Şimdi Ara

Ejderha Dövmeli Kız devam ediyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta gördüğünüz gibi seri devam ediyor. Yayın evi David Lagercrantz adlı yazarla anlaşmış. 2015 te yeni kitap geliyor. Bana göre yanlış yaptılar çünkü kitap bittiğinde kafamda pek fazla soru işareti oluşmamıştı. Ayrıca yazar aynı üslupla yazabilir mi?
    Kaynakhttp://www.notosoloji.com/ejderha-dovmeli-kiz-yoluna-devam-ediyor/
    NOT: Daha önce böyle bir konu açıldıysa görmedim kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oliver_ -- 15 Nisan 2014; 16:18:19 >

• Stieg Larsson başta on kitap olarak tasarlamış kitabı. Hatta 4. kitap yarıda kalmış deniliyordu, haberde de bundan bahsedilmiş zaten. Dediğiniz doğru yazar aynı şekilde yazabilir mi, aynı akıcılığı sağlayabilir mi gibi sorular tartışma konusu. Beni pek heyecanlandırmadı açıkçası, Stieg Larsson'un yeri ayrıdır bende.
  • Seriye başlamayı düşünüyordum Allahtan daha başlamamışım :)
  • Yazarı nasıl değiştiriyorlardı öyle kafalarına göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma olmamış mı başka yazarın devam etmesi
  • Yazar ölünce başka yazara geçmiş Zaman Çarkı gibi. Yalnız Zaman Çarkı'nda kalan tüm olayları Jordan yazmıştı zaten, burada da öyle bir durum yoksa seriyi devam ettirmek saçma olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Yazar ölünce başka yazara geçmiş Zaman Çarkı gibi. Yalnız Zaman Çarkı'nda kalan tüm olayları Jordan yazmıştı zaten, burada da öyle bir durum yoksa seriyi devam ettirmek saçma olmuş.

Aynen. 4. kitap yazılmamış zaten. Üçlemeden bağımsız olarak yazacakmış. Tamamen farklı bir üslup olacak yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu kitap nasildir arkadaslar, alalim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: BayanMadam

Bu kitap nasildir arkadaslar, alalim mi?

İlk 3 üç kitabı soruyorsan kesinlikle al. Çok güzel bir seridir.
  • O zamaan, hemen ejderha dovmeli kizin birinci kitabini alicam. Konusu nedir hocam? @oliver555444

• quote:

Orijinalden alıntı: BayanMadam

O zamaan, hemen ejderha dovmeli kizin birinci kitabini alicam. Konusu nedir hocam? @oliver555444

Hocam 1. kitapta bir cinayeti çözmeye çalışıyorlar. Diğer 2 kitapta ise asıl olaya giriyorlar. Bir gazeteciyle Hacker'ın başından geçen olayları anlatıyor.
  • Sagol hocam, aliyorum :) @oliver555444

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.