Şimdi Ara

EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida- (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
44
Favori
76.936
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah belasini versin bu ukim in. 2 kamera da orada takilmis bekliyor. Çinden butaya 2 hafta bile surmedi burada 2 hafta bekledi. Yaziklar olsun. Kamera lan bu neyin tespitiyle ugrasiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    bu slow motion kameranın bir özelliği mi yoksa program ile mi yapılmış?
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=JK7DfBC0orU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt_Kaya -- 23 Şubat 2016; 12:55:36 >
  • Arkadaşlar elinde bu kameradan olan ve satmak isteyenler bana pm ile ulaşabilir mi?
  • boraaaaa B kullanıcısına yanıt
    hadi yaa geçen gün aynı ürünü işe yaramıyor diye sökmüştüm
  • bazı sorularım olucak yanıtlar için şimdiden teşekkürler
    1)ilk geldiğinde xiaomideki gibi facus ayarına gerek var mı?
    2)balık gözü özelliği giderilebiliyor mu?
  • 1) hayır ilk geldiğinde herhangi bi ayar yapmanıza gerek yok sd kartınızı takıl kullanmaya başlayabilirsiniz (yanlız duruma göre firmware güncellemesi yapmanız gerekebilir yüksek kalitede çekim yapabilmek için ancak bu düşük bi ihtimal)
    2) bildiğim kadarıyla böyle bi seçeneğiniz yok şuan için ama çinliler her dk yeni bişi çıkarıyo belki bi ayar çekerler bunada. Ya da eğer diğer kameralar için böyle bişi varsa belki ekene de uyabilir denemek lazım

• historian12 kullanıcısına yanıt
    Firmware guncelleme yapip yapmiyacagimizi nasil anliycaz
    https://youtu.be/P1RNnB6DNY0
    Bu videoda xiaomi için yapmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

Allah belasini versin bu ukim in. 2 kamera da orada takilmis bekliyor. Çinden butaya 2 hafta bile surmedi burada 2 hafta bekledi. Yaziklar olsun. Kamera lan bu neyin tespitiyle ugrasiyorsun

Benim üründe ukim e gönderilmiş. Adamları arıyorum telefonları devamlı meşgul.Belgeleri maille kabul edip etmediklerini ve bu ürünün fiyatının 47$ olduğunu anlatmaya çalışacağım. Ama adamlara ulaşamıyorum. Şimdi sorgusuz sualsiz 55 tl vergiyi yapıştıracaklar.

• kenturk1750 kullanıcısına yanıt
    Kamera harici şeyler de mi almıştınız ?
  • boraaaaa B kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sadece kamera. Bugün yine aradım. Bir türlü operatöre bağlanıyor. Ne yapmam konusunda bir bilgin varımdır?. Ben Balıkesir de yaşıyorum. Gümrük 55 tl vergiyi koyduktan sonra kendi şehrimde gerekli evrakları göstersem yeterli olurdu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: kenturk1750

quote:

Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

Allah belasini versin bu ukim in. 2 kamera da orada takilmis bekliyor. Çinden butaya 2 hafta bile surmedi burada 2 hafta bekledi. Yaziklar olsun. Kamera lan bu neyin tespitiyle ugrasiyorsun

Benim üründe ukim e gönderilmiş. Adamları arıyorum telefonları devamlı meşgul.Belgeleri maille kabul edip etmediklerini ve bu ürünün fiyatının 47$ olduğunu anlatmaya çalışacağım. Ama adamlara ulaşamıyorum. Şimdi sorgusuz sualsiz 55 tl vergiyi yapıştıracaklar.

Yok yok yapistirmaz ukim in mail adresine konu olarak takip numarasini yaz icerik olarak fiyatin yasal sinirlar icerisinde oldugunu belirt kimlik fotokopini ve urunu satin aldiginda ki fiyatin ekran goruntusunu gonder gitsin. Benim digeri icin islem yapmislar simdi

Hatta soyle soyleyeyim bulundugum yere bile gelmis. 1 hafta gecikiyor kargolar iste. Kendj kameram olsa bu kadar dert etmem. 3 kisiye aldim kamera 500 liraya yakin para cikti cebimden daha paralarini alamadim 1 aydir pertim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeniorAwesome -- 25 Şubat 2016; 9:48:04 >

• SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    Peki hocam nasıl bir işlem yapmışlar. Vergi koymuşlarmı?yoksa 60 kuruş luk bir ödemeli var. Bu mail adresine siz gönderdinizmi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: kenturk1750

Peki hocam nasıl bir işlem yapmışlar. Vergi koymuşlarmı?yoksa 60 kuruş luk bir ödemeli var. Bu mail adresine siz gönderdinizmi acaba

60 kurus cikmisti galiba bazen cikiyor dostum niye oldugunu bile bilmiyorum bugun gelir kargo bakalim :) sen dedigimi yap ukim de bir iki gun beklediyse direkt mail at kagidin snaa gelmesini beklemeden maalesef islem boyle ptt yi aradim tum turkiyeye buradan dagiliyor cok yogunlar dedi. Istanbuldaysan gidip alabilirmissin gosterip belgeleri ama sen degilsin sanirim.

• SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    Evet istanbulda değilim. Balıkesirde. 60 kuruşu gümlüğe sunma bedel ücreti. Mail adresini bulamadım google da. ptt.gov.tr olarak geçiyor.sen bu dediklerini mail ile yolladınmı.

• Ürün geldiğinde kurcalarsınız biraz eğer bir sıkıntı yoksa ilk etapta hiç girmeyin o işlere bence benim kameranın versiyonu 160106 ve şuan için bi sorun yaşamadım kartınız kaliteliyse bi sorun yaşayacağınızı sanmıyorum

• kenturk1750 kullanıcısına yanıt
    Ukim santral li bi mail ptt degil dostum

• 21 günde ulaştı nihayet. Kapalı alanda birkaç çekim yaptım, şuan için hiçbir sıkıntı yok, görüntü kalitesi tatmin edici, bir plaj kenarında denemeden tam anlamıyla fikir sahibi olamam yine de. Zira bu aletlerin adı üstünde, aksiyon kamerası olduğunu unutmamak lazım yani bu cihazların kullanım amaçları düşük ışıkta, gece çekimleri değil, bu konuda çok yüksek performans beklemek doğru olmaz. Pahalı cihazların performansı daha iyi olabilir elbette, ama verdiğimiz paraya mukayese ettiğimizde aldığımız ürün bence hayli yeterli.
    Oldukça hafif ve küçük, malzeme kalitesi gayet iyi. Yedek arka kapak gelmesi çok iyi oldu, zira aç kapa bir süre sonra yalama yapabilir diye düşünüyorum.
    Zırt pırt güncelleme yaparak cihazları allak bullak etme gibi bir alışkanlığım yok, ne telefonumda ne de kullandığım başka cihazlarda, sorun olmadığı sürece. O yüzden benim için önemli değil şu durumda güncelleme olması ya da olmaması.
    Birkaç yabancı forumda, sonradan alınan 900 mah lık bataryaların daha performanslı olduğu yazıyor, bunu deneme şansım olmadı henüz ancak en az 2 yedek batarya ve harici şarj cihazı şart kesinlikle. Timelapse ve slowmotion özelliği göremedim cihazda, ancak fiyat performans cihazında bunu beklemek fazla bir iyiniyet olurdu herhalde. Bear Grylls kadar doğayla içiçe olamadığımız sürece ortalama bir kullanıcıya yeteceği düşüncesindeyim bu cihazın.
    Bu mesaja eklenen görseller:

EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida-EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida-

• A.J. Pacino kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ürününüz hayırlı olsun güle güle kullanın ancak bildiğim kadarıyla içinden çıkan ikinci kapak günlük kullanımda sesin daha iyi alınabilmesi adına tam kaoanmıyo ya da ses girişine yakın bi yerden deliği falan var diye okumuştum bi yerde kullanmadan önce iyice kontrol edin lütfen yazık olmasın ürüne sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historian12 -- 26 Şubat 2016; 22:27:26 >
  • historian12 kullanıcısına yanıt
    151015 de benimkinde yazıyor...
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Sonu XX olan benim kargomda takip edilemiyor bulunamadı yazıyor halbuki gearbestin 40 dolar üzeri ürünleri ücretsiz takipli kargo vermesi gerekmiyor mu?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.