Şimdi Ara

Ehliyet Yaşı 16 Olmalı mı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
283
Cevap
1
Favori
10.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trafikte 20 yaşından tut 50 yaşına kadar kazma ve bilinçsiz sürücüler varken 16 yaşında ehliyet verilmesi bence mantıksız olmaz.

Apaçilik diyeceksiniz ama bugün trafikte 20 - 30 yaş arası dolu dolu apaçi bulunuyor.
  • 13 yaşında ehliyet verilsin, aslında 12 bile kurtarır nasılsa trafikde zihin özürlü adam çok, veletler de karışır araya kaynar giderler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Minumum 21 olmalı.
    80-90 nesli değilki bu 16 yaş yeterli olsun.
    Ergenliğin yıl aralığı uzadı artık. 18 bir şey ifade etmiyor.
  • acr kullanıcısına yanıt
    haklısın adam o kadar çalışıp alsın arabayı sen gel çarp arabaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: The Evil Dead

En garip olan da,buradaki herkesin çok dikkatli, herkesin usta şöför olup her hatayı millette bulmaları.Kendileri ,20-25 yaşlarında mı aldılar da 18 e bile çok diyorlar?

Doğru insan görünce veya kurallara uyan insanlar görünce neden inanmıyorsunuz, o derece mi hayata karşı umutlarınız yok?

Bende 18 yaşında ehliyet aldım ama hayatım boyunca, bir kez olsun ne el freni çektim, ne egzoz açtırdım, ne araba camlarına film yaptırdım, ne de apaçi gibi hareketlerde bulundum. Eminim otomobil bölümünün köklü kadrosunun çoğu da benim gibi.

Benim dediğim, burada neredeyse herkesin 18 yaşında ehliyet almasına rağmen çoğunun 20-25 de verilmesi gerektiğine inanması.Bunu diyenler,kendileri herhalde 18 yaşında çok ustaydı da şimdiki yaşı beğenmiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aksine yas 20 veya 21 olmali.

• ehliyet yası en az 21 olmalı ve öfke kontrol testi gibi testlerden geçirip sınavda da 100 üzerinden en az 90 puan alanlar geçirilmeli sorular da simdi ki gibi kolay olmamalı yaz geldi yine basladı sahinci apaçiler lastik yakıp kafa sisirmeye
  • 6 olsun
  • Ülkenin bi şekilde seviye atlaması için gereken hususlardan sadece bir tanesi. Katılıyorum bence verilmeli.

• hayır, bilakis arttırılmalı,

21 olmalı,
  • 19 yaşında biri olarak ehliyet yaşı arttırılmalı 21 olmalı diye düşünüyorum. kendimi bile yeterli görmüyorken 16 yaşındaki çocuk (evet, çocuk alınmayın) sürmemeli. daha ayağı gaza uzanmayacak dediğin şeye bak. hem amerikada insanların refah seviyesi daha iyi düzeyde. insanlar daha fazla da kazanıyor. fakat türkiyede maalesef 1-2 çocuk arabası olan arkadaşlarına özenecek ve
  • 16 yaşında ki her çocuk aynı düzeyde değil, çok olgun trafikte herkese saygı gösterecek bireyde çok, ama çektiği makas videolarini sınıf arkadaşlarına izlettirecek bireyler azımsanmayacak kadar fazla maalesef

• ben buna karşıyım. 18 bilemedin 20 ideal.
  • 16 fazla kardeşim ya.. 12 veya 13 olmali bence ilkokula giderken alsınlar ehliyeti hı nasıl olur?
  • Bence 20 olmalı . 16 nedir , gitsin bisiklet sürsün . Sanki o yaşta çok mühim işleri varda arabaya ihtiyaç duyacaklar .

• 16 yaşında birçok çocuk gördüm 20 yaşındaki insanlardan daha iyi kullananlar var
  • bence 25 olmalı.. trafik oyun alanı yada cahillik şımarıklık yapılacak yer değil... yıllık 100 000 km den fazla araç kullanıyorum.. tecrübelerim böyle diyor
  • 80 olsun hepimiz kurtulalım.
    25+ insanlarımız çok düzgün kullanıyor, hepsi acayip saygılı kurallara uyuyor, 25- ler zaten bütün sıkıntı değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 20 Mayıs 2014; 13:35:05 >
  • Bunun yaşla alakası yok. Ehliyet verilecek kişileri check up tan geçirmek lazım. Özellikle psikolog onayı olmadan ehliyet verilmemeli. 16-17 yaşında olgun tiplerde var 30 yaşına gelipte hala yaşın olgunluğuna ulaşamayan insanlarda var.

• İyisimi kökten halledelim bunu ve doğar doğmaz nasıl nüfus cüzdanı çıkıyorsa yeni doğmuş bir bebeğe ehliyette çıksın. Zaten sağolsun bazı babalar kucaklarına oturtup direksiyon tutturabiliyorlar E-5'de Londra Asfaltında ve orta şeritte. Buna 2010 yılında bizzat canlı tanık oldum. Hoş, zaman zaman gördüğüm oldu bu tip manzaralar ama E-5'de gördüğüm orta şeritte ki siyah Hyundai marka SUV tipi araba aklımdadır halen. Adam orta şeritte gidiyor ve ben sağ şeritteyim, az ileriden sağa sapacağım Bahçelievlere gitmek için. Bu adam birden sağa doğru kırdı ve üzerime geliyor yan yana ilerliyoruz ve sağa kırdım bende ve geçtim bunu ki kucağına oturtmuş çocuğu direksiyonu tutturuyor. Bir de ne var gibilerinden haklıymış gibi el hareketi yapıyordu beyinsiz. Doğar doğmaz verelim ehliyeti gitsin.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.