Şimdi Ara

Eissen X-CT 20 v 4ah HD li-on akülü - 104,4 tl -GG (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
3
Favori
7.773
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şarj aletinin vereceği voltaj her zaman pillerin toplam voltajından büyük olur. Sıkıntı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radiko1 R kullanıcısına yanıt
    iyiymis hocam bari piller dandik degil acaba voltaji artitsak motoru yakar miyiz? sev sikistirmayi denedin mi? son ayarda ben durduramadim. gucu iyi gibi...

• Yeri gelmişken sorayım. Şarjlı matkap var. Ancak vida tutucu şu falan yok. Pil kısmına silikonla güçlü miknatislardan yapıştıran ne olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Yeri gelmişken sorayım. Şarjlı matkap var. Ancak vida tutucu şu falan yok. Pil kısmına silikonla güçlü miknatislardan yapıştıran ne olur?
    Mandreni yok mu?
    Yoksa vida tutucu alıp kendiniz monte edebilirsiniz.

Eissen X-CT 20 v 4ah HD li-on akülü - 104,4 tl -GG
    Eissen X-CT 20 v 4ah HD li-on akülü - 104,4 tl -GG

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamSs

iyiymis hocam bari piller dandik degil acaba voltaji artitsak motoru yakar miyiz? sev sikistirmayi denedin mi? son ayarda ben durduramadim. gucu iyi gibi...
    Üç pil yerine dört pili seri bağlayıp takarsanız büyük ihtimalle motoru hemen olmasa da yakarsanız. Pillerin kapasite değerlerini artırırsanız hiçbir sıkıntı olmaz. Daha uzun süre kullanırsınız.

• Hesaplamadim ama 10-15 senelik internetten aldigim en kotu alet bu saticidan oldu,basima bela oldu,dalginligina geldigim icin olaydan cabuk kurtuldum ama beni mahkemeye vermeyle,turkiyenin en buyuk nalburu olmayla tehdit etti neyseki sallamadim ve birsey olmadi.

Madem firsat bitti konu tasinsin bence...

• avantis A kullanıcısına yanıt
    Yok hocam öyle değil. Bendeki matkabin farklı modellerinde neresi olduğunu hatırlayamadım. Ama bir yerinde mıknatıs var. Oraya vidaları tutturuyorsun. Çalışırken pratiklik olsun amaç.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

Hesaplamadim ama 10-15 senelik internetten aldigim en kotu alet bu saticidan oldu,basima bela oldu,dalginligina geldigim icin olaydan cabuk kurtuldum ama beni mahkemeye vermeyle,turkiyenin en buyuk nalburu olmayla tehdit etti neyseki sallamadim ve birsey olmadi.

Satıcıyla ilgili çok şikayet vardı zaten, siz iade etmediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

Hesaplamadim ama 10-15 senelik internetten aldigim en kotu alet bu saticidan oldu,basima bela oldu,dalginligina geldigim icin olaydan cabuk kurtuldum ama beni mahkemeye vermeyle,turkiyenin en buyuk nalburu olmayla tehdit etti neyseki sallamadim ve birsey olmadi.

Sizi nasil tehdit etti ?

Sattigi mal 20v degil.

Fatura matura cikiyor mu Allah bilir.

Sarj aleti 13v diyen var, 13.40 ya da 13.20, piller 18650 laptop bataryalarinin seri baglanmasiyla olusturulmus, herif made in europe yazarak satiyor aleti.

Neyi mahkemeye verecekmis ?

Dua etsin de onu kimse bugune kadar mahkemeye vermemis, bu bir mucize.

Bu arada sanayi ticaret bakanligi da harika calisiyor. Gittigidiyorda 10binlerce satis yapan dukkanin hali bu.

Ulkenin civisi cikmis.

• Pi kullanıcısına yanıt
    yıllar önce bimden alınan tollmax marka matkapta pil üzerinde bahsettiğiniz manyetik bölüm vardı. aynı şekilde kullanıma engel olmayacak kolay alıp koyabileceğiniz bir yere mıknatısı sabitlerseniz işinizi görür.
  • tolgahan22 kullanıcısına yanıt
    Hani pillerle manyetik biseyler olur diye düşünmüştüm. Sorun olmazsa yapayım benzer bisey hocam madem. Iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: FrozenFlame

Satıcıyla ilgili çok şikayet vardı zaten, siz iade etmediniz mi?

Alıntıları Göster
    Ben testere almistim,basima bela oldu.neyseki iade surecine bakmamis ve param iade oldu

• hayabusaaa H kullanıcısına yanıt
    Satıcı pislik yapacağı zaman iadeyi kabul etmiyor hatta iadeyi alıp parayı geri ödemiyor. Başıma geldi daha önce N11'den yaptığım alışverişte, N11 hiçbirşey yapmadı... Gittigidiyor'da süreç nasıl işliyor?
  • quote:

Satıcı pislik yapacağı zaman iadeyi kabul etmiyor hatta iadeyi alıp parayı geri ödemiyor. Başıma geldi daha önce N11'den yaptığım alışverişte, N11 hiçbirşey yapmadı... Gittigidiyor'da süreç nasıl işliyor?
    İade talebime bakmamis,zaman asimi yuzunden iadem oldu

• quote:

Gg bu konuda çok iyi. Müşteriye de soruyor, satıcıya da sonra karar veriyor. Satıcının makul bir cevabı yoksa direk müşteriden yana kullanıyor. En azından benim tecrübem öyle. Ama n11 müşteriyi mağdur ediyor. Seni satıcının insafına bırakıyor. O yüzden n11 den bir şey alınacaksa satıcıyı iyi araştırmak gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.