Şimdi Ara

EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida- (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
44
Favori
76.942
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu ürünü almayı düşünüyorum ne dersiniz. Daha önce uyumlu denildi ama gene sorayım dedim.
    Boşa almayayım ?

http://www.gearbest.com/action-cameras-sport-dv-accessories/pp_238068.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraaaaa -- 7 Mart 2016; 10:51:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: vlknclk10

Usta benim kamera 10 dakika cekiyo sonra basa sariyo sen nasil ayarladin bunu bi ayari vardir mutlaka yardimci olursaniz kameradan memnun kalcam ama suanlik memnun degilim

Bölerek kayıt güvenlik amaçlı iyi birşey. Programla birleştirmek çok çok basit sıkıntı nedir ?

Reis guvenlik amaclidir da ben oyle boluk boluk olmasini istemiyorum zaten bi kez yolda cekim yapiyorum 15 ila 25 dakka arasi suruyo sonra kapatiyorum bu arada hangi program ile birlestirebiliriz yardimci olursan cok sevirim reis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• boraaaaa B kullanıcısına yanıt
    Diğer sitelerle fiyatları karşılaştırmadım ama bataryalar uyumlu

• Aliexpressteki çift bataryalı olan daha uygun yanlız mobilden gördüğüm kadarıyla bu ürün hiç alınmamış satıcıdan satıcıdın geri dönüşlerine bakın yüksekse bi sıkıntı olacağını sanmıyorum

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    genelde düşerek indiriyorum
    birde movie maker ile düzenledim 1080p yok youtube ayarlamayı deneyip 1080 p yüklemeye çalışıcam
    tek bataryalı kombinasyondan ben aldım aynı satıcı 2 batarya bir şarj kısmı ama daha gelmedi
  • Movimaker'i boşver o baya kalite düşürüyor. Bence quicktime diye program var onunla yap videolarını. Programa tam hakim değilim ama kesme biçme işlemlerini kalite düşürmeden yapıyor.
  • Kaç gün önce sipariş geçtin ?
    Quick time öğrenmeye calisayim o zaman.
    Siparisi 19 gun önce verdim 1-2. Haftaya gelir en geç

• Arkadaşlar, Bu Eken H9 4k Gearbest teki modeline Uzaktan kontrol için "Remote Control" sonradan satın alınabiliyor mu?
  • 1080p yüklemeyi başardım msjlarım fazla kalabalık yaptı 1tane video ekliyorum diğerlerine bakmak isteyen olursa kanaldan bakar

• Merhabalar bu urunden bende aldim
    64 gb sd card var class 10
    32 gb sd card var class 10
    8 gb sd card var class 10
    hepsini denemem rağmen hep 10 ar dakikalik videolar cekmis sonra tekrardan baslatmis 5 tane 10 dakikalik video var ama ben oyle olmasini istemiyorum bunu nasil cözebiliriz.şimdiden çok tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmdonmez -- 7 Mart 2016; 22:50:45 >
  • Arkadaşlar cihaz için,

Monopod ve tripod almıştım tek satışta Q3484729004XX Sweden surface mail : Feb 18, 2016 22:34:17 PM PST Download Invoice bu kod ile kontrol ettiğim de ürünü 25 şubatta uçağa verilmiş gibi gözüküyor ama hala ptt ye düşen birşey yok. Normal mi sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Natsukaw.S -- 8 Mart 2016; 9:12:18 >
  • ahmdonmez kullanıcısına yanıt
    Kart kalitesi ya da hızıyla alakalı değil, bu tip cihazların genel özelliği bu. O onar dakikalık videoları daha sonra bilgisayarda başka bir programla(video joiner) birleştirmeniz gerekiyor.
    Aynı durum hd video çeken dslr makineler için de geçerli.
  • enfarktus kullanıcısına yanıt
    tşkler.ilginize,
    Bizim arkadaşin sjcam 4000 oyle cekmiyor ama surekli yapiyor cekimi 10 dakika ile kalmiyor bunun cozumu varmi peki bende 10 dakika cekip biraksin istemiyorum

• vlknclk10 kullanıcısına yanıt
    Loop record açık kalmis onubkapatin duzelir

Looo record acikta kalmistir. O yuzdendir. Dslr da ise 30 dk sınırlaması vardir. Avrupa birliginde 30 dk üstü video kayit yapan cihazlara video kamera denmektedir.

• Bende aldım bu Ekenden çekimi falan muhteşem ona lafım yok ama dün kaskta denedim 6 dakka aralıksız çekti sonra bir daha çektim 1 dakka sürmeden videoyu kesmiş devam da etmemiş. Bunun çözümü nedir?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.