Şimdi Ara

Ek iş önerileri (GEÇİM SIKINTISI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
3
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle yaşım 26 gece çalışıyorum, akşam 7 de işe gidip sabah 9 da çıkıyorum. Çalıştığım yerde 4-5 saat uyuma şansım var, internet ve bilgisayar var ayrıca pazar günleri gündüz gidiyorum işe. Evliyim bir çocuğum var ve malumunuz artık geçinmek çok zor. Daha önce eşimde çalışıyordu ama çocuktan dolayı çalışamıyor ve baya sıkıntıya girmeye başladık. Annem eşim ben ve çocuğum olmak üzere bir çekirdek aileyiz hiçbir akrabamız yok. Annen neden çocuğa bakmıyor diye soracak olursanız, annem rahatsız allah razı olsun eşim onada göz kulak oluyor bir nevi. Evimize girek tek gelir benim 1800 lira maaşım. Kira 550 lira diğer giderleri az çok tahmin edebilirsiniz, çocuk olmasa gene yetirmeye çalışırdık ama çocuk büyük masraf. Neye güvenip yaptın derseniz, eşimin çalıştığı yer ücretli hamilelik izni vereceğini ilk başta belirtip sonra yan çizdi. Durum bundan ibaret, düşündüm düşündüm aklıma yapabileceğim hiç bir ek iş gelmedi, çöp bile toplarım iş seçtiğimden değil sadece bulamadım, belki burdaki kardeşlerimin aklına bir iş gelir diye size danışmak istedim. Fikirleriniz benim için önemli, teşekkür ederim.

• Bk yada mc de part time çalışabilirsiniz yada migrosta kasiyerlik part time yapabilirsiniz yada bim veya A101 de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bröşür dağıtım
    Gizli müşteri
    Çağrı merkezi müşteri temsilcisi
    Vb..
  • Araba alıp sat

• quote:

Orijinalden alıntı: gizemli56

Bk yada mc de part time çalışabilirsiniz yada migrosta kasiyerlik part time yapabilirsiniz yada bim veya A101 de

Keşke olsa ama onları malesef yapamam şuanki işime pazar günleri gündüz gidiyorum, yani cumartesi sabahı işten çıkıp gece evde uyuyorum ve sabah tekrar işe gidiyorum. Yani kurumsal yerlerde sıkıntı olmaz mı?
  • Bazı marketler ve giyim mağazaları haftasonu için part eleman alıyorlar onu düşünebilirsiniz.Akşamları köfte ekmek satabilirsiniz.

Edit: Bu arada işkurun bazı kursları var aylık bir miktar para veriliyor eşiniz o kurslardan birisine yazılırsa hem evinize katkıda bulunur hemde kendini geliştirmiş olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seninanonim -- 21 Ekim 2015; 0:18:41 >
  • Hayrına UP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İŞ ÖNERİLERİ
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allah yardımcınız olsun.Ek is yaparsan bu seferde ailenle cok daha az vakit gecireceksin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALLAH yardimciniz olsun

• zaten gece çalışıyorsunuz gündüz de ek iş yaparsanız uykunuz düzensiz olacağından vücut zindeliğini kaybedersiniz. sevdiklerinize vakit ayıramayacak olmanız sizi zihinsel olarak da yıpratacaktır. gerçekten zor bir durum Allah yardımcınız olsun. Bulunduğunuz yeri iyi biliyor ve şoförlüğünüz iyiyse taksicilik de düşünebilirsiniz haftada bir gün çalışıp ayda 300-400 TL gibi gelir elde edebilirsiniz. Aklıma başka bir şey gelmedi çevremde öğretmen olup hafta sonu taksiye çıkan var ondan yazayım dedim tekrar Allah yardımcınız olsun diyorum...
  • Teşekkürler arkadaşlar güzel dilekleriniz için allah razı olsun, ancak ek iş bulmak zorundayım malesef.

• bi işe girmeyi sakın düşünmeyin derim.
    kendi işin olsun ve evde yapabileceğin bi iş olsun hem daha iyi ilgilenirsiniz.
    evde kullanabileceğiniz boş oda varmıdır varsa boyutları yazın birşeyler bulurum.
  • Dil varsa online çevirmen olabiliirsiniz? Az-çok lise konularını biliyorsanız webcam de varsa inekle gibi sitelere öğretmen olabilirsiniz. Dhye geldiğinize göre bilgisayardan anlıyorsunuzdur, bir internet kafede ya da bilgisayarcıda bazı işlere bakabilirsiniz, işkur da iyi imkanlar veriyor eğitim açısından hem eğitim sonrası çoğu zaman iş de buluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

bi işe girmeyi sakın düşünmeyin derim.
    evde kullanabileceğiniz boş oda varmıdır varsa boyutları yazın birşeyler bulurum.

Boş oda ne için acaba? Detay verme şansınız varmı?

• Part time garsonluk olabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: recuva

quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

bi işe girmeyi sakın düşünmeyin derim.

Boş oda ne için acaba? Detay verme şansınız varmı?

üretim için. odanın boyutuna göre birçok şey üretilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muradisdan -- 21 Ekim 2015; 12:23:57 >
  • recuva R kullanıcısına yanıt
    Çalıştığınız yere durumu dile getirip ek mesai isteyin sonuçta kaldığınız ek mesaiye ücret ödemek zorundalar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.