Şimdi Ara

Ek Tercih Boğaziçi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar 13k dan mezuna bırakmıştım ama şuan ek tercih düşünüyorum. Birkaç gün önce iyte ceng için konu açmıştım fakat şuan boğaziçi moleküler biyoloji genetikte de boş yer olduğunu gördüm. Aslında ceng istiyorum başından beri ama boğaziçini görünce aklıma şu geldi. Boğaziçi moleküler biyoloji yazıp hazırlık eğitimini Boğaziçi'nde aldıktan sonra Marmara cenge yatay geçiş yapabilir miyim ? Yerleştirme puanı ile

Puanım 504 Marmara ceng 499

• up
  • Yatay geçiş en erken 1. sınıf sonu olmuyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merkezi yerleştirme puanı ile hazırlık sonunda da yapılabiliyor sanırım
  • mouvo kullanıcısına yanıt
    Valla hocam benim bildiğim en erken 1. sınıf sonu en geçte 3. sınıf sonu sen iyi araştır sonradan patlama.

hazırlık sonunda yapılıyor merkezi yerleştirme ile yatay geçiş için rahat olsun.
  • Jean-Baptiste Fourier kullanıcısına yanıt
    Yani dediğim olay mümkün mü ? Boğaziçinde hazırlık okuyup marmaraya geçmek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ek tercih veya 3.mezun
    4 ay önce açıldı
    Dgs ile hemşirelik tercih etmek
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Mümkün hocam, benzerini yapan tanıdıklarım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrBirisi M kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam siz nediyosunuz mantıklı mı yapmak
    Bence mantıklı, güzel bir sıralamanız var, seneye nolacağı belli değil, mezuna kalmayı düşünmüyorsanız bence bu dediğiniz gayet iyi bir seçenek

• MrBirisi M kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam son bi sorum var bilginiz varsa sistem şöyle mi işliyor. Boğaziçinde hazırlık bitince marmaraya başvuru yapıyorum. Puanım yeterse 1.sınıftan başlıyorum bu mudur ? Gideceğim okulda tekrar hazırlık gibi bi durum olmaz değil mi onun için soruyorum. Fazla yordum bu arada kusura bakmayaın tercihlerin son günü yanlış bişey olsun istemiyorum
    Bildiğim kadarıyla hazırlığı bitirince muaf belgesi verirler, muaf belgenle beraber başvurduğunda 1. sınıf olarak başlayabilirsin marmara da kabul ederse. En kötü orada yine hazırlık atlama sınavına tabi tutulursun ama böyle bir şey olacağını pek sanmam. İnşallah gönlünüzdeki gibi olur her şey

• quote:

Orijinalden alıntı: mouvo

Saolun hocam son bi sorum var bilginiz varsa sistem şöyle mi işliyor. Boğaziçinde hazırlık bitince marmaraya başvuru yapıyorum. Puanım yeterse 1.sınıftan başlıyorum bu mudur ? Gideceğim okulda tekrar hazırlık gibi bi durum olmaz değil mi onun için soruyorum. Fazla yordum bu arada kusura bakmayaın tercihlerin son günü yanlış bişey olsun istemiyorum
    kimse boğaziçi hazırlığı geçen adamdan hazırlığı kendi okulunda da vermesini istemez rahat ol
  • Northrop Grumman kullanıcısına yanıt
    Ben de böyle düşünüyorum yalnız bu bahsettiklerimi yapmak ne kadar mantıklı karar veremedim sizin fikriniz nedir ? 23-24 kontenjan açılacak. Benim puanım 504 taban puan 500. Marmaraya girememe riski var gibi bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: mouvo

Ben de böyle düşünüyorum yalnız bu bahsettiklerimi yapmak ne kadar mantıklı karar veremedim sizin fikriniz nedir ? 23-24 kontenjan açılacak. Benim puanım 504 taban puan 500. Marmaraya girememe riski var gibi bilemedim
    bence mantıklı. yapabilirsin dediğini. ayrıca marmara'ya giremeyeceğini sanmam. şunu unutma marmara'nın 23 kişilik ek madde kontenjanı var ve senin önünde sadece 13.000 kişi var. talep bana kalırsa kesinlikle doldurmaz kontenjanı. ayrıca yökatlas'tan incelediğim kadarıyla bu sene 21 ek madde kontenjanının 10 tanesi dolmuş. kaldı ki bu sene bölüm kont. 75'e ek madde kont. 23'e yükseldi. o konuda rahat ol
  • Niye uğraşıyosunuz hocam böyle şeylerle üniversite seçin bi tane ve okuyun işte yok boğaziçi hazırlıktan sonra geçiyim falan

• mantıklı diyicem ama online hazırlık için değmez bence, ayrıca marmaraya döndükten sonra büyük ihtimalle marmaranın hazırlık sınavına gireceksin geçersin rahatlıkla ama yine de sınav formatına aşina olman gerekebilir
  • jenson29 J kullanıcısına yanıt
    Normalde marmara yazıp gidebiliridm en başta ama mezuna kalmak istedim. Şu an da pişman oldum ek tercihde marmarada kontwnjan olmadığı için böyle şeyler deniyoeum

• Northrop Grumman kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen sene 10 tanesinin dolduğundan emin miyiz ? Yök atlas kesin doğru mudur ? Teyit için okulu aradım da açan olmadı
  • Gerçekleşirse güzel ama riskli bir durum. Hazırlık sonu geçiş kesin varsa denenebilir. Zaten mezuna bırakmayı düşünmüştünüz en kötü ihtimal kırıkla girer Marmara veya diğer okulların hazırlık atlama sınavını geçer birden başlarsınız ki bu ihtimali çok zayıf görüyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.