Şimdi Ara

Ehliyetsiz motor kullanırsak ne olur ?? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
63.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ehliyetsiz araç kullanmayin 5 ay once ehliyetsiz bir arkadasin arkasina bindim. Ehliyetinin olmadigini bilmiyordum. Cok suratli bir sekilde gidiyorduk ve cok fena bir vuraja geldik ve kaza yaptik. Kazadan sonra sol orbita kemigim sol kasimin ustundeki kemikler tamamen kirildi. Suan iki platin 22 vida ve sol kalcamdan alinip kasima takilan kemikle yasiyorum. Arkadasim hem ehliyetsiz hemde %75 suclu bulundu suanda sigorta sirketinden bu parayi alsammi almasammi diye dusunuyorum. O bizi dusunmedi gaza basti ama ben hala dusunuyorum. Arkadaslar ehliyetsiz lutfen binmeyin basiniza bela acarsiniz. Baskasinin canini yakmayin hayatiniza mal olabilir!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ehliyetsiz araç kullanmayin 5 ay once ehliyetsiz bir arkadasin arkasina bindim. Ehliyetinin olmadigini bilmiyordum. Cok suratli bir sekilde gidiyorduk ve cok fena bir vuraja geldik ve kaza yaptik. Kazadan sonra sol orbita kemigim sol kasimin ustundeki kemikler tamamen kirildi. Suan iki platin 22 vida ve sol kalcamdan alinip kasima takilan kemikle yasiyorum. Arkadasim hem ehliyetsiz hemde %75 suclu bulundu suanda sigorta sirketinden bu parayi alsammi almasammi diye dusunuyorum. O bizi dusunmedi gaza basti ama ben hala dusunuyorum. Arkadaslar ehliyetsiz lutfen binmeyin basiniza bela acarsiniz. Baskasinin canini yakmayin hayatiniza mal olabilir!

• aynen hataydada çekici otoparkında tonlarca motor öylece duruyor. yazık
  • HORT evet, yeni ehliyet sınıfları belirlendi. A1 - A2 ve A olmak üzere. Yaş grubunuza göre kontrol edin. 2013 öncesi A2 ehliyeti olanlar A sınıfına dönüştü. Tüm motosikletleri kullanabilirler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.