Hiç bir araca ehliyetsz binmemek lazım. Belki ehliyet kullanmıyor ama sonuçta güvence.
Mesela ben ehliyetimi evde unutup yola çıksam aklıma hep evde unuttuğum takılır. Yola olan konsantrem kaybolur.
700 ytl ceza vereceginize 300 ytl verip ehliyet almak daha iyi bence
bu motor toplama yerine bi girdim bnm motorun yedek parçalarını tedarik ettim çaktırmadan
cezayı yersin ne olçak ki başka
burda arkadaşlar çok mobblette kaptırdı ödemedi motoru kapattılar yenisini aldılar basit plakasız ve açık egsozluydu
Motorsiklet çok riskli araç. Ama büyük keyif. Dayımın vardı. İstanbul'dan Konya'ya onunla gider gelirdi bazen. Tek sıkıcı yönü düz yollar olurmuş. Virajlı yollarda o virajı yata yata almak çok zevkli derdi.
bende ehliyetsiz 2 senedir motor, 3-5 senedirde araba kullanıyordum ama şuan a2 sınavını kazandım sırada araba var onuda kazanınca haziran ehliyetim elimde olacak inşallah...
Ben 110 veya 150 cc lik ATV almayı düşünüyorum da 17 yaşından küçük birisi olarak polise yakalanırsam sonucu ne olur?
motoruna el koyarlar ve ceza yersin, yukarda yazilanlara tekrar bak istersen.
quote:
Orjinalden alıntı: arabaci_58
Ben 110 veya 150 cc lik ATV almayı düşünüyorum da 17 yaşından küçük birisi olarak polise yakalanırsam sonucu ne olur?
pek iyi şeyler olmaz yakalanırsan
Benim bildiğim küçük motorlar için A2 sınıfı büyük motorlar için A sınıfı lazım...Emin değilim
buyuk motorlar icin A2, kucukler icin A1 (50 cc alti diye biliyorum kucukleri de)
quote:
Orjinalden alıntı: Auto CAD
Benim bildiğim küçük motorlar için A2 sınıfı büyük motorlar için A sınıfı lazım...Emin değilim
arkadaşlar ben scooter alacam ama ehliyet yok ama sadece 1km lik bir alan icerisinde sürecegim ruhsatı benim üzerime kask felanda var borcu harcı yok bi sorun olurmu
HORT niye böyle bir sey yapdigimi bilmiyorum herhalde bu saatte can SIKINTISINDAN olabilir
Hort
peki bu motorlar satılıyor mu satılıyosa fiyatları ve durumlerı ne oluyor nerden bilgi alabilirim ?
bende de ehliyet var motorsiklet yok iyimi :) zamanında lazım olur diye almıştım a2 yi
quote:
Orijinalden alıntı: awsgdr
peki bu motorlar satılıyor mu satılıyosa fiyatları ve durumlerı ne oluyor nerden bilgi alabilirim ?