Şimdi Ara

EK TERCİHTE THK PİLOTAJ YAZAN VAR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Hava Kurumu Ünivertesi Pilotaj Tam Burslu yazan var mı? Sıralamanızı da yazar mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Thk pilotaj kontenjanı açmadı ki bu sene

edit almış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 6 Eylül 2017; 9:35:16 >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 6 Eylül 2017; 10:1:8 >
  • Jokerberg kullanıcısına yanıt
    Boy kilo kabin hizmetlerinde daha önemli pilotajda gevşek.Göz ise +7 -7 ye kadar müsade var.Saygılarımla

• Uppp

• Hocam ben yazıcaktım fakat uçuş ücreti konusunda okulu aradım dün tam burslu kazandığımızda uçuş ücreti bizden alınacak mı diye sordum bana mütevelli heyeti hala karar veremedi alınabilirde alınmayabilirde dedi o yüzden yazmadım çok saçma iş yapıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_CoMa -- 6 Eylül 2017; 13:6:24 >
  • Mr_CoMa kullanıcısına yanıt
    Sıralamanız kaçtı

• quote:

Orijinalden alıntı: Sayanorra3

Sıralamanız kaçtı

46000 hocam
  • Mr_CoMa kullanıcısına yanıt
    Böyle bir şey hiçbir ünide yok ama hocam nasıl alabilirler ki?

• Uçuş ücreti alıyorlar diye biliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler okulda tam burslu okuyabilirsiniz ama yıllık uçuş ücreti var 27.000 Euro kadar
  • Moryke kullanıcısına yanıt
    Bu bilgiyi nerden edindiniz.

• quote:

Hava Harp okulu için başvurmustum bir gün F 16 pilotu olabilirim diye :d Öğrenci Seçme Uçuşunda elenmiştim yanımdaki pilotun adı da Saimdi aşk olsun hocam fark etmediniz o hatayı neyse bu hoca sivil pilottu ona soruyorduk ondan öğrenmiştim
  • Moryke kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kılavuzu inceledim,uçuş eğitim ücreti burslu öğrenciler için burs oranı kadar üniversite tarafindan karşılanacaktır diyor.Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayanorra3 -- 6 Eylül 2017; 21:22:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moryke

quote:

Hava Harp okulu için başvurmustum bir gün F 16 pilotu olabilirim diye :d Öğrenci Seçme Uçuşunda elenmiştim yanımdaki pilotun adı da Saimdi aşk olsun hocam fark etmediniz o hatayı neyse bu hoca sivil pilottu ona soruyorduk ondan öğrenmiştim

hocam ucarke size ne yaptırdılar çok merak ediyorum birde sıralamanız kaçtı
  • quote:

Hocam ben klavuzu inceledim,uçuş eğitim ücreti burslu öğrenciler için burs oranı kadar üniversite tarafindan karşılanacaktır diyor.Saygılarımla

sanmıyorum hocam ama inşallah öyle olur ne diyim bende o pilotun dediklerini diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

quote:

Orijinalden alıntı: Moryke

quote:

hocam ucarke size ne yaptırdılar çok merak ediyorum birde sıralamanız kaçtı

70k idi sıralamam bu ösu dediğimiz uçuş kısmına gelene kadar zor aşamalardan geçtim ucusta iste THK üniversitesinin uçaklarını kullandık uçtuğum uçaklar TC-TKE TC-TKF TC-TKD TC-TKO TC-CCT TC-CCS adlı CESSNA tipi eğitim uçaklarıydı pilot yanımızdaydi kule konusmalarıymıs uçağı indirme kaldırma hepsi bize aitti biz yapıyorduk günlük 1 sorti uçuyorduk 1 sortinin süresi 1 saat 1 saat havada pervasizca ucuyoduk yani hocam ucarken hareket felan yaptırıyolardı bize çok güzel bi duyguydu 15 kere uçtum para versen bu hizmeti bulamazsın verdiği duygu haz da farklı bi boyutta tabi harika bişeydi uçak sürmek 6000 feet yükseldik en fazla :D

• Tam bursludan mı bahsediyoruz arkadaşlar? 10-15k üstü tam burslu gelmezki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam ben kılavuzu inceledim,uçuş eğitim ücreti burslu öğrenciler için burs oranı kadar üniversite tarafindan karşılanacaktır diyor.Saygılarımla

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.