Şimdi Ara

EK TERCİHTE THK PİLOTAJ YAZAN VAR MI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bi yukarı bak.Uçuş eğitim ücreti burs kadar üni tar. Ödenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moryke

quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sayanorra3

Bu bilgiyi nerden edindiniz.

Hava Harp okulu için başvurmustum bir gün F 16 pilotu olabilirim diye :d Öğrenci Seçme Uçuşunda elenmiştim yanımdaki pilotun adı da Saimdi aşk olsun hocam fark etmediniz o hatayı neyse bu hoca sivil pilottu ona soruyorduk ondan öğrenmiştim

hocam ucarke size ne yaptırdılar çok merak ediyorum birde sıralamanız kaçtı

70k idi sıralamam bu ösu dediğimiz uçuş kısmına gelene kadar zor aşamalardan geçtim ucusta iste THK üniversitesinin uçaklarını kullandık uçtuğum uçaklar TC-TKE TC-TKF TC-TKD TC-TKO TC-CCT TC-CCS adlı CESSNA tipi eğitim uçaklarıydı pilot yanımızdaydi kule konusmalarıymıs uçağı indirme kaldırma hepsi bize aitti biz yapıyorduk günlük 1 sorti uçuyorduk 1 sortinin süresi 1 saat 1 saat havada pervasizca ucuyoduk yani hocam ucarken hareket felan yaptırıyolardı bize çok güzel bi duyguydu 15 kere uçtum para versen bu hizmeti bulamazsın verdiği duygu haz da farklı bi boyutta tabi harika bişeydi uçak sürmek 6000 feet yükseldik en fazla :D

ben 97 liyim acaba bu sene basvurabilirmiyim. sanırım yaştan kurtaramıyorum

Sanırım bu sene 1996 ve yukarısını aldılar. Yanlışım var mı? Umarım bu sene başvurabilirim. Uçuş hayatımın battlefields 4 ile sınırlı kalsın istemiyorum 4 sunucudan ban yedim yerde hareket eden cisim bırakmadım diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 6 Eylül 2017; 22:38:19 >

• quote:

Bi yukarı bak.Uçuş eğitim ücreti burs kadar üni tar. Ödenir

iyide burada da bu yazıyor kastettiği burs başka bir burs ise onu bilmiyorum.

Üniversiteye Giriş Bursu
    Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından Yükseköğretim Programı ve Kontenjanları Kılavuzu’nda yer alan Türk Hava Kurumu Üniversitesi’nin “Burslu” programlarına yerleştirilen öğrencilere karşılıksız olarak verilir. Bu burs, Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı da dâhil olmak üzere normal öğrenim süresi için geçerlidir. Türk Hava Kurumu Üniversitesi, 10 uncu maddede yer alan nedenler dışında bu bursun normal öğrenim süresince hiçbir şekilde kesilmeyeceğini ve not ortalaması veya sınıf-ders geçme gibi konulardan etkilenmeyeceğini taahhüt etmektedir. Üniversiteye Giriş Bursu, sadece burs oranı kadar öğrenim ücretini kapsamakta olup Hava Ulaştırma Fakültesi Pilotaj Bölümünde uçuş eğitimi ücreti ile tüm programlarda barınma, beslenme, ulaşım, kitap vb. giderler burs kapsamı dışındadır.

"http://adayogrenci.thk.edu.tr/Content.aspx?cid=3818"

• description20 kullanıcısına yanıt
    Senin bahsettiğinin farklı burs olmasını temenni ediyorum tabii bana geleceğini sanmıyorum ama bir umut..

• quote:

Senin bahsettiğinin farklı burs olmasını temenni ediyorum tabii bana geleceğini sanmıyorum ama bir umut..

Umarım dilediğin gibi olur, ben de tam burslusunu yazacaktım da bunu gördüğümden vazgeçtim.
    Sıralamanız neydi hocam

• quote:

Sıralamanız neydi hocam

42k hocam, sizin kaç
    23k .Hocam bir şey rica edebilir miyim sizden.

• quote:

23k .Hocam bir şey rica edebilir miyim sizden.

elbette hocam
    Ben 1-2 saattir araştırıyorum ama üniye giriş bursunun ne ifade ettiğiini anlayamadım bir türlü.Siz de araştırabilir misiniz diyecektim.

• quote:

Ben 1-2 saattir araştırıyorum ama üniye giriş bursunun ne ifade ettiğiini anlayamadım bir türlü.Siz de araştırabilir misiniz diyecektim.

Attığım sayfanın linki Türk Hava Kurumu Üniversitesi'ne ait zaten hocam. Aday öğrenci bölümünde sık sorulan sorulara bakabilirsiniz, ben orada buldum. Başka bir bölüm tercihinde bulunmuş muydunuz hocam bu üniversitede?
    Hayır tek tercih pilotaj

• quote:

Hayır tek tercih pilotaj

Anladım hocam, umarım yerleşirsiniz. Yazının olduğu link:http://adayogrenci.thk.edu.tr/Content.aspx?cid=3818
  • Merhaba girne uni %50 burslu pilotaji kazandım 4 seneligi totalde 180k

• Birileri yine tip kazanamamis

• Volkoff_007 kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim soruyla alakası nedir yazdığının? Bunu akrabalarına ziyarete gittiğinde söylersin.Saygılarımla

Yardımınız ve desteğiniz için çok teşekkürler.Ailemle konuştum uçuş ücreti olsa dahi git dediler rahatladım açıkçası.Geleceğine pek ihtimal vermiyorum ama bir umut dediğim gibi

• öğrenci uçuş parası ödeyecekse yüzde yüz burs demenin anlamı nedir? üstelik normal tercihte kontenjan açmayıp ek tercihte kontenjan açmak absürtlük. belkide kazanan kişi bu parayı bilmeden kazanacak
  • Ek tercihten kontenjan açıldığı için 200kdaki adam da girebilir baya saçma olmuş,21kdan çok isterdim THKda bu bölümü.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu bilgiyi nerden edindiniz.

Hava Harp okulu için başvurmustum bir gün F 16 pilotu olabilirim diye :d Öğrenci Seçme Uçuşunda elenmiştim yanımdaki pilotun adı da Saimdi aşk olsun hocam fark etmediniz o hatayı neyse bu hoca sivil pilottu ona soruyorduk ondan öğrenmiştim

hocam ucarke size ne yaptırdılar çok merak ediyorum birde sıralamanız kaçtı

70k idi sıralamam bu ösu dediğimiz uçuş kısmına gelene kadar zor aşamalardan geçtim ucusta iste THK üniversitesinin uçaklarını kullandık uçtuğum uçaklar TC-TKE TC-TKF TC-TKD TC-TKO TC-CCT TC-CCS adlı CESSNA tipi eğitim uçaklarıydı pilot yanımızdaydi kule konusmalarıymıs uçağı indirme kaldırma hepsi bize aitti biz yapıyorduk günlük 1 sorti uçuyorduk 1 sortinin süresi 1 saat 1 saat havada pervasizca ucuyoduk yani hocam ucarken hareket felan yaptırıyolardı bize çok güzel bi duyguydu 15 kere uçtum para versen bu hizmeti bulamazsın verdiği duygu haz da farklı bi boyutta tabi harika bişeydi uçak sürmek 6000 feet yükseldik en fazla :D

ben 97 liyim acaba bu sene basvurabilirmiyim. sanırım yaştan kurtaramıyorum

Sanırım bu sene 1996 ve yukarısını aldılar. Yanlışım var mı? Umarım bu sene başvurabilirim. Uçuş hayatımın battlefields 4 ile sınırlı kalsın istemiyorum 4 sunucudan ban yedim yerde hareket eden cisim bırakmadım diye

Hocam basvurabilirsiniz galiba ya ama tam bilmiyorum kılavuz açıklıyolar her sene ordan bakarız :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.