Şimdi Ara

EHLİYET SAGLIK RAPORU HAKKINDA BİLGİ !!! ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BUGUN TUM EVRAKLARIMI HAZIRLADIM RANDEVUMU ALDIM EMNİYETE DOSYALARI VERDIM HER SEY YOLUNDA GİDİYORDU EN SON MEMUR BANA NERELİ OLDUGUMU SORDU BATMANLI OLDUGUMU SOYLEDİM. TİPİNİ ASTI VE SAGLIK RAPORUMA BAKTI VE BU GECERLİ DEGİL DEDİ (ELOKTRONİK OLMASI LAZIM DEDİ YOKSA ALAMAM)DEDİ SAGLIK RAPORUNDA HERSEY YAZILIYDI KAŞE İMZA TEDAVİ EDİLDİ DİYE HATTA ÖZEL HASTANEDEN ALDIM.. SİZDEDE AYNI SORUNLAR YASANDIMI YOKSA ORD GOREVLİ MEMUR ****LİGİNEMİ OYLE YAPTI ANLAMDIM ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERFECTH37 -- 5 Ekim 2016; 7:14:15 >

• PERFECTH37 kullanıcısına yanıt
    ****liğine yapmistir. Belge belgedir yani elektronik saçmalığı olamaz bildiğimiz sağlık belgesi ki sen özel hastaneden aldım diyosun
  • Sherlocked19 kullanıcısına yanıt
    aynen dostum bugun hastaneye gittim ordaki hastane müdürüyle tartıştım hastane mudurude 2 senedir biz saglık raporlarını bu sekılde yazıyoruz dedi tosya kaymakamlıgını arayıp şikayet ettik polisi düzeltiler çok şukur :)
  • PERFECTH37 kullanıcısına yanıt
    valla ben de 21 ekim e randevu alabildim en erken. bakalım inşallah bi sorun cıkmaz
  • YOK YA SİZDE O SORUN OLMAZ İNŞALLAH
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EHLİYET SAĞLIK RAPORU HAKKINDA
    17 yıl önce açıldı
    Ehliyet için sağlık raporu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.