ihbarını yapana kadar çevirmelerden kendi arabası gibi geçer. Aracı uzun süre bıraktığınızda araçtan almak lazım (hırsız sizi tanıyorsa, mesela şehirdışında olduğunuzu biliyorsa o sürede kendi arabası gibi rahat davranabilir), onun dışında taşıyınca unutma riskinden dolayı arabada duruyor benim. Yalnız istanbula gidince üstümde oluyor.
  • Aracı alalı 10 ay oldu daha torpidodan çıkartmadım. Orada duruyordur heralde ruhsatı.
  • Bende konuyu görünce şaşırdım, ben hiç arabadan çıkarmıyorum ? Sadece ehliyeti yanımda götürüyorum, o da diğer araca geçersem diye...

Merakımdan soruyorum, mesela birisi ruhsatımızı çaldı onunla ne yapabilir arkadaşlar ?
  • Tek evine götüren benim herhalde
  • Ya araçın yedek anahtarı yoksa ?
  • Eşşeğin tiki kadar ruhsat mı olur. Kk gibi olacak cüzdanında duracak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arabada kolay bulunamayan yere koyarım.

• Ben eve çıkarsam bu sefer arabaya geri indirmeyi unuturum, polis çevirir ruhsat olmadığından kitlerler.

O yüzden hep arabada bırakıyorum.
  • Sürekli yanımdadır yanımdan ayırmam. Atarım ortaya binince iniceksemde alırım böyle alıştım iyidir kötütür huy.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruhsatım 25 senedir arabamda.

90'lı yıllarda iki defa arabamdan teyp çalındı ama ruhsatı elleyen olmadı.

Araba çalınırsa, çalıntı ihbarı sisteme düşene kadar polis kontrollerinden kurtulabilir, başka da birşey olacağını sanmıyorum.
  • Çalıntı ihbarı yapılan plaka sisteme düşünce çevirmede araç bağlanır, kullanan gözaltına alınır.

Ruhsatın arabada bulunma riski eskiden sıkıntıydi. Merkezi bilgisayar sistemi olmadığı için çalıntı araçla farklı şehirlerde farklı noktalardan gecebilirdiniz. Şimdi ilk kontrolde kara listedeki plaka belirlenir.

Kasko var veya yok ruhsat arabada durmalı. Çevirmede ruhsat yoksa ceza yersiniz.

• Eve çıkarken ruhsatı da yanıma alıyorum araç şuan sanayide kazadan dolayı ruhsatı yine evde ruhsatınız üzerinden sahte evrak düzenleyebilirler arkadaşlar.
  • Aracı uzun vadede biyere bırakıcaksam beklemesi gerekiyorsa tamirdir vs arabadan alır evime giderim ki araba daha hiç bakım dışında sanayi yüzü görmedi Bi tüp takarken 1 gün beklediydi ruhsatı yanımaa aldım onun dışında hep arabada durur.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.