Şimdi Ara

Ehliyetimi kaptırdım ve vizem bitti ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ehliyetimi kaybettim bulamıyorum nerde arasam. Şimdi yenisini çıkartcam mecbur 101 tl ödücem. Bir sorum olcak gazeteye kayıp ilanı vermem gerekiyormu ? Sonuçta yeni ehliyet çıkartınca anlaşılcak kaybettiğim yinede gerekirmi?

Gerekiyorsa ulusal milliyet, posta gibi gazeteleremi vermem gerek yoksa yerellere versem olurmu, ayrıca posta gibi gazetelere nasıl kayıp ilanı verebilirim güvenilir şekilde ?

Diğer bir yardım istediğim konu ise aracımın vizesi 21 mayısta sona erdi. Şu an vizeye sokma imkanım yok bu şekilde kaç gün gezmeme izin var ? Polis durdurursa ne gibi bir cezası oluyor, polis durdurmadan direk vizeye gitsem orda fazla ücret ödermiyim tarihi geçmiş diye ?

• Yerel gazetelere vermeniz yeterli diye biliyorum.
  • kayıp ilanına gerek yok.randevu kaydı çıktısı ve matbu dilekçe formu,kimlik fotokopisi,3 resim,45 yaş ve üzeri için sağlık raporu yeterli..
  • Eminmisiniz arkadaslar gerek olmadigina ilana. Birde vize sorumu cvplarsaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAYIP SÜRÜCÜ BELGESİNİN YENİDEN ÇIKARTILMASI

1. Trafik Tescil Şube Müdürlüğüne hitaben yazılmış dilekçe,
    2. Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi,
    3. Kaybolan sürücü belgesinde mevcut değil ise kan grubu belgesi veya yazılı beyanı,
    4. Üç (3) adet fotoğraf,
    5. Sürücü belgesi kart ücreti.
    ​​​
    Kaynak :http://www.trafik.gov.tr/Sayfalar/TrafikTescil/SurucuBelgesi/12KayipSurucuBelge.aspx
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ilk ehliyet kursu günüm
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.