Şimdi Ara

EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida- (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
44
Favori
76.940
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m.hüseyin

Sonu XX olan benim kargomda takip edilemiyor bulunamadı yazıyor halbuki gearbestin 40 dolar üzeri ürünleri ücretsiz takipli kargo vermesi gerekmiyor mu?

NuMara nedir tamamı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam maşallah bu ne hız sayfayı yeniledim cevap gelmiş Q1831433935XX

• Beyler sanırım sorumun cevabı büyük ihtimal ürünün aksiyon kamerası olmasından kaynaklı ama gene de sormak istiyorum.
    Bu Eken de ya da diğer aksiyon kameralarında otomatik focuslama yok sanırım ?
  • boraaaaa B kullanıcısına yanıt
    Wifi bağlantısında sıkıntı var mı ya da kart taktığında ayarlardan video formatı seçilen yere girip bakabilirmisin hangi formatlar seçilebiliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: historian12

Wifi bağlantısında sıkıntı var mı ya da kart taktığında ayarlardan video formatı seçilen yere girip bakabilirmisin hangi formatlar seçilebiliyo

Wifi de herhangi bir problem yok. Google play store'den program indirince telefona direk bağlanıyor. Bağlanma hızı 1-2 saniye... Program Ez icam..
    Şu an işteyim ama aklımda kalanı söyleyeyim.
    4k 10 fps - 2k 15fps - 1080 60fps - Yanlış hatırlamıyorsam 1080 30'da vardı - 720 hd var 120 ve 60 fps idi sanırım...
    Fotoğraf çözünürlüklerine hiç dikkat etmedim hatırlamıyorum onun için...
    Güle güle kullanın bi sorun çıkartmaz inşallah

• quote:

Öncelikle ürününüz hayırlı olsun güle güle kullanın ancak bildiğim kadarıyla içinden çıkan ikinci kalak günlük kullanımda sesin daha iyi alınabilmesi adına tam kaoanmıyo ya da ses girişine yakın bi yerden deliği falan var diye okumuştum bi yerde kullanmadan önce iyice kontrol edin lütfen yazık olmasın ürüne sonra

quote:

Öncelikle ürününüz hayırlı olsun güle güle kullanın ancak bildiğim kadarıyla içinden çıkan ikinci kalak günlük kullanımda sesin daha iyi alınabilmesi adına tam kaoanmıyo ya da ses girişine yakın bi yerden deliği falan var diye okumuştum bi yerde kullanmadan önce iyice kontrol edin lütfen yazık olmasın ürüne sonra

Doğrudur hocam boyutlar birebir aynı olunca çok dikkatli bakma gereği duymamıştım, iki tarafında da açıklık var. Zaten suya sokmadan önce içine kağıt koyup öyle denicem kabı, sıkıntı olmazsa kamera ile dalıcam

quote:

Orijinalden alıntı: m.hüseyin

Hocam maşallah bu ne hız sayfayı yeniledim cevap gelmiş Q1831433935XX

Hocam sizin takip numaranız bu , RE831433935SE
    http://directlinktrackedplus.com/multipletrack-client2.php bu adreste tracking yerine order kısmına girince çıkıyor xx li numarayı.

• quote:

Bilgi için sağol...
    Bu mesaja eklenen görseller:

EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida-

rica ederim maksat cihaza bişi olmasın o kadar masraf yapıyoruz
  • Arkadaşlar elinde fazladan bu kameradan olan ve ya satmak isteyen bana ulaşsın lütfen...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim ekende takıldı şuan ukimde nereye mail atıcam
  • Arkadaşlar merhaba. Bu kameranın araca takma aparatı yok mu, aksesuarlarda göremedimde.
  • 2 2 kullanıcısına yanıt
    merhaba kameranın öpücük diye tabir edilen camlara takılan bi aksesuarı yok ancak sürekli aynı yerinde kalıcak derseniz kask için yapışkanlı aksesuarlar mevcut onu kullanabilirsiniz ya da o camda iz bırakır derseniz telefon tutucu aparatlardan alınıp kameraya uyarlanabilir belki
  • quote:

merhaba kameranın öpücük diye tabir edilen camlara takılan bi aksesuarı yok ancak sürekli aynı yerinde kalıcak derseniz kask için yapışkanlı aksesuarlar mevcut onu kullanabilirsiniz ya da o camda iz bırakır derseniz telefon tutucu aparatlardan alınıp kameraya uyarlanabilir belki

teşekkür ederim
  • 2 2 kullanıcısına yanıt
    rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

Allah belasini versin bu ukim in. 2 kamera da orada takilmis bekliyor. Çinden butaya 2 hafta bile surmedi burada 2 hafta bekledi. Yaziklar olsun. Kamera lan bu neyin tespitiyle ugrasiyorsun

hocam bunların mail adresi nedir ? benim kamerada takılmış..
  • A.J. Pacino kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam yeni yeni gearbestten alışverişe başlıyorum hepsinin sistemi farklı banggood ayrı aliexpress ayrı

• Kamera günlükten çıkmış arkadaşlar. 60 kuruş vardı yansımış. Hiçbir işlem yapmadım. Ne banka dekontu nede site resmi. Bilginize.

• İşin garibi bu üründen 3 tane istedim. Birisi ukim e gitmeden direk geldi. Bu iş birazda şans işi.ürünü denedim. Sabah işe gelmeden azda olsa. Görüntü kalitesi gayet güzel. Sj5000 i aratmıyor. Menü olarak seçenek az geldi. Car mode yok mesela. Yani araç çalıştığında kamera otomatik kayıda girme özelliği. Belki ben bulamadım. Daha inceleyeceğim bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: drunkdog

Time Lapse örnek video yağmur başlamasa iyiydi ama değişik bir hava katmadı da değil.

Hocam merhaba; time lapse video çekimi nasıl yapılıyor. Zahmet olmaz ise adım adım yazabilir misiniz? teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.