Şimdi Ara

ek tercihte hukuk yazacak kimler nereyi yazacaksınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yazıp yazmama konusunda kararsizim. Haci Bayram'i yazsam mi diye düşünuyorum ama icimden de bi sene daha hazirlanip Ankara Hukuk'u kazanmak geciyo.

Sen yazdin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı durum mbende de var. hacettepe ee ile mezuna kalmak arasında gidip geliyorum. kafam çok karışık.
  • Dayborns D kullanıcısına yanıt
    Hacettepe geliyorsa yaz gitsin
  • ben de hacettepe eczacılık yazmakla mezuna kalmak arasında gidip geliyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    Aslında hedefim ODTÜ makina idi. Elektrik elektronik bana hem zor hem de sıkıcıymış gibi geliyor.Biliyorum hacettepe bu bölümde en iyi okullardan ancak tedirginliğim geçmiş değil.Gelecek yıl daha iyi yapabiir miyim diyorum bir yandan..Tam mezuna kalmaya kendimi ısındırmışken bi haber patlıyor müfredat değişti , başka haber patlıyor sistemmde köklü değişim olacakmış vs.. Yıldırdılar resmen. Sistemi , eğitimi felan düzeltmesinler istemiyoruz artık, dokunmasınlar kendi haline bıraksınlar daha iyi.Memlekette başka sıkıntı yokmuş gibi sürekli üniversite sınavıyla oynuyorlar.Çok tuhaf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeneralSkywalker -- 19 Eylül 2018; 19:2:9 >
  • Hacettepe ee kotu bolum mu hocam :) ama kendınde potansıyelı goruyorsan 1 sene daha kal derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.