Şimdi Ara

ehliyetsiz arac kiraladım kaza yaptık acil yardım öneriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
11.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. ben ehliyetsiz arac kiraladım yaşım 19 kaçak isletme olan rent a car yani adı rent a car yer felan kaçak adamlar ehliyetimi sordu bende suan yanımda yok birazdan getiririm dedim yalan attım normalde ehliyetim yok adamlar tamam dedi arabayı aldık ve suanda arabayla kaza yaptık senet felan imzalatıyolar en basta sonra gittik adamların yanına kaza oldu felan dedik teyzemin ogluyla ufak bi kaza adamlar tamam yaptırın getirin dediler sonra ben teyzemin ogluna verdim arabayı benim yarın iş var sen yaptır getir dedim teyzemin ogluda yaptırmaya giderken büyük bi kaza geçiriyor arabanın motor kısmı baya hasarlı araba seat leon ve teyzemin oglundada ehliyet yok polisler alıyo kuzenimi içeri ruhsat sahibini arıyolar böyle böyle kaza yapmış cocugun ehliyeti yok kimligi yanında yok gelin adamlar tamam ben bu cocuga kefilim tanıyorum cıkardın nezaretten demiş polislerde cıkarmış felan akşam işden cıktım haberim yok ama bu olanlardan adamların yanına gittim adamlar dedi kuzenin kaza yaptı felan arabada 15 milyarlık hasar var bu parayı vericeksiniz bende dedim o kadar param yok veremem dedim adamlar dövmeye basladı sonra kuzenim le baska arabayla adamlar geldi sonra dedim annemden istiyim cagirdim annemi annem dedi bendede yok para sonra kuzenimle bana silah cektiler anneme dediler senet imzala yoksa cocuklarını öldürürüm anneme zorla senet imzalattılar bizi arabaya bindirip biraz tur attılar dövmeye basladılar sonra bi dükkana soktular baska bi dükkan bu adamların adamıydı orada silahla tehdit sopayla dövme felan baya dövdüler kuzenim babasını aradı bana yardım et adamların parasını verelim diye babasıda kardeşine söylemiş polislerle geldiler bizi aldılar ordan adamlar sonra anlaşmaya basladık benim senedimi polisler aldı ama annemin senedini alamadık adamlarda suan adamlartehdit felanda ettiler bu konuda lütfen acil yardım adamlar cete kurmuşlar silahlar felan bu konu hakkında ne yapabilirim acil mesaj atarsanız sevinirim

• Burun estetigi yaptirdim dedigin konuda yasın 22 simdi 19 geriye doğrumu gidiyor yasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kardeşiyim o yaşı 22 olan abim
  • Kaçak rent a car işi yapanların ne tipte insanlar olduğu ortadadır ancak siz ehliyetsiz kiralayıp kaza yapıyorsunuz, üstüne bir daha ehliyetsiz baska birisi kaza yapıyor. Adamlardan ne yapmasını bekliyorsunuz ? Hem arabayı pert edin hemde yardım isteyin, tuhaf açıkcası. Yapılacak en güzel şey avukatla konuşup kiralama yaptığınız yerin rent a car kaskosu olmayan araç kiraladığını kanıtlamanız, buda onlara oldukça ağır bir ceza olarak dönecektir. Onlarada bunu söyleyip şikayetçi olmadan hasarın bir kısmını ödeyip bu işten kurtulmak olur. İmzaladığınız senetlerin bir geçerliliği olmaz, polise gidip ifade verin. Baskı altında imzaladık diye, o senetlerden bişey çıkmaz. Allah yardımcınız olsun, bu iş size pahalıya patlayacaktır.
  • Ne guzel yazmissin

•  ehliyetsiz arac kiraladım kaza yaptık acil yardım öneriniz
  • adamlar bildigin mafya cete işi yapıyolar polislere ilk sikayetçi olacaktık sonra konuştuk adamlarla dediler siz arabayı yaptırın ben sizden para almıyacam arabanın masrafı suanda 7,5 milyar tutuyo ama bana yaşımdan dolayı kredi vermiyolar evdekilerle kredi cekemiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öyle bir ortama anneni neden dahil ediyorsun git birkaç senet daha imzala birşey çıkmaz senetten
  • Konu fake gibi...

Bu olayları nasıl kanıtlayabilirsiniz bana?

• Kardeşim neyinize güvenip ehliyetsiz araba kiraladıysanız paranızı da öyle ödeyeceksiniz.
  • suanda bi yol gösterin lütfen adamlar silahlı evimi biliyorlar savcıya suç duyurusunda bulunuyimmi ne yapmalıyım
  • Csb. Ayrıca Türkçe Öğretmenini eşekler kovalasın.

• CSS

• konu fake degil inanmayan varsa bişey yapamam özelden iletişime geçip ev adresimi veriyim gözümde morlugu ayaklarımda ve sırtımda darbe morluklarını gösterebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dandanadam

konu fake degil inanmayan varsa bişey yapamam özelden iletişime geçip ev adresimi veriyim gözümde morlugu ayaklarımda ve sırtımda darbe morluklarını gösterebilirim

resimleri koy sss
  • Olay büyük ihtimalle uydurma, ama yine de gerçekse annene çok yazık olmuş. Nasıl bir adamsın sen, anneni böyle bir duruma nasıl sokarsın anlamıyorum. Zaten kaşınmışsın, neyine senin otomobil kiralamak? Kusura bakma ama ehliyetsiz araç kiralayacak yer de tanımıyorum, duymadım.
  • resim cekmedim bana sadece konu hakkında yardımcı olun isteyen varsa gelsin görsün
  • Gercek ise gecmıs olsun ama bu kadar talihsiz bir olay bu kadar mı komik anlatılır gülmekten okuyamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müthiş bir kabus, geceleri üstünü ört bence..
  • Dayakmı yedin,yemekmi belli degi.Bir araba dayak yiyen adam olayı bu şekilde anlatmaz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.