Şimdi Ara

Ehliyet Yaşim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abilerim ablalarim sizden bilgilenmek istiyorum!
    Ehliyet almak için 18 yasını daha doldurmadm haziran 10 da dolucak
    Sorum su ehliyet sinavi benm yaşımı doldurdugum bi kac gun sonra sinawi warmiş kursaa yazılamıorm bu surec içersindeee kursa gitmedennn sinawa girebilir miyim? Diger sorumda girersem eger disardan ne gibi muameleler yaptırmam gerekiyor?

• Kursa gitmeden ehliyet alamazsın. Kurstan bazı evrakların MEB'e gitmesi gerekiyor. Yani Temmuz'daki sınava ancak girersin.

Ayrıca MTS Haziranda değil. Temmuz 5'te
  • temmuz 5 te girersem hangi ayda alabilirim ehliyetimi?
  • Bu ne acele yahu
  • Temmuz 5'te girersen Ağustos sonuna doğru alırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: djozgun

Bu ne acele yahu

• Ben birşey duymuştum araştırma yapmadım bu yüzden ne kadar doğrudur bilemiyorum...İnsan doğduğu zaman 1 yaşında sayılıyormuş ve bu yüzden ehliyet almak için 17 yaşını doldurmak(18'e girmek) yeterliymiş...
  • Hayır böyle birşey yok. 18 i doldurup 19 dan gün almak gerekiyor. MTS'den 1 ay sonra kadar ehliyet elinizde olur. Tabi kalmazsanız.
  • konu açılmışken bende bir soru sorabilirmiyim ben 01.11.90 doğumluyum 2008 kasımdan sonra mı alabilirim ehliyeti birde en yakın ne zaman sınav olacak teşekkürler
  • 02.11. 2008'den sonra kursa kaydını yaptırıp ehliyeti alabilirsin. Aralık'ta bir sınav olması lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dehset1903

Abilerim ablalarim sizden bilgilenmek istiyorum!
    Sorum su ehliyet sinavi benm yaşımı doldurdugum bi kac gun sonra sinawi warmiş kursaa yazılamıorm bu surec içersindeee kursa gitmedennn sinawa girebilir miyim? Diger sorumda girersem eger disardan ne gibi muameleler yaptırmam gerekiyor?

Ehliyet kursundan önce Türkçe yazı yazma kursuna gitmeni tavsiye ederim. İlk ders benden, üstelik de beleş: Türkçe' de W harfi yoktur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

02.11. 2008'den sonra kursa kaydını yaptırıp ehliyeti alabilirsin. Aralık'ta bir sınav olması lazım.

teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: LooK

konu açılmışken bende bir soru sorabilirmiyim ben 01.11.90 doğumluyum 2008 kasımdan sonra mı alabilirim ehliyeti birde en yakın ne zaman sınav olacak teşekkürler

15 Aralık 2008 de sınava girip 15 Ocak 2009 gibi ehliyetini alabilirsin.
  • teşekkür ederim herkes için hayırlısı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: resmonse

quote:

Orjinalden alıntı: dehset1903

Abilerim ablalarim sizden bilgilenmek istiyorum!

Ehliyet kursundan önce Türkçe yazı yazma kursuna gitmeni tavsiye ederim. İlk ders benden, üstelik de beleş: Türkçe' de W harfi yoktur.

SÜPERSİN

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.