Şimdi Ara

EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida- (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
44
Favori
76.941
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: boraaaaa

Bu 60 krş'luk vergi neye göre çıkıyor. Mesala bana çıkmadı. Kafalarına göre mi çıkartıyorlar diyeceğim ama resmi dairede öyle bir şey olmaz diye tahmin ediyorum.
    Bir kaç kamerayı aynı anda mı aldınız ? Ya da kameranın yanında başka bir şeyler de mi aldınız ?

hocam o gümrüğe sunma ücreti.yani UKİM e giden bütün kargolara 60 kuruş koyuyorlar.benim 3 tane kamera siparişim oldu.ikisi ukim e biri direk geldi.direk gelene ücret yok.fakat ukime girenler 60 kuruş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ze_mahşer

1-)hocam ben timelapseyi quick time ile yaptım görüntüye baktım quick timedan güzeldi mp4 olarak kaydettim açtım media playerden görüntü berbatlaştı,filmler ve tv ile açarsam daha da berbat bir görüntü oluyor nasıl kaydetmeliyim
    2-)birde ben timelapseyi fotoğraf ile yaptım video ilede yapılıyormuş galiba hangi şekilde daha kaliteli olur?
    3-)bazı videolarda eken 4k 15fps 2.7k 24 fps olup raw formatında fotoğraf çekiyor bunlar güncelleme ile mi oluyor?

eğer 4k çözünürlükte bir monitörünüz, tv vb. yoksa 1920x1080 çözünürlük işinizi görecektir. 24 fps'de mp4 çıktı alıyorum ben. şuan arayüzü tam hatırlamıyorum codec seçeneği varsa h264 seçin. timelapse zaten mantık olarak fotoğraflardan elde edilir. diğer türlü hızlı oynatmaya girer. 4k 15fps - 2.7k 24 fps bende de çıkmıyor. güncelleme ile geliyordur. farklı bir firmware'dir ama hangisi bilmiyorum. Ben bir firmware attım makina açılmadı sonra. zar zor orjinal yazılımını atıp çalıştırdım tekrar. çok kurcalamamaya karar verdim sonra :)

• drunkdog D kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam sadece benim çektiğim timelapse ile internette çekilenleri karşılaştırdığımda dağlar kadar fark vardı benimkisi tam ekran çamur gibi oluyordu ondan sordum
    birde ben quadcoptere taktım daha önce bununla ilgili msj görmediğim için ekliyorum fotoları çift taraflı bant ve plastik kelepçeler ile taktım çok sağlam oldu quad parçalanmadıkça çıkmaz yerinden
    Bu mesaja eklenen görseller:

EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida-EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida-

• Merhaba herkese iyi akşamlar. arkadaşlar kamerayı bir hevesle yeni aldım. Kamerayla ilgili 2 sıkıntım var yardımcı olursanız çok iyi olur.
    1-Ağır çekim modunu nasıl kullanacağımı anlamadım baya bir uğraştım ama nafile yapamadım. nasıl çekikir, bilgisayara direkt atılır mı yoksa bazı programar yardımıyla mı oluyor vs. bilmiyorum.

2-Sandisk ultra 64 gb micro kart takılı fakat çekilen bazı vieolar çıkmıyor ve foto lara kameranın ekranından bakamıyorum dosya hatası diyor.

yardımcı olursanız çok iyi olur. yarın yolculuk var bazı çekimler yapmam lazım iyi akşamlar.
  • hasanfarukkk H kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar hasan
    1)kamerada slow motion özelliği yok açıkcası bildiğim kadarıyla hiçbirinde yok(yanlış bir bilgi olabilir). Bunu yapmak için öncelikle adobe after effect programını indirmen gerekiyo bilgisayarına ve slow motion videonun iyi çıkmasını istiyosan kare sayısına dikkat etmeliain eken özelinde konuşursak 720p 120 kare de en iyi performansı alabilirsin videoyu nasıl yapacağını da netten ufak bi araştırmayla bulabilirain bu konuda direk bi tecrübem olmadığı için yanlış yönlendirmek istemem

2)bu sorunla ben karşılaşmadım ama aklıma şunlar geldi. A) kartı fat32 olarak biçimlendirmwmiş olabilirsin. B) kart ya da cihazda bi sorun olabilir. Çözüm olarakta bence kartı bilgisayara tak ve fat32 olarak biçimlendir eğer sorun devam ederse başka bi kart takıp dene ona göre hareket et biraz uzun oldu k.bakma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• historian12

Cevabın için çok teşekkür ederim. Biçimlendirmeyi denedim işe yaradı. slow motion işini de halletmek üzereyim.
  • Write speed 12mb/sn olan bi sd card alsam 1080p60fps modunda yazma hızına yetişememe gibi bir sorunla karşılaşır mıyım?
  • hasanfarukkk H kullanıcısına yanıt
    Rica ederim işe yaramasına sevindim eğer video özel değilse burda da paylaş lütfen konuyu zenginleştirelim iyi olur

• O kadar teknik bilgiye vakıf değilim ama yeni bi kart alacaksanız böyle yapıp risk almak yerine kendimi biraz daha zorlar ve iyi bi kart almaya çalışırdım tabi tercih sizin

• quote:

teşekkürler hocam sadece benim çektiğim timelapse ile internette çekilenleri karşılaştırdığımda dağlar kadar fark vardı benimkisi tam ekran çamur gibi oluyordu ondan sordum
    birde ben quadcoptere taktım daha önce bununla ilgili msj görmediğim için ekliyorum fotoları çift taraflı bant ve plastik kelepçeler ile taktım çok sağlam oldu quad parçalanmadıkça çıkmaz yerinden
    Bu mesaja eklenen görseller:

EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida-EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida-

Walla süper oturmuş hava çekimleri ne zaman geliyor :)

• Araç kamerasi olarak kullanabilir miyiz?

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    inşallah bu akşam birazdan parka gidicem akşamada eklerim
  • Hangi Marka model bu qua? Jöle efekti oluyordur sanirim çok kayitlarda

JJRC H26 hocam jöle efektini bilmiyorum
  • Merhabalar bu urunden bende aldim icerisinde 32 gb sd card var class 10 ama bi sorunum var motosikletimle videolar cektim uzun yolda gerek top speed gerek slalom gerek tek teker ama hep 10 ar dakikalik videolar cekmis sonra tekrardan baslatmis 10 tane 10 dakikalik video var ama ben oyle olmasini istemiyorum bunu nasil yapabilirim yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler

• körüklüotobüs kullanıcısına yanıt
    Usta benim kamera 10 dakika cekiyo sonra basa sariyo sen nasil ayarladin bunu bi ayari vardir mutlaka yardimci olursaniz kameradan memnun kalcam ama suanlik memnun degilim

Bugün bende heves ettim bu senin yaptığın işe. Ve bende hazır bağa gitmişken bir çekeyim orayı dedim. 1.111 fotoğraftan oluştu :)
    İşte benim kamerama yansıyan da bu oldu :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraaaaa -- 6 Mart 2016; 23:39:13 >
  • drone ile akşama eklerim demiştim ama baya uzun sürdü yüklemeler anca yetişti buyrun

birde time lapse denedim olay kayıtta bitiyormuş quick time ile kaydettim görüntü fena değil

başka videolarda ekledim kanaldan bakmak isteyen olursa link
    https://www.youtube.com/channel/UCX3rNzfH18CIxho3D2hW-Zg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt_Kaya -- 7 Mart 2016; 18:10:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vlknclk10

Usta benim kamera 10 dakika cekiyo sonra basa sariyo sen nasil ayarladin bunu bi ayari vardir mutlaka yardimci olursaniz kameradan memnun kalcam ama suanlik memnun degilim

Bölerek kayıt güvenlik amaçlı iyi birşey. Programla birleştirmek çok çok basit sıkıntı nedir ?

• quote:

drone ile akşama eklerim demiştim ama baya uzun sürdü yüklemeler anca yetişti buyrun

birde time lapse denedim olay kayıtta bitiyormuş quick time ile kaydettim görüntü fena değil

başka videolarda ekledim kanaldan bakmak isteyen olursa link
    https://www.youtube.com/channel/UCX3rNzfH18CIxho3D2hW-Zg

Güzel olmuş inmeler yok çekimlerde ama inmeler düşmelermi

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.