Arkadaşlar kolay gelsin. Bu ek-banwith bedeli denilen olay tam olarak nedir?Yani açıkçası bilgim var trafik kullanım kotası oldugu hakkında. Fakat demek istediğim şuan E-ticaret sitemiz Hemen-al üzerinden alınmış bir hostta ve yılda 3 kere 1000gb trafık kotasına 10 mılyara yakın para yatırıyoruz. Yani buna bir çözum bulma imkanımız varmı.He siteye kimse gırmesın o zaman odemezsınız diyen cıkabılır :)
Hemen-al ın bize sundugu 2 paket var ve max paketlerde 150gb kota var :S Platin markette ise 1000gb kota vermiş Bu konuyla ilgili detaylı bilgi verebılırsenız çok sevinirim.Birde host alacak olan arkadaşlarımız bunlarıda göz onunde bulundursun lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: H.dizman
Arkadaşlar kolay gelsin. Bu ek-banwith bedeli denilen olay tam olarak nedir?Yani açıkçası bilgim var trafik kullanım kotası oldugu hakkında. Fakat demek istediğim şuan E-ticaret sitemiz Hemen-al üzerinden alınmış bir hostta ve yılda 3 kere 1000gb trafık kotasına 10 mılyara yakın para yatırıyoruz. Yani buna bir çözum bulma imkanımız varmı.He siteye kimse gırmesın o zaman odemezsınız diyen cıkabılır :)
Hemen-al ın bize sundugu 2 paket var ve max paketlerde 150gb kota var :S Platin markette ise 1000gb kota vermiş Bu konuyla ilgili detaylı bilgi verebılırsenız çok sevinirim.Birde host alacak olan arkadaşlarımız bunlarıda göz onunde bulundursun lütfen
Birinci çözümü, sitenizde bulunan resim kalitesini ve kb olarak boyutlarını ufaltırsanız fayda sağlayabilir bunun dışında Tek çözüm farklı bir firmaya geçmeniz olacaktır. örneğin daynex veya neticaret sistemleri çok benzer ve fiyatları daha uygun diye biliyorum. Saygılar. :)
Öncelikler tarfiği ne oluşturuyor onu bulun. Trafik oluşturan öğeler taşınabiliyor ise onları başka bir hosta taşıyın ve oradan çağırın.
Yıllık Trafik Kota : 100 GB Yıllık Trafik Son Durum : 765 GB Kullanılabilir. Detay için Tıklayın.
Disk Kota : 200 MB Disk Kullanımı : 3476 MB. Kotayı geçmişsiniz, lütfen gereksiz verileri siliniz. Gereksiz resimleri silmek için tıklayın.
Ustad ben şimdi bu disk kotasını aşmışım ama ben ne resimlerin boyutuyla nede kalitesi ile oynayamam :S Sizin demek istediğiniz bumu oluyor?
quote:
Orijinalden alıntı: brucelee
Öncelikler tarfiği ne oluşturuyor onu bulun. Trafik oluşturan öğeler taşınabiliyor ise onları başka bir hosta taşıyın ve oradan çağırın.
Her kullanıcı siteyi gezdiğinde artıyormu bu yani bu konu hakkında hiç bir fikrim,bilgim olmadıgı için konuyu açtım :S
Muhtemelen HemenAL e-ticaret paketi kullanıyorsunuz. Benim şahsi görüşüm şudur ki bilginet paketi ucuza satıyor ve masraflarını bu işten kazanıyor sanki.