Şimdi Ara

Ehliyetler Pazartesi Günü Kimliklere Yüklenecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
8.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eski tip ehliyetliler havasını alıyor galiba. yeni tip olması gerekiyor önce.
  • Randevuyu kolaycana aldım , Salı günü nüfus müdürlüğündeyim ama salgından dolayı da randevuyu iptal edebilirim

Ehliyetler Pazartesi Günü Kimliklere Yüklenecek
  • ne yeni ehliyet nede yeni kimlik aldım. Nereye kadar giderse artık nerde tırak orda bırak. Her 3-5 senede yeni düzen çıkarıcak bunlar belli
  • Yani her ikisi de edevlette kayıtlı, çıkıyor.

Otomatik olarak şu işi niye yapmıyorlar, akıl alır gibi değil. Tam bi dangalaklık.

Bekleyeceğim yapmayacağım, birkaç aya efsane bir hizmetmiş gibi "aha odomadik de yapıyooooooz" derler.

İlla o devlet dairesine gideceğiz... Hayret edilecek bir şey.

Sn. Soylu da diyor ki bu bir devrim.

Eeee, daha kendi çıkardıkları elektronik imzayı bile tanıyamayan, devlet kurumlarında elektronik sistem üzerinden yazışmasını yapıp, daha sonra elektronik ortamda onaylanan yazıyı yazıcıdan çıkarıp, müdürünün odasına gidip "aslı gibidir" kaşesi vurdurup üzerine müdürden imza alan adamlar bunlar.

Biz elektronik imzalı yazıyı götürdüğümüzde kabul etmiyorlar bir de

Fıkra gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 18 Eylül 2020; 15:29:38 >

• Sanırım sadece yeni ehliyetleri işliyolar yeni kimliklere eski ehliyeti olanlar napcak bilmiyom muhtemelen yeniletcek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 8 eylülde yalovaya giderken darıcada çevirmeye girdim polis sadece kimlik belgesini istedi, polnet den kontrol ettikten sonra beni dışarıya davet ettiler, polnet veritabanında ehliyetsiz olduğum tespit edilmiş, arabayı bağlayıp işlem yapacağız dediler,

ben de 40 sene evvel aldığım ehliyeti ruhsattan çıkartıp ibraz ettim bu ehliyet sahte olabilir kadıköy emniyetinden teyit isteyeceğiz dediler 25 dakika bekledikten sonra gelen teyit neticesinde ehliyetin geçerli olduğu ama eski tip olduğu için artık mernis sisteminde gözükmediği bu sebepten tutanak tutacaklarını cezai işlem olmayacağını acilen yeni tip ehliyet almam gerektiği söylendi, bizde ertesi gün müracaat edip yeniledik şimdi bir daha müracaat edip yeni kimlikle senkronize etmelerini sağlayacağım,

eski tip ehliyeti olanlar e-devletten sürücü belgelerini muhakkak kontrol etsinler eve geldiğimde eşiminkini kontrol ettim sistemde ehliyetsiz gözüküyordu onu da yeniledik, şirkette 5 çalışanın eski tip ehliyeti de artık sistemde gözükmüyor onlar da hem yeni ehliyet çıkaracaklar hem de yeni kimliğe tanıtacaklar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi degobar -- 18 Eylül 2020; 15:33:42 >

• randevuyu aldık bakalım pazartesine.
  • Yeni ehliyet alacağım acaba işlemler nasıl ilerleyecek?

• Bazı arkadaşlar dikkatli okumamış veya dinlememiş haberi sanırım.

Birleştirme için yeni ehliyet ve yeni kimliğe sahip olmalısınız.

• degobar kullanıcısına yanıt
    Kral link var mı? Nereden bakıyoruz bu mevzuya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witwickyyy

Bazı arkadaşlar dikkatli okumamış veya dinlememiş haberi sanırım.

Birleştirme için yeni ehliyet ve yeni kimliğe sahip olmalısınız.
    Olay aslında şu anladığım kadarıyla. Herkes mecburen yeni tip ehliyet almak zorunda. Yeni tip kimlik kartında varsa ehiyeti tanımlayabiliriz. Polis çevirmede sürücü belgesi ve kimlik yerine sadece yeni tip kimliğe bakması yeterli olacak. Buradaki asıl amaç sadece trafik güvenliği değil ılusal güvenliği de entegre kontrol etmek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Aynısı bana da oldu. Polis " aaa antika" diye dalgasını geçti.

• Eski ve yeni ehliyet beraber duruyor cuzdanda. Kimlikle birlestirmek luzumsuz geldi, ugrasamam

• jademugla kullanıcısına yanıt
    e-devlete gir arama çubuğuna sürücü belgesi yaz, nüfus cüzdanı pasaport sürücü belgesi sorgulamadan incele
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

Benimki kırıktı ve 16 yaşındaki fotoğrafım vardı.

41 yaşında değiştirmek zorunda kaldım.

Polis en son baktığında e ayıp ya demişti.

Alıntıları Göster
    harbiden ayıp yani 😀.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.