Şimdi Ara

EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida- (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.284
Cevap
44
Favori
76.928
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler cihazda anti shake sistemi var mı ayarlarda rastladınız mı anti shake sistemi olup olmadığı hakkında bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yk2548

çözümü var dostum mail adresini ver dosyayı atayım sana. karta at dosyayı cihaz kapanana kadar bekle.

Yolladığınız dosya inmiyor mlsf. :(

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    hocam bu adamların facebook grubu var bütün dosylar orada mevcut eken ile bütün dosyalar görseller herşey var. ben dosyayı buradan buldum.

https://www.facebook.com/groups/EKENusergroup/files/

giriş yaptınmı dosyalar karşında White screen solver.7z isimli dosya

kurtarma dosyaları falan herşey mevcut.
  • Bende o facebook adresinden güncel fw yi indirdim. Hazırda bekliyor. Eğer sorun oluyorsa hiç yüklemeyelim

• Hafta sonu gördüğüm ilk suya makineyi daldırıverdim :D
    https://www.youtube.com/watch?v=3lYsiQNbHno&feature=youtu.be

Ancak sanırım batarya ve bataryayı şarj eden bir alet almamız gerekecek.
  • boraaaaa B kullanıcısına yanıt
    Görüntüler hiç fena değil. Bakalım en son sj5000 kullanmıştım. Ses kayıt rezil olduğu için sarmıştım. Yedek 2 adet batarya ve şarj cihazını bırakmıştım. İzlediğim videolarda sj5000 bataryası eken ile uyumlu görünüyor.Yanlız hocam şarj durumu test ettiğinizde sonuç nedir acaba

• kenturk1750 kullanıcısına yanıt
    Daha önce başka makine kullanmadım karşılaştırma yapamam. Ancak Sürekli aç kapa yaparak kısa kısa videolar çektiğimden midir bilmiyorum ama bana şarj biraz az gidiyor gibi geldi. Onun içindir ki yedek batarya olsa hani aktif kullanacaklar için iyi olur gibime geliyor. Zaten yakında eline ulaşınca en doğru kararı sen verirsin.
    Video biraz takılıyor gibi youtube de ama normalde bu takılma olmuyor.
  • Gearbestten kamera ve kameraya ait 2 parça daha aldım. Bunların hepsi tek postada mı geliyor yoksa aliexpress gibi ayrı ayrı satıcılara bağlımı gönderiliyor.
  • 30 Ocakta aldığım kamera bugün elime ulaştı fakat kamera açıkken ekranda dikey çizgiler olduğunu gördüm. Hem çektiğim fotoğraflarda hem de videolarda bu çizgiler mevcut. Gearbest'e ticket açtım bekliyorum, bakalım ne olacak.

Bu mesaja eklenen görseller:

EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida-EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida-EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida-EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida-EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida-

• arkadaşlar selam ürün dün elime ulaştı. Şöyle hazır elimde xiaomi yi, amkov amk7000s, eken h9 varken bir kıyasalmaya yapayım dedim ancak su altı kılıfının lens kısmında film yokmuş ve çizilmiş. Gearbeste yazdım ancak bilemiyorum sinirlerim bozuldu :)
  • Bu fiyata kesinlikle mukemmel kalite diyebilirim arkadaslar detayli inceleme yapacagim merak etmeyin video kalitesi muazzam

• SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bu sorun bende de var. Az birşey o lens kısmı çizik benim kaptada...
    Bekliyoruz kardeşim. Diğer cihazları kullanman analiz açısından çok yerinde olacaktır.daha benim üründen eser yok. Ayın 2 sinde sipariş geçmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

Gearbestten kamera ve kameraya ait 2 parça daha aldım. Bunların hepsi tek postada mı geliyor yoksa aliexpress gibi ayrı ayrı satıcılara bağlımı gönderiliyor.

Walla onların sağı solu belli olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: techo

30 Ocakta aldığım kamera bugün elime ulaştı fakat kamera açıkken ekranda dikey çizgiler olduğunu gördüm. Hem çektiğim fotoğraflarda hem de videolarda bu çizgiler mevcut. Gearbest'e ticket açtım bekliyorum, bakalım ne olacak.

Bu mesaja eklenen görseller:

EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida-EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida-EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida-EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida-EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida-

Gelişmeleri bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

Bu fiyata kesinlikle mukemmel kalite diyebilirim arkadaslar detayli inceleme yapacagim merak etmeyin video kalitesi muazzam

Tüm paylaşımlarınızı 1. Msja ekleyelim emeğinize sağlık şimdiden

• boraaaaa B kullanıcısına yanıt
    Kilif ayri satilmiyor. Ayri alirim falan dersin ama yok. Kaldi kj arka kapak vs hatta kameranjn ici bile jelatinlerle korunmusken on tarafi korumamalari buyuk aptallik.

Kendime de almadim ese dosta aldim ona sinirim bozuldu ya. Ama video yu etkilemiyor.

Kılıf ayrı satılıyor. Eğer sj 4000 ile aynıysa

• kenturk1750 kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum batarya ayniydi boyutlar vs de ayniydi galiba gearbeate baski yapip almak gerek

• Sj 4000 olan arkadaşım için kılıf almıştım. Oradan biliyorum.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.