Şimdi Ara

Eissen X-CT 20 v 4ah HD li-on akülü - 104,4 tl -GG (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
3
Favori
7.733
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben de aldim hocam, cok dert etme pil isini, iki uc ayda bir sarjini bitir pillerin biraz kullan yani hepten bos birakma, piller olur de adaptor ile kullanmak istersen laptop adaptoru kullanman daha iyi olur, hem uzerindeki pillerden daha yuksek amper hem de voltaj verir. Motor cok dandik degilse yanmaz, daha kuvvetli doner ama dandikse zamanla bozulur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün sonra tetik elinizde kalır söylemedi demeyin.
    Eve usta çağırsanız 100 liradan aşağı gelmez.
    El aletlerini bir kez alın kaliteli alın.
    İlla ki dewalt, makita olacak diye bir şey yok.
    Einhell, dbk, maxextra gibi alt grup markalar da ev kullanıcıları için gayet yeterli aletler üretiyorlar.
    En azından çakma değiller, faturası var, üretim yeri belli, piyasada belli bir feedbacki var.
    Burda defalarca söyledik, şu gg'nin sahte ürünlerinden uzak durun diye.
    Adamlar alenen 2 senedir sahte ürün sattırıyorlar ve kimse engel olamıyor.

• Pil havaya ucmus

www.sikayetvar.com
    Özyurt Ticaret (Gittigidiyor) Eisenn 18V 3Ah Li-İon Çift Akülü Vidalama Bataryası Patladı!
    https://www.sikayetvar.com/ozyurt-ticaret-gittigidiyor/ozyurt-ticaret-gittigidiyor-eisenn-18v-3ah-li-ion-cift-akulu-vidalama-bataryasi-patladi

Bu piller patladiginda, yakinlarda olursaniz, olabilecekleri dusunseniz iyi olur.

104 liraya hastane masraflari dahil mi ?

Li-ion pillerin sarj esnasindaki voltaj toleransi cok hassastir. Bu cin Mali aletin pilinden cok sarj aleti tehlikeli olabilir. Pili %90 12v, multimetre ile pil voltajini olcup, buna gore mantikli, duzgun bir sarj aleti ile kullanmaniz tavsiye olunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 3 Eylül 2019; 23:58:6 >

• alsam mı diye tereddütte kaldım ama ayda yılda bir kullanacağım, onu da tornovidayla hallederim diye düşündüm.Ancak forumdan gördüğüm kadarıyla bu tarz ürünlere ilgi var.Evde çok kullanımınız oluyor mu yoksa hobi amaçlı işleriniz mi var ?Merak ettim:)
  • mitokondrioglukadayi kullanıcısına yanıt
    ticaret bakanlığına yazsaymış keşke, anında damgayı vururlardı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi almayin dedim,ozyurt ticaret cok uyduruk mallar satiyor dedim.millet hala bu fiyata canta pil vs derdinde.alanlara hayirli olsun o zaman cantalari ve pilleri

• Bu işlerden para kazanan biri olsam, giderim en azından 500tl ortalama bir şey alırım ya da baktım o da bozulur diyorlar 1000 1500tl veririm kafam rahat eder ama ayda yılda bir lazım olacak bir iş için gidip te 300 500tl vermek mantıklı gelmedi. Bir kumar oynadım bi nebze, bozulmaz da 2 sene idare ederse ne ala, bozulursa iade ederim ya da etmeye uğraşırım :D bence 100tl için bu kadar yırtınmaya değmez.
  • Pilin cinsinde lityum-ion yazıyor, yalan bilgi mi bu o zaman?
  • Konuyu ben actım ama gelen yorumlardan sonra satın almadım. Fiyat avantajı var ama acıkcası güvenemedim. Daha kaliteli bir cihaz alıcam . Önerisi olan arkadaşlar var ise memmuniyetle beklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrozenFlame

Pilin cinsinde lityum-ion yazıyor, yalan bilgi mi bu o zaman?
    Genelde cok ucuz 18650 3 adet pili seri baglarlar bu tarz uyduruk aletlerin pillerine. Tabi uzun omurlu degildir, ancak icini acip kendiniz kaliteli panasonic, samsung ya da EBL ile degistirirseniz, patlama riskini azaltmis olursunuz, ustelik kisa surede de bitmezler.

Sarj aletini de acip bakmak lazim, icinde herhangi bir koruma vs... var mi, iyi sarj aletlerinde yuksek voltage akim olsa bile cihazlara zarar vermeden kendileri kapanir, bunu buyuk telefon ureticilerinin sarj aletlerinde gorebilirsiniz.

Mesela havaya ucan telefon bataryalarinin cogu cakma sarj aletleri ile doldurulmakta, bazilarinda ise hem pil cakma hem sarj aleti.

Sakasi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 5 Eylül 2019; 10:56:42 >
  • luckystar kullanıcısına yanıt
    Bende önce aldım sonra iptal ettim.
  • sabah teslim aldım kargodan.
    Ucuz plastikten yapılma bir alet. Etiket dokunsan çıkacak. Malum çinde üretilmiş markasız ürüne marka basıp satıyorlar.
    Üstündeki 1 2 ibareli sanırım hız anahtarı dandik ve biraz narin. Tam itelemediğiniz sürece yerine oturmuyor ve motor boşa dönüyor.
    En son kademeye alıp elimle sıkmaya çalıştım, zorladım durmadı iyice sıkmadım zarar veririm diye ama bence kuvveti başlangıç seviyesi için yeterli. Takılı bir vidayı söküp geri vidaladım. sıkıntısız halletti. İyice zorlamak lazım tabi de dediğim gibi bozulur diye korktum. İdarelik almıştım zaten. Cihaz korktuğum kadar kötü çıkmadı açıkçası ancak pil ne durumda onu iyice test etmek lazım. Şu an fiyatı 160tl üzerine çıktı. Artık alınır mı siz bilirsiniz. bence 100tl için iyiydi.
  • ürünü az önce teslim aldım. tabiiki 20v olmasını beklemiyordum . taklit çin işi oldugu belli. Ama işe yarar. güçlü. piller 12volt civarı cıktı. muhtemelen lion pildir o da iyi. 3 adet seri lion pil var galiba.
    sarj aleti 12.6v maximum cıkışlı olacagına 13.5 volt civarı veriyor. buda piller için tehlikeli. yani uzun süre sarjda bırakmayın ,şarjda takılı unutmayın. patlayabilir.

lion pillerin mah değerini olçüp yazarım . motoru zorlayarak 16v yada 20v altında nasıl çalışır merak ediyorum .aşırı ısınma olursa içini söküp pilleri arttırmanın manası olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radiko1 -- 6 Eylül 2019; 15:15:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radiko1

ürünü az önce teslim aldım. tabiiki 20v olmasını beklemiyordum . taklit çin işi oldugu belli. Ama işe yarar. güçlü. piller 12volt civarı cıktı. muhtemelen lion pildir o da iyi. 3 adet seri lion pil var galiba.
    sarj aleti 12.6v maximum cıkışlı olacagına 13.5 volt civarı veriyor. buda piller için tehlikeli. yani uzun süre sarjda bırakmayın ,şarjda takılı unutmayın. patlayabilir.

lion pillerin mah değerini olçüp yazarım . motoru zorlayarak 16v yada 20v altında nasıl çalışır merak ediyorum .aşırı ısınma olursa içini söküp pilleri arttırmanın manası olmaz.
    Pilin icinde muhtemelen li-ion koruma devresi vardir, 12.60`a geldiginde sarj durmali. Bunu soyle olcebilirsiniz, multimetre probelarini pilin +- kutuplarina baglayin, pili sarja takin, max ciktigi degere bakin, sarj aleti bir noktada duracaktir, durdugunda 4.2v`tan hizla piller desarj olmaya baslayacak, sizde bunu multimetre uzerinde 12.60`tan 12.40 hatta 12.36`ya kadar cok hizli bir dusus olarak goreceksiniz. 13 uzerine sarj edilse o piller zaten havaya ucar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mitokondrioglukadayi

Pilin icinde muhtemelen li-ion koruma devresi vardir, 12.60`a geldiginde sarj durmali. Bunu soyle olcebilirsiniz, multimetre probelarini pilin +- kutuplarina baglayin, pili sarja takin, max ciktigi degere bakin, sarj aleti bir noktada duracaktir, durdugunda 4.2v`tan hizla piller desarj olmaya baslayacak, sizde bunu multimetre uzerinde 12.60`tan 12.40 hatta 12.36`ya kadar cok hizli bir dusus olarak goreceksiniz. 13 uzerine sarj edilse o piller zaten havaya ucar.

Alıntıları Göster
    haklısınız . cakma vs olunca koruma devresi bile yok diye tahmin etmiştim. ama şimdi full dolu iken deşarj ederek kapasitesini olcecegim. 0.4a desarj akımı var. düşük bir değer buradan içinde devre oldugunu varsayabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: radiko1

ürünü az önce teslim aldım. tabiiki 20v olmasını beklemiyordum . taklit çin işi oldugu belli. Ama işe yarar. güçlü. piller 12volt civarı cıktı. muhtemelen lion pildir o da iyi. 3 adet seri lion pil var galiba.

Merhaba hocam, ben de pilleri geldigi gibi olctum 11.85 v ortalamada idi yalniz sarj aletinin degeri 12.98 13.01 arasi sabit degil 1 asagi iki yukari oynuyor, pili sarja takinca da degerler bir iki oynamaya devam ediyor. Sizde de boyle mi? bir de sarj aletinin etiketi sokulmus mu sizin de ? bariz belli yapiskani kalmis etiketi sokulu

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamSs

Merhaba hocam, ben de pilleri geldigi gibi olctum 11.85 v ortalamada idi yalniz sarj aletinin degeri 12.98 13.01 arasi sabit degil 1 asagi iki yukari oynuyor, pili sarja takinca da degerler bir iki oynamaya devam ediyor. Sizde de boyle mi? bir de sarj aletinin etiketi sokulmus mu sizin de ? bariz belli yapiskani kalmis etiketi sokulu

Alıntıları Göster
    etiketi sokulmuş benimde muhtemelen üzerinde 20 volt vs yazıyordu. ama 20volt değildi. kılavuzun hiçbir yerinde 20volt ifadesi gormedim bu arada :)

voltajın düşük değerde oynaması normal çokta onemli değil.
    sarj aleti cabuk bozulabilir gibi. cok hafif geldi bana.. Mah değerini olcmeye devam ediyorum.

• Şu an 100TL olsa düşünürdüm ama %50 artmış fiyat

Ucuz dandik vidalama aletlerine nazaran en azından 12V gözüküyor.. Akülü vidalama olan ufacık aletler olmuş 60TL..
  • radiko1 R kullanıcısına yanıt
    birinin sarji hemen doldu 12.04 v sabit digerini taktim muhtmelen piller doluya yakindi geldiginde.
    bu arada hiz kademesi 1 de iken elle tutup cevirmeye calisinca zorlanip duruyor donmuyor motor ama 2 ye alinca tutamiyorum elim aciyor, gucu bence gayet iyi cabuk bozulmazsa iyi paraya almis sayicam, f/p listesine yazicam kendisini :)

• İçindeki piller ekte . markası nedir gozukmuyor .kod yapıştırıcının altında. kazımadım yapıştırıcıyı onun için fotosu yok.. 3 tane pil var. tanesi 30 TL den satılıyor sadece piller.
    piller 1600 mAh olctum. şimdide sarj ederek olcecegim. ciddi fark olmayacaktır.

Eissen X-CT 20 v 4ah HD li-on akülü - 104,4 tl -GG
    Eissen X-CT 20 v 4ah HD li-on akülü - 104,4 tl -GG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radiko1 -- 6 Eylül 2019; 19:50:10 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.