Şimdi Ara

ehliyet takip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün ehliyetimi aldım ve geçici ehliyet verdiler 15 günlük. Bir hafta içinde eve gelecekmis asıl ehliyet. Internette okuduguma göre PTT'den takip edilebiliyormus. Ancak bana kod falan verilmedi. Acaba bu kodu nereden bulabilirim, öğrenme şansım var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: johnny-bravo

Arkadaşlar bugün ehliyetimi aldım ve geçici ehliyet verdiler 15 günlük. Bir hafta içinde eve gelecekmis asıl ehliyet. Internette okuduguma göre PTT'den takip edilebiliyormus. Ancak bana kod falan verilmedi. Acaba bu kodu nereden bulabilirim, öğrenme şansım var mı?

Kargoya verilince sana sms gönderiliyor dostum.

• Alisinasyon kullanıcısına yanıt
    Sağol çok teşekkür ederim.

• quote:

Arkadaşlar bugün ehliyetimi aldım ve geçici ehliyet verdiler 15 günlük. Bir hafta içinde eve gelecekmis asıl ehliyet. Internette okuduguma göre PTT'den takip edilebiliyormus. Ancak bana kod falan verilmedi. Acaba bu kodu nereden bulabilirim, öğrenme şansım var mı?

hocam emniyete giderken neler yanımızda olmalı nereye parayı ödicez. bende çarşamba gidicem bi eksik olmasından korkuyorum. aydınlatır mısın
  • conqueror0619 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben vergi dairesine 402 TL ve 108 TL harç yatırdım. Zaten vergi dairesine gidip ehliyet için geldim deyince yardimci olurlar. Sonra Halk Bankası'na 20 TL'lik Polis Teşkilatı Kalkindirma parası gibi bir şey ödedim. Bunlari odediyseniz başka bir şey kalmıyor. Dosyanizin içinde ne olmasi gerektiğini bilmiyorum. Çünkü bir sürü evrak var içinde. Sürücü kursunuza mutlaka sorun evraklarim tamam mı diye. Paralari yatirip dosyaniz tamamsa emniyette sadece parmak iziniz alınıyor ve hemen 15 günlük geçici ehliyet veriyorlar. Ehliyette bir hafta içinde eve geliyor.

• quote:

Hocam ben vergi dairesine 402 TL ve 108 TL harç yatırdım. Zaten vergi dairesine gidip ehliyet için geldim deyince yardimci olurlar. Sonra Halk Bankası'na 20 TL'lik Polis Teşkilatı Kalkindirma parası gibi bir şey ödedim. Bunlari odediyseniz başka bir şey kalmıyor. Dosyanizin içinde ne olmasi gerektiğini bilmiyorum. Çünkü bir sürü evrak var içinde. Sürücü kursunuza mutlaka sorun evraklarim tamam mı diye. Paralari yatirip dosyaniz tamamsa emniyette sadece parmak iziniz alınıyor ve hemen 15 günlük geçici ehliyet veriyorlar. Ehliyette bir hafta içinde eve geliyor.

Direksiyon sınavını geçince ne kadar sürüyor ehliyet almak

• sametsamett kullanıcısına yanıt
    Valla dosyanizin hazirlanma suresine bagli. Benim 10 gun sonra hazirlandi. Randevu tarihini en erken ne zamana alabiliyorsaniz alin. Zaten emniyetteki islem yarim saat anca suruyor. 15 günlük gecici ehliyetinizi veriyorlar ve asıl ehliyeti evinize gonderiyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet kursu değiştirme
    9 yıl önce açıldı
    Ehliyet yenileme hakkında
    5 yıl önce açıldı
    ehliyet sınavı için
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.