Şimdi Ara

ehliyet sınavı fırlayan cocuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar dün kadıköyde direksiyon sınavına girdim park etme geri gitme sorunsuz dubaya falanda carpmadım 30 dk araba surmem gerekirden cok daha fazla araba sürdüm bu da yetmez gibi yanımdaki görevlier sürüş esnasında yok gözüme toz kaçtı yok öndeki arabaya bak böyle araba sürülürmü diye abuk sabuk muhabettler yaptılar ben araba kullanıyorken okuyormusun sen falan dediler 27. dakida okula girersek müfettiş neden erken geldiniz der diye bana 1 tur daha attırdılar son turda yolda bebek arabası fırladı onume fren yaptım durdum orda yine yanımdaki hocalar bağırıyor ciyak ciyak yok boyum ağrıdı falan ve yine son turda okula girerken arabanın onune cocuk fırladı orda araba durdurduk o heyecanla 1. seferde arabayı kaldıramadım 2.seferde el freni ile kaldırdım araba biraz hızlı kalktı orda ondan sonra park ettim indiler bi havalarla görevlilerin böyle davranması normal mi ? o okulun içinde sürüş eğitimi veriliyor okulun kapısından nasıl cocuklar fırlıyor okulda neden yabancı araçlar var ? şikayetimi falan yapsam sonuç alırmıyım şimdiden teşekkürler

no:30 sınav olmasına ragmen 42 dk gibi bir süre sürdüm

• Yolda olabilecek tehlikeler her zaman bulunduğundan sınavda onları görmezden gelmek bence pek mantıklı değil. Sonuçta o tür olaylarda yapılacak hamleleri boşa öğretmiyorlar. Bende turu erken tamamlamıştım son düzlüğün virajından önce sağa çektirip durdurdular ve hocayla 5-10 dakika muhabbet ettikten sonra gitmemi söylediler. Sınav süresi 35 dakika ve gözlemlediğim kadarıyla cidden erken gidilmesi istenen bir durum değil.
  • Ephésus kullanıcısına yanıt
    benim sınavım ilk 5 dk hariç 45 dk gibi bir süre sürdü bence erken bitmesine sevinin
  • Arkadaslar sizlerin dikkatinizi ve surus bilginize de bakiyorlar bu sekilde unutmayin, sizi konusturup dikkatinizi de olcuyorlar unutmayin. Gereksiz muhabbete girmeyin girdiyseniz kisa ve net olsun cevaplariniz onlar siİ degil siz onlari yonlendirin, mesela kardeşim emniyet kemerini takti gerek yok dediler duyuyoruz dışardan, normalde sizde takmalisiniz dedi yandaki hocaya, yol boyunca hic soru sormamislar gecti sinavdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hubalahubhub -- 26 Nisan 2016; 2:23:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hubalahubhub kullanıcısına yanıt
    abi herşey tamamda bazen kasıtlı olarak bırakıyorlar gibime geliyor şeref yoksunu insanlar keşke eminet kemeri falan takmadıgım için kalsam resmen kasıtlı olarak bıraktılar
  • yavuzhanars Y kullanıcısına yanıt
    Ben cogunlukla katilmasam da aralarinda birkac kisinin dediginiz gibi oldugunu dusunmeye basladim, en son direksiyon sinavinda kiz motora binemedi ayaklar yerde tek seferde gecirdiler normalde elemesi lazim. Halbuki kamyon geri manevra yaptigi icin ayagini yere koymak zorunda kalan cocugu biraktilar. Bayanlara karsi boyle bir tutumlari var. Sonucta bunlarin icinde ogretmeni de var insani anlamalari lazim ama bircogu egolu insanlar. Biraz suyuna gidip ipleri ellerinize almaniz lazim. Umarim hakkinizda hayirlisi olur. Eger istanbuldaysaniz yardimci olmaya calisirim size.

İstanbuldayım aşırı derecede haksızlığa uğrayan var gerekli yerlere şikayetimi yaptim aldıgim cevaplar bosuna uğraşıyorsun uz gibi cevaplar oluyor eğer bi fikriniz varsa ve yardımcı olmak isterseniz sevinirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Direksiyon sınavında kaza
    11 yıl önce açıldı
    Ehliyet sınavında kaldım
    4 yıl önce açıldı
    ilk ehliyet kursu günüm
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Kamera kaydi ses kaydi vs gibi kanitlar olmadikca maalesef hakli da olsaniz, ispat edemezsiniz ve sonucta vakit ve nakit kaybina sebeb olur. Hic ugrasmayin o konularla cok cok nadir olumlu sonuc aliniyor. Siz hangi kursla anlasmistiniz?

Gelisim adı çok yardımcı oldun krds 😆😆

45 dakika sınav sürmez
  • beyler bakanlıktan çağrıldım ifade vs verdim konu ile ilgili çalışma hala sürüyor.
    ihşallah azda olsa ceza alıcaklar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.