< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kaç yaşında ehliyet aldınız?
-
-
Yas 22
Ehliyet pratik sınavından kaldım
Yıl sonuna kadar alırım herhalde
3 giriş hakkı kaldı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
28
19
-
18
-
19 sanırım ama araba kullan desen trafiğe çıkaramam. aldığımdan beri bi kere binmedim arabaya çünkü ne araba var olsa bile zaten binmem benzin fiyatından dolayı. öylesine aldım duruyor.
-
yaş 24 hala almadım
-
19 yaşımda aldım ama 4 5 yıl 1 kere bile araba sürmemiştim.
-
20' de B
32' de A2
-
18
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
18 Yaşında direk ehliyeti tek seferde aldım.
Araba var mı derseniz? Aradan 4 sene geçti ne arabası tabii ki! Pederin megane'ı var ama almıyorum bilerek. İstanbul trafiğinde türlü türlü öküz var yolda araba kullanmasını bilmeyen.
Sürücü kursunda altımda BMW 116D var diye taksicisi, otobüsçüsü, minibüsçüsü üstüme üstüme sürüyordu, sırf çarpayımda ekstra yan hasarları çömez bana çarptı diye gösterip kurstan para cukkalamak için bazıları şerefsizliğine önüme kırıyordu "bak bak ağağağa trafiğe çıkmış çömez aklını alayımda görsün aağağğaağğa" dediklerini duyar gibiydim.
-
15 gibi zaten araba sürüyordum
18'e girer girmez aldım. Şuan 28 yaşındayım ve daha hiç ehliyeti çıkartıp memurlara göstermek nasip olmadı :)
-
18
18 yaşına girdiğim gün liseden kaçıp ehliyet kursuna kapora vermeye gitmiştim biriktirdiğim para ile.
-
17
18e girdigim gibi aldim araba olmazsa olmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- doğalgazlı ocağı tüpe çevirme
- havalı apartman isimleri
- uslu durursanız şirinleri görebilirsiniz ne demek
- dolorex kaç saatte bir içilir
- duvar dinleme yöntemleri
- indirimler ne zaman başlıyor
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- galaxy unpacked
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X