Şimdi Ara

Ehliyetle ilgili birşey danışmak niyetindeydim de...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi gençler ve genç kalanlar ben 16 Aralık doğumluyum. Sınav 15 Aralık ta başvurabilir miyim? Sonuçta sınavdan sonra 18 i doldurmuş oluyorum. İlginiz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ennee7 -- 27 Eylül 2012; 0:38:52 >

• Başvuramazsın.Ders dönemleri 15 aralık ve civarı tarihlere denk gelseydi yaşın dolmadığı halde derslere girerdin ama sınava kadar yaşının dolması şartıyla
  • Başvuru gunu kucuk olduğundan dolayı olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hay şansımı... Neyse teşekkürler. Ocaktaki sınava kaldık artık
  • 18 yaşını doldurmadan kayıt olamazsın kursa. sınava kadar yaşın dolmuş olsa bile. 11 temmuz doğumluydum 12 temmuzda kaydolabildim. sistem kabu letmiyor kayıt olamıyorsun malesef.
  • kursa gittim geçen gü. haziranda 200 diyen adam 400 lira dedi. yok aralıktan sonra stajyer ehliyeti fln. kaç senedir aynı muhabbet.

istanbul da tanıdık kursu olan var mı arkadaşlar 300 den kaydımızı yaptıralım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Be Original

kursa gittim geçen gü. haziranda 200 diyen adam 400 lira dedi. yok aralıktan sonra stajyer ehliyeti fln. kaç senedir aynı muhabbet.

Dostum ben 500'e yaptırdım daha bugün.bulursan şanslısın.
  • quote:

kursa gittim geçen gü. haziranda 200 diyen adam 400 lira dedi. yok aralıktan sonra stajyer ehliyeti fln. kaç senedir aynı muhabbet.

Ben Eylül dönemine 300 liraya kaydolmuştum ( Sınav harçları dahil direksiyon harcı vs. dahil ).
    Ama kurs akraba indirimi yapmıştı bana ondan 300 e kaydolabildim.
    Dün amcaoğlunu götürdüm kursa kaydettirmek için , amcaoğlu sabah kendi gittiğinde 500 demişler buna , benle gitti 450 ye indirebildik en fazla (yine sınav harçları dahil bu fiyata) genel olarak kursların fiyatı artmış . 2013 ten sonra dahada artacaktır kanımca o yüzden bu sene içinde halledin ehliyet işini . 500 den yukarı yerlere bakmayın 350-450 arasıda bulursunuz diye düşünüyorum ama onlarada sınav harçları dahil olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 29 Eylül 2012; 0:54:01 >

• İstanbulda okmeydanı UzmanÖğretmenler Sürücü Kursu var.Öneririm.Öğretmenleri vs kalitelidir.Direksiyon sınavından önce deneme sınavı bıle yapıyolar.
    300 lira olması lazım.
  • quote:

Yalnız fiyatın uygun. Ben de 400den 200e indirttim tanıdık ile ama piyasa böyle 300e bulman zor gibi

• @Be Original Bu stajyer ehliyet işini erteliyorlar sanırım yeni düzenlemeler felan gelmiş ya ehliyet ile ilgili. Fiyatlar her yerde yakın fiyatlarda gibi. Bahçelievler civarı da 300e kayıt yapılıyor ama sınav harçları felan hariç tabii. İnşallah biz kayıt olurken iyice pahalıanmaz. Sabah sınava girecekler varsa başarılar dilerim.
  • Beyler E sınıfı için yaş sınırı 18'e düştü mü? 21'i doldurucam bu aralıkta zaten ama öylesine soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ennee7

@Be Original Bu stajyer ehliyet işini erteliyorlar sanırım yeni düzenlemeler felan gelmiş ya ehliyet ile ilgili. Fiyatlar her yerde yakın fiyatlarda gibi. Bahçelievler civarı da 300e kayıt yapılıyor ama sınav harçları felan hariç tabii. İnşallah biz kayıt olurken iyice pahalıanmaz. Sabah sınava girecekler varsa başarılar dilerim.

bahçelievler de gitmemi önerebiliceğiniz bir kurs var mı peki?

• Benimde senin gibi denk gelmişti sabırsızlıkla bekliyordum
  • quote:

quote:

@Be Original Bu stajyer ehliyet işini erteliyorlar sanırım yeni düzenlemeler felan gelmiş ya ehliyet ile ilgili. Fiyatlar her yerde yakın fiyatlarda gibi. Bahçelievler civarı da 300e kayıt yapılıyor ama sınav harçları felan hariç tabii. İnşallah biz kayıt olurken iyice pahalıanmaz. Sabah sınava girecekler varsa başarılar dilerim.

Nizip Et(Yayla Burger King in yanı) üst katında var bir tane arkadaşlar oraya kayıt olmuş 300 küsüre de ismini tam bilmiyorum. Oraya bir bak istersen.
  • quote:

quote:

quote:

Nizip Et(Yayla Burger King in yanı) üst katında var bir tane arkadaşlar oraya kayıt olmuş 300 küsüre de ismini tam bilmiyorum. Oraya bir bak istersen.

tamamdır sağol.

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamamdır sağol.

Önemli değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.