Şimdi Ara

Ehliyet Sınavından Kaç Puan Aldınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yazılı sınav 94

direksiyon sınavı sıfır hata

• 96 puan

birde sınava giderken, millet otobüste övünür gibi konuşuyor "5.'ye giriyorum hahayt" diye
  • Litendria kullanıcısına yanıt
    çok iyi

son gün mü çalıştın ?

• YÜZÜKBAŞI kullanıcısına yanıt
    verdikleri trafik kitabını baştan sona okudum, o kadar.
  • Ben gectim ama kacla geçtiğimi bilmiyorum. Nereden ogrenebilirim?

2016 temmuz ya da agustos ayinda girmistim sanırım

• Hepsinden full çıkardım. Ama ileri sürüş teknikleri eğitimine katıldığımda aslında birşey bilmiyor olduğumu gördüm. Keşke olması gerektiği gibi eğitim verilse. Kaçınız yeni nesil arabalar yolda kalınca tamir etmeye kalkar. Keşke motor dersi yerine psikolojik eğitim veya sosyal ilişki gibi dersler verilse. Var gitsin bujinin yerini bilme trafiği bil. Kaza gördüğünde hastaya ilk yardım uygulamayı bil. Dahada zarar vermeyi değil.

• İlk yazılı sınava girmedim. Doğal olarak kaldım Diğer sınava girdiğimde sadece ilk yardım çıkmış sorularını çözdüm yanılmıyorsam 94 ile geçmiştim. Direksiyon sınavıda 98 puanla geçtim.
  • Yazılı sınav çalışmadan: 80

Direksiyon sınavı: 1 mavi hata

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 92 aldım.

Direksiyon sınavında ise 100 e kadar çıktım, hep sol şeritten gittim.

• 2007de, 120 soruluk sınavda 118 doğru 2 yanlışım vardı, direksiyon sınavı olarak 200 mt falan tur attırdılar, onda da 90 puan verdiler
  • Yazılı sınavdan 1 ya da 2 yanlışım çıkmıştı. Direksiyon sınavında da hiçbir problem yaşamadan sıkıntısız geçmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TSY

Hepsinden full çıkardım. Ama ileri sürüş teknikleri eğitimine katıldığımda aslında birşey bilmiyor olduğumu gördüm. Keşke olması gerektiği gibi eğitim verilse. Kaçınız yeni nesil arabalar yolda kalınca tamir etmeye kalkar. Keşke motor dersi yerine psikolojik eğitim veya sosyal ilişki gibi dersler verilse. Var gitsin bujinin yerini bilme trafiği bil. Kaza gördüğünde hastaya ilk yardım uygulamayı bil. Dahada zarar vermeyi değil.

İleri sürüş tekniklerini nerden ne kadara aldınız acaba? Ve ayriyetten ciddi manada kazancınız oldu mu.

• Trafik 100 motor 100 ilkyardım 95
    Sıfır hatayla direksiyondan kaldım. O gün 2yıllık sevgilimden ayrılmıştım psikolojim bozuktu arkada 2 erkek hoca vardı mahkeme gibi suratla selam sabahsız girdim çıktım arabadan. Hayır sınavdan sonra direksiyon hocasına sordum hatam neyse tekrarlamayayım diye, araçla hata yapmadın ama insan araca girerken çıkarken hocalarla bir iletişim kurar hürmet eder dedi. 69dan bırakmışlar gıcıklar.
    2.direksiyon sınavında arkada 2 bayan hoca vardı muhabbet o biçim hocalardan biri kazandığım üni.den aynı bölümden mezun olmuş falan. Muhabbet ede ede araba kullandım ağzım durmadı o derece 100 vermişler canları sağolsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocukluğumdan beri ilgim var olduğundan kursa gitmedim bile. Derslere gitmedim, kitaba bakmadım. 98 ile yazılı sınavı geçtim. Yanlış sorum da ilk yardım sorusuydu. Direksiyon sınavı da sıfır hata

• İlk yardımdan yanlışım çıkmıştı. 85 veya 95 olmasi Laz'ım. Unuttum gitti. Bakabileceğimiz bir yer var mi? Merak ettim şimdi

• code-ShaRK kullanıcısına yanıt
    selam vermedin diye bırakan hocayı yerin dibine sokar rezil ederim. net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hm3t.# -- 29 Temmuz 2017; 2:7:3 >
  • Trafik 88 İlk Yardım 93 Motor 100

Direksiyon 85 Yanımda oturan dallamayla azcık tartışmıştım geçmeyi beklemiyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Taylor Gang

quote:

Orijinalden alıntı: TSY

Hepsinden full çıkardım. Ama ileri sürüş teknikleri eğitimine katıldığımda aslında birşey bilmiyor olduğumu gördüm. Keşke olması gerektiği gibi eğitim verilse. Kaçınız yeni nesil arabalar yolda kalınca tamir etmeye kalkar. Keşke motor dersi yerine psikolojik eğitim veya sosyal ilişki gibi dersler verilse. Var gitsin bujinin yerini bilme trafiği bil. Kaza gördüğünde hastaya ilk yardım uygulamayı bil. Dahada zarar vermeyi değil.

İleri sürüş tekniklerini nerden ne kadara aldınız acaba? Ve ayriyetten ciddi manada kazancınız oldu mu.

bakanlık ayarladı. cumhurbaşkanı korumalarına ders veren hoca idi. eğitim kalitesi mutlaka farkediyor. iyi tanınmış sağladığı şartlar ve içerikler hangisinde fazla ise oradan almanız yararınıza olacaktır.

ehliyet kursları sizlere araba kullanmayı öğretiyor. bu tür kusrlar ise alt benliğinizi eğitiyor. aynı şeyi tekrar tekrar ediyorsunuz. farkındasınızdır ki arabayı belirli bir zamandan sonra siz değilde alt benliğiniz kullanmaya başlıyor. işte size o an ileri sürüş teknikleri eğitimi gerekli. birçok yanlış bildiklerimiz de mevcut ve onlar doğruları ile değiştiriliyor.

fikrimi ve bana kattığı tecrübemi bana sorarsanız vereceğiniz parayı sonuna kadar hakettiğini gönül rahatlığı ile söyleyebilirim.

ben aldığım eğitim sayesinde 2 defa gerizekalı sürücüler yüzünden arabam pert olmaktan kurtuldu ki bu arabayla sınırlı kalırsa. bizlere acil sürüş teknikleri eğitimi verildi en son pekiştirici olarak bu sizlere gerekli olan birşey değildir. ama refleks ve düşünce yeteneğinizi inanılmaz derecede geliştiriyor. bizim hoca biraz manyaktı :D milletin görerek yaptıklarını bizim gözlerimizi kapatarak yaptırdı. bizimkisi çok uç eğitimdi.

• 3. girişimde geçtim 70le
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.