Şimdi Ara

Ehliyetler Pazartesi Günü Kimliklere Yüklenecek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
8.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet sende gördün bolca o ehliyeti

Araç testleri için kabul etmeleri şaşırtıcıydı en çok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nüfus cüzdanımı da ehliyetimi de son güne, son dakikaya kadar değiştirmeyeceğim. hatta ehliyetimi ilk çevirmede "neden değiştirmedin?" diye sorulana kadar değiştirmeyeceğim.
  • Ilk kez ehliyet alacaklar da bundan bedava olarak yararlanabiliyor mu?
  • Ehliyetin kimlige yüklenmesi icin yeni tip ehliyet sart mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PlusEx kullanıcısına yanıt
    Evet öyleymiş. Randevu alırken uyarı çıkıyor hem kimlik hem ehliyet 2016 sonrası alınmış yeni tip olmalı diye.

Ehliyetler Pazartesi Günü Kimliklere Yüklenecek

• izengel kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim. İsime yaramiyor ehliyeti yenilemek gerekiyor:(

• Eski tip ehliyetlerin degisim en son ne zaman ? Bazi yerlerse araik 2020 bazi yerler aralik 2022 diyor

• PlusEx kullanıcısına yanıt
    2020 yazanlar eski tarihli haber olabilir hocam. Sonradan uzatıldı ama 2021 de olabilir, ben de 2022 diye hatırlıyorum.

• erka1907 kullanıcısına yanıt
    ehliyet yenileyenlere üste para verileceğini sanmam cunku ehliyet yenilemek için harcanmış emek ve sarf malzeme var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başta bunu düşünmek varken tekrar milleti covid zamanı oraya beklemek komedi ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

ehliyet yenileyenlere üste para verileceğini sanmam cunku ehliyet yenilemek için harcanmış emek ve sarf malzeme var.
    haa tamam o zaman.
    şu işi bile tek seferde beceremeyenlerin emeklerine saygı mı duyalım diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 21 Eylül 2020; 8:53:18 >
  • izengel kullanıcısına yanıt
    Pandemi varken zor.
  • erka1907 kullanıcısına yanıt
    Değil sadece örneğin 10 yılda bir kaldırım peyzaj duvar vs yenileme işlerinin belediye bütçesininde önemli yer tutarken, gereksiz bir kırtasiye harcamasının lafını etmeye değmez diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Değil sadece örneğin 10 yılda bir kaldırım peyzaj duvar vs yenileme işlerinin belediye bütçesininde önemli yer tutarken, gereksiz bir kırtasiye harcamasının lafını etmeye değmez diye düşünüyorum.
    üst yapı yatırımları saçma sekilde her yıl yenileniyorsa bunu da sorgulayacaksın.
    onlar milyonlar kazanacak diye 5 kuruşluk ehliyet tekrar yenileniyorsa bunu da sorgulayacaksın.
    soygunun miktarı olmaz.
  • bu gün pasaport yenileme için randevum vardı tam giderken yeni ehliyette geldi, gittiğimde memurdan rica ettim ikisini senkronize etti randevu almama gerek kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GILMOUR

Randevuyu kolaycana aldım , Salı günü nüfus müdürlüğündeyim ama salgından dolayı da randevuyu iptal edebilirim

Abi randevu alabildigin için tebrik eden sistem
    Tebrikler kalp doktoruna randevu aldiniz, randevu almaya çalışan 167 kişi içinden en hızlı 10 kisi oldunuz. Tebrikelr

• fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir düşününce gerçekten komik ”TEBRİKLER”

Salgın dönemi sürecinde bu gibi işlemler için kalabalık ortamlara girebilme cesaretini gösterdiğim için tebrik mi ediliyorum diye içimden geçirmedim değil.
    Bugün işlem için Maltepe nüfus müdürlüğünde işlemi yaptırdım , yükleme işlemi muhabbet de dahil toplam 5 dakika sürmemiştir.
    Tabi randevu saatime 5 dakika kala sıra numarası alırken önümdeki amcam sağ olsun ; 3-4 dakika bekleterek ufak bir stres yaşattı.
    Neymiş randevusuz numara alabiliyormuş.
    Halbuki numaratörün üzerine de yazılmış “randevusuz sıra numarası alınmaz” diye
    Ama işte...

• GILMOUR kullanıcısına yanıt
    Ehliyet istedileri mi?

Sadece kimlik kartı ile gitsem yaparlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: izengel

Evet öyleymiş. Randevu alırken uyarı çıkıyor hem kimlik hem ehliyet 2016 sonrası alınmış yeni tip olmalı diye.

Bu nasıl iş ya,benim ehliyetim ve kimliğim eski tip.Kimlik değişecek onu anladık ama ehliyeti neden yenileyelim direk yeni kimliğe ehliyet bilgileri girilse ne olacak yani.Yenileyecegim ehliyeti zaten kullanamam kimliğe yüklendikten sonra

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.