walla işe bak aposta adamlar beni kasıo dc oldum char askıda kaldı hiçde geri girmeye niyetim yok bol bol lvl kassın
sen şimdi clanca şöyle arka biyere gelin ben szi keseyim oke?
Alıntıları Göster
valla geri girmeyi deneme boşuna..account in use diyip durcak :D
bak clanca bizi bulabilirsin trollerde..cz de XD
ben girişte koruma görevlisiyim heheh
quote:
Orijinalden alıntı: polifonik_osuruk
valla geri girmeyi deneme boşuna..account in use diyip durcak :D
bak clanca bizi bulabilirsin trollerde..cz de XD
ben girişte koruma görevlisiyim heheh
Alıntıları Göster
yaw biz napalım biliomusun gene dediğimi yapalım ben sizi kesip durim 5k np oldumu giderim
quote:
Orijinalden alıntı: Gnardal
yaw biz napalım biliomusun gene dediğimi yapalım ben sizi kesip durim 5k np oldumu giderim
Alıntıları Göster
oha..bende fazla np yok valla:Dbide 3.5k hp var:D
quote:
oha..bende fazla np yok valla:Dbide 3.5k hp var:D
Alıntıları Göster
olsun zırhlarını çıkartırsan bi şansım olur
quote:
Orijinalden alıntı: Gnardal
olsun zırhlarını çıkartırsan bi şansım olur
Alıntıları Göster
polifonik benide trol party lerine alırmsın gerçi lvl düşük ama karusluyuz :D (lvl:52)
"Aga sen şu savaşlardaki poliniksin dimi ya"
quote:
Orijinalden alıntı: __king__
"Aga sen şu savaşlardaki poliniksin dimi ya"
beyler polifonik in ben civciv halini bilirim :Pkendisi saglam elemandır ama gavurlarla takılıo hep
quote:
Orijinalden alıntı: CrazySoul
beyler polifonik in ben civciv halini bilirim :Pkendisi saglam elemandır ama gavurlarla takılıo hep
Alıntıları Göster
la poli eski aresli olarak senle gurur duyuyom ama geyiklere gizli np cilik yapıyom :D
quote:
Orijinalden alıntı: maniac_eko
la poli eski aresli olarak senle gurur duyuyom ama geyiklere gizli np cilik yapıyom :D
Alıntıları Göster
Polifonik iidir o beni tanımaz ben onu tanırım 60+ olupta biyeri kalkmamış ender kişilerdendir ..
quote:
Orijinalden alıntı: takuyittin
Polifonik iidir o beni tanımaz ben onu tanırım 60+ olupta biyeri kalkmamış ender kişilerdendir ..
Alıntıları Göster
valla bi yabancılarla takıldıgım dogrudur :D bisey demem itiraz etmem neden böyle çünkü ne gelirse insanın başına bu oyunda türklerden gelir.2.si evet 62 yim şuan ama bi taraflarımın kalkmasına gerek yok..hala aynı insanım yani..eger saglam adamlar varsa gelicek clan kurmayı düşünüyorum..bütün kızlar toplandık mantıgı :D
ha bu arada evet bu savaşlardaki polifonik :D
quote:
valla bi yabancılarla takıldıgım dogrudur :D bisey demem itiraz etmem neden böyle çünkü ne gelirse insanın başına bu oyunda türklerden gelir.2.si evet 62 yim şuan ama bi taraflarımın kalkmasına gerek yok..hala aynı insanım yani..eger saglam adamlar varsa gelicek clan kurmayı düşünüyorum..bütün kızlar toplandık mantıgı :D
ha bu arada evet bu savaşlardaki polifonik :D
Alıntıları Göster
agalar siz niye np kasmaya çalışıyonuz gidin satın alın knıght clenk ten ben öyle yapıyom
quote:
Orijinalden alıntı: DEEP AND BLUE
agalar siz niye np kasmaya çalışıyonuz gidin satın alın knıght clenk ten ben öyle yapıyom
Alıntıları Göster
lvl 55 de kaldık... neyse yardım edebildiğim kadar yardım edebilrim eğer bana Pm atarsanıız (oyunda) .. nick CyBeR_aY genelde Arez1
quote:
Orijinalden alıntı: DEEP AND BLUE
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: DEEP AND BLUE