Bildirim
Ek gelir elde etmek isteyen arkadaşlara DUYURU!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
Tahmin ediyorum. Mega holding yillik 100 bin$
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabi ki hayır. Meganın saçmalığını bilmeyen biri kaldımı. Lütfen.. -
Nasıl bir iştir bu ,tüm gün PC başındayım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ucuz bir csb kokusu geliyor
bi pm at bakalm -
pm bekliyorum
Neden pm ? Çekinilecek bi durum mu var ? -
İş ararken sokağın ortasında mı mülakat yapılır sizce? -
Konuyu çarpıtmayın. İşin ne olduğunu söyleyin dedim, mülakat yapın demedim -
Is ilaninda ne is oldugu yazmadan "Ek gelir verilir" mi yazar. Hayir eger oyleyse verin ek gelirimi gideyim.
Pm
Arkadaşlar, ihtiyacı olanlar ve ilgilenenler (sağolsunlar) PM atıp bilgilendirildiler zaten. Eğer ilgilenmiyosanız kalabalık yapmanıza gerek yok. Zorla değil zor değil. -
Pm -
quote:
Orijinalden alıntı: darkpasa
Arkadaşlar, ihtiyacı olanlar ve ilgilenenler (sağolsunlar) PM atıp bilgilendirildiler zaten. Eğer ilgilenmiyosanız kalabalık yapmanıza gerek yok. Zorla değil zor değil.
Pm lütfen
İnsan gibi işin ne olduğunu yazıp ilgilenenler PM atsın derdin, bu gizemlilikle iş yapılmaz -
Adama bak ya. Hem olaya gereksiz gizem katıyo hem de zeytinyağı gibi üste çıkmaya kalkıyo. Kesin saçma sapan bi iştir. Milletten tepki almak istemediğin için böyle bi yol seçmişsindir. Madem sadece pm atanlarla ilgilisin buraya yazanlara da cevap verme bilader. Çirkefliğin de bu kadarı -
PM atıldı. -
Merak ettim pm lütfen -
pm
Benzer içerikler
- doğalgaz alarmı sürekli ötüyor
- yanlışlıkla 112 yi aradım ne olur
- metpamid uyku yaparmı
- kalın kaşlı erkek
- tek testis askerlik
- samsung projeksiyonlu telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X