Şimdi Ara

Ehliyet Sınavından Kaç Puan Aldınız ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2013 yılında aldım ehliyeti. yazılı sınav 90, direksiyon sınavını ise 2.sinde geçtim. Onda puan yoktu başarılı,başarısız vardı yeni sistemde girmiştim.
  • kitapları tembellikten gidip almamıştım.

son 3 yılın sorularını çözüp girdim. yazılı sınavdan oruç kafayla 80 almıştım. direksiyondan da ilk seferde geçtim. bu zamana kadar hiç araba kullanmamıştım. sınava girmeden önce 2 gün sınav güzergahında kullandım. ondan da insaflı gözetmenler sayesinde geçtim. niye b sınıfı ehliyet aldım onuda bilmiyorum. motorun verdiği hazzı vermiyor. istanbulun lanet trafiğinde araba kullanmak içimden gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 29 Temmuz 2017; 2:46:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cikmislari cozdum hafif kitabi okudum 92 almistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TSY

Hepsinden full çıkardım. Ama ileri sürüş teknikleri eğitimine katıldığımda aslında birşey bilmiyor olduğumu gördüm. Keşke olması gerektiği gibi eğitim verilse. Kaçınız yeni nesil arabalar yolda kalınca tamir etmeye kalkar. Keşke motor dersi yerine psikolojik eğitim veya sosyal ilişki gibi dersler verilse. Var gitsin bujinin yerini bilme trafiği bil. Kaza gördüğünde hastaya ilk yardım uygulamayı bil. Dahada zarar vermeyi değil.

Hala karburatorlu araci ogretiyorlar kursta

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike Tyson

quote:

Orijinalden alıntı: TSY

Hepsinden full çıkardım. Ama ileri sürüş teknikleri eğitimine katıldığımda aslında birşey bilmiyor olduğumu gördüm. Keşke olması gerektiği gibi eğitim verilse. Kaçınız yeni nesil arabalar yolda kalınca tamir etmeye kalkar. Keşke motor dersi yerine psikolojik eğitim veya sosyal ilişki gibi dersler verilse. Var gitsin bujinin yerini bilme trafiği bil. Kaza gördüğünde hastaya ilk yardım uygulamayı bil. Dahada zarar vermeyi değil.

Hala karburatorlu araci ogretiyorlar kursta

birde bunu geçtiğine sevinenler var :S

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.