Şimdi Ara

Ruhsat Arabada Mı Yoksa Yanınızda Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
5.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne olursa olsun yanima alirim arac calinir filan bizde gec farkederiz calan adam o ruhsatla coktan uzaklara gitmis olur onun icin riske degmez yaninizda tasiyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabada bırakırım, hiç uğraşamam.

• Koca arabayı unutan biri olarak bende arabada bırakıyorum.Gerekmedikçe cebimde birşey taşımam sadece anahtar ve telefon taşırım.Çünkü çok sıklıkla eşyalarımı kaybederim.

• Bir el çantası aldım ehliyet ruhsat cüzdan hepsi içinde.

• capo di capi kullanıcısına yanıt
    Bencede... Kart haline gelmeli cipli olmali.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sabah konusu açılmıştı ama tekrar cevap vereyim.

Aracın içinde torpidoda.

• Ruhsatı arabada bırakmama konusu çooook eskilerde kaldı neden şöyleki 80 li yıllarda araba çalınma olayı oldukça yaygın olmakla beraber çalıntı araç ihbarları internet sistemi olmadığı için 72 saat gibi bir sürede tüm ülke sistemine düşmekteydi ve kontrolleri çok sağlıklı değildi. O yıllarda ruhsatın araçta olmaması demek olası bir trafik çevirmesinde araca el konulması demekti ki günümüzde de durum farklı değil lakin şu an yapılan çalıntı ihbarları saniyesinde sistemlere düşmekte dolayısıyla ruhsat araçta da olsa ilk kontrolde sen gel bakayım böyle olmakta.
  • Arabada...

• ne arabada nede evde kayıp oldu gitti,,,ücreti ne kadardır bilen varmı
  • Hiç yanıma almadım şimdiye kadar.

• Her zaman yanımdadır ehliyet ruhsat cüzdanla birlikte taşırım, telefon cüzdan ve rushat ehliyet ayrılmaz üçlü
  • Hiç yanımda taşımam. Hepsi arabada durur. Hem uğraşamam, hem bizim kullanım düzenimizde kesin kaybolur. Sabah sen kullan, öğlen annen alsın, akşam baban alıp götürsün... Kesin kaybolur.
  • Eskiden yanımda taşırdı. 2 kere kayboldu :) yeni ruhsat çıkarmayla uğraşmaktansa arabada kalsın daha iyi

• Bizim arabada da ruhsat hep torpidodadır. Öyle her inme de binmede ruhsatı yanına al yok arabaya koy zor iş

• Senkei kullanıcısına yanıt
    Yok yok tek değilsin. bende eve çıkarıyorum.

• madmax50 kullanıcısına yanıt
    İhbar olana kadar dedim zaten, verdigim ornekte durumun fark edilmedigi zamanlar icin. Siz tatile gittiniz, çevreden bunu bilen biri araci caldi diyelim ki, siz donene kadar sorun yasamaz.

• Kasko zaten odeme yapmiyor o durumda. Policede detayi yazar, bazisi kesinlikle anahtar istiyor, bazisi anahtar gasp veya hirsizlik gibi durumlar (hirsizin eve girip anahtari calmasi) kanitlanirsa odeme yapiyor.

• Gunduz hep arabada bırakırım ama gece eve geldigimde hep evde yanımda bulundururum.Bunu alıskanlık haline getirdim iyi oldu

• Hep arabada yanıma almayı sürekli unuttuğum için.
  • arabamda kalıyor ama asıl sıkıntı ehliyeti içinde bırakanlar... ehliyet içindeyse kimlik yerine geçer ertesi gün arabayı noterde satar.. kim iş yaparken kimlik fotoğrafını kontrol edyor ki...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.