|
Ek Gümrük Vergisi %20 Olursa PS5'in Fiyatı (3. sayfa)
-
-
-
Kim dedi özel fiyatlandırmaya gitti
Böyle bir şey yok
Bu forumda sayfalarca konuşuldu
Zaten bu konsolun sıfır vergisiz fiyatı 400 lü eurolara denk geliyordu
Malum youtuberler videolarında 500 euro üzerinden palavra hesaplamalar yapıyorlardı sanki avrupa fiyatının içine vergi dahil değilmiş gibi
Burda konuşuldu:
önce fiyat şişirildi, sonra "bakın ps Türkiye indirim yaptı, çok cici ps Türkiye diye" şakşaklayacaklar dedik zaten
Konsolda indirim filan yok
Bu 8299 tl zaten olabilecek maks fiyattı
Ürünün vergisiz fiyatı zaten 400 eurolara denk geliyor
-
Özel fiyat özel fiyat tutturmuşlar gidiyor ne dediğini bilmeyen editörlerin ve sorgulamayn kullanıcıların eseri bu muhabbet. Amazonu açıp ha bu fiyata satılıyor o zaman tr ye bu fiyattan girse diyip hesap kitap vergi kar bilmem ne hesaplamadan fazla fazla fiyat çıkardılar sonra 8300 özel fiyat ha demeye başladılar millet de sorgusuz sualsiz kabul etti tabii ki. Bilmiyorlar ki amazon(de) vergisi+karı+kargosu vb herşey içinde satıyor o fiyata.
-
Algı oluşturmak için hep bunlar. -
Siz göremeyeceksiniz belki ama umarım başarırız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: defected
türk lirası dünya'da değer kazandıktan sonra 600 (altı yüz) liradır
euro ile tl eşit değere geldiğinde 600 liraya ps5 alabilirsiniz.Nur içinde yatin allah rahmet eylesin🙏
quote:
euro ile tl eşit değere geldiğinde 600 liraya ps5 alabilirsiniz.Nur içinde yat kardeşim. Mekanın cennet olsun.
Tanımasamda yazmak istedim. İlk defa gördüm hatta profil fotosunu. Bende uzun yıllardır burdayım bu güne nasipmiş.
Euro TL bu yorumunu yazarken 15gün sonra nerden bilecektin ki senin için anlamı kalmıcak. Allah rahmet eylesin inşallah istediğin seviyeye gelir TL değeri.
Bi gün alabilirsem o lanet konsolu senin için de oynarım :')
-
2 sene mi beklesin millet:)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Musty86Tanımasamda yazmak istedim. İlk defa gördüm hatta profil fotosunu. Bende uzun yıllardır burdayım bu güne nasipmiş.
Euro TL bu yorumunu yazarken 15gün sonra nerden bilecektin ki senin için anlamı kalmıcak. Allah rahmet eylesin inşallah istediğin seviyeye gelir TL değeri.
Adam zaten onu ciddi bir şekilde yazmamış.
quote:
euro ile tl eşit değere geldiğinde 600 liraya ps5 alabilirsiniz.Allah rahmet eylesin...
Adamın son mesajı =(
-
Vergiler hakkında son paylaşımı olmuş -.- . Kahpe dünya ...
-
Ciddi veya değil konu o değil yazan kişi vefat etti ben ona değindim. Sanırım anlaşılır olmamış yazdığım.
Bu hayat fani. Bu dünya boş. Herşey gelecek ve geçecek. Şu dünyanın hiçbirşeyi ne sevinmeye değer ne kahrolmaya değer....
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X