Şimdi Ara

Ek Madde-1 Dönem 5 Tıp Medeniyet üni mi Esogü mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nereden geçiyorsun, niye geçiyorsun biraz açıklama yapsana olm aile evin buralardan birinde mi beklentin ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DanzaKudurooo -- 1 Ağustos 2024; 14:33:28 >
  • DanzaKudurooo kullanıcısına yanıt

Hatay depreminden dolayı Koü'de özel öğrenciydim. Geçen sene yapılan bazı aksaklıklardan dolayı Kocaeline yatay geçiş yapamadım. Aksaklık da kocaeli yatay geçişte sadece Agno ile öğrenci alımı yapmış.Haberim yoktu ben de sadece Ek madde 1 ile geçiş yaptım yani açıkta kaldım o sene; ama Ösym son dakika özel öğrencilik verdi.Sonra bu seneyi koüde geçirdim. Dahiliyeden kaldığım için Agno ile başvuru yapamam Ek madde-1 le kesin geçiş yapmam gerekiyor.

Önemli olan Stajların öğrencilere kan kusturmaması,Tus a daha rahat hazırlanmak ,intörnlükte bir şeyler öğrenebilmek aynı zamanda sosyal alanda az da olsun mutlu olabileceğim bir yer tercih etmek istiyorum

• Kagoteak kullanıcısına yanıt

Hocam eskişehirde bir tanıdık var daha 3. sınıf bitti 4’e bu sene geçecek stajlara falan girmedi ama okul gayet rahat diyordu üst dönemlerden duyduğuna stajlarda da genel olarak çok bir olay yokmuş bazılarında gerçekten yoruyorlarmış. Eskişehir gayet rahat bir şehir çok güzel bir yer ben medeniyet yerine eskişehire giderdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DanzaKudurooo -- 1 Ağustos 2024; 15:16:6 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.