Şimdi Ara

EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida- (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
44
Favori
76.968
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle kameranızı timelapse moduna alıp kaç saniyede bir fotoğraf çekeceğinizi ayarlayacaksınız. Eken H9 en hızlı şekilde max. 2 saniyede 1 kare fotoğraf çekiyor. Videolarda 1 saniyelik süre 24-25 karelik fotoğraflardan oluşur. Elde etmek istediğiniz timelapse video süresi ne kadarsa ona göre hesap yapmanız gerekir.

1 dakikalik timelapse video için hesap =

1 dk= 60 Saniye
    1 saniye video = 24 fotoğraf
    24X60 =1440 fotoğraf
    kameranız 2 saniyede bir çekim yapacak şekilde ayarlandıysa 1440 X 2 = 2880 saniye
    2880 / 60 = 48 dakikalık çekim süresi demek.

Hesaplama bu şekilde oluyor. Projenize göre kameranızın kaç saniyede bir çekim yapacağını ayarlarsınız. Ben rrender alırken yani video oluştururken quicktime pro kullanıyorum. https://www.youtube.com/watch?v=WKK4aHGhMbg&spfreload=10 buradan nasıl yapıldığını izleyebilirsiniz

• Sonunda benimde kameram geldi, lakin kamera ile birlikte monopod ve floaty bobber siparişinde bulunmuştum kameranın içine floaty bobber ide koyarak göndermişler. Umarım monopoda iş atmamışlardır...
  • Ben bu kamerayı çok uzun zaman önce aldım, yeni bir durum oluştu güncelleme vs yapmadan çektiğim videoyu kameradan izlemek istediğimde video yok diyor bilgisayara bağlıyorum video var diyor ezicam ile bağlanıp o şekilde de izlenebiliyor. Kameradan microsdyi sıfırladım olmadı. Cihaza format atmak gerekebilir yapmadım henüz yalnız durduk yere bunu yapması hoşuma gitmedi. Yarın bir gün başka problemler çıkmaz umarım birde cihaz baya güzel ısınıyor 1080p 60fps için diyorum bunu çok uzun süre kullanım yapacaksanız saat başı soğumasını bekleyin derim, soğuk havalarda gerek olmaz tabi.
  • Merhaba Arkadaşlar;

Bende Gearbest 'den 26 şubatta bu kamerayı aldım. RS443266868NL diye takip numarası verdiler. Bunu nereden takip edebileceğim konusunda bana yardımcı olabilir misiniz? Birde Ukim'e takılan arkadaşlar olmuş, kargomuzun Ukim'e takıldığını nereden öğrenebiliyoruz? Takıldığında hangi belgelerle gidip , kamerayı 60 kuruş vergi verip aldıklarını söylerlerse çok makbule geçer. Çok soru sordum kusura bakmayın arkadaşlar , bu siteden ilk defa alışveriş yapıyorum
  • Arkadaşlar eken h9 kameranın birden farklı anakartı mevcutmuş.bu nedenle her eken fw kameraya uyum sağlamıyormuş.velasıl dün cihaza bir güncelleme yapayım dedim,cihaz tamamen kapandı.hiç açılmıyor hiçbir tuşu tepki vermiyordu.birkaç program sayesinde cihazı kurtardım.eski haline döndü.size tavsiyem güncelleme yapacaksanız araştırmanızı iyi yapın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrahlacin E kullanıcısına yanıt
    http://gonderitakip.ptt.gov.tr/
    takip burdan zaten ukime girdi diye yazıyor
    istav-ukimsantral@ptt.gov.tr ukime girince buraya mail atıyorsun ben attım 2 günde çıktı.mail için kimlik paypal gönderi hareketi birde aldığım kameranın ekran görüntüsünü attım
  • Bu arada kamerada time lapse olayı var.yanlız bunu yardımcı program sayesinde yapıyorsunuz.movie maker gibi.car mode yok.yani aracı çalıştırdığınızda otomatik kayıt yapmıyor.şarj süresi sjcam kameranın neredeyse yarısı kadar gidiyor.yanınızda power bank yada yedek batarya taşımanız gerek.wifi algılama çok iyi.sjcam im neredeyse 2 kat uzaklıkta algılıyor.görüntü kalitesi harika.akıcılıkta hiçbir sıkıntı yok.ses kayıt özelliği mükemmel.eksiklerine rağmen fiyat performans açısından çok yerinde bir alışveriş düşüncesindeyim.gayet memnun kaldım.ayrıca sjcam gümrüğe takıldığında 55 tl vergi alınıyor.3 adet eken siparişim oldu.biri kendime diğerleri arkadaşlarıma 60 kuruş vergi alındı.kısacası 120$ a sj5000 wifi alacağınıza 47$ a bu ürünü alın.memnun kalacaksınız

• 60 kr karşılığında az önce elime geçti açtım hiç sıkıntı yok bazı arkadaşların su altı kabında çizik olmuş sanırım.
    üsteki msj arkadaş batarya kötü demiş Allahtan 2 tanede yedek batarya almışım.görüntüsü güzel geldi en yakın zamanda izlenimlerimi yazar video eklerim
  • bir kaç sorum olucak cevaplar için şimdiden teşekkürler
    1)daha önce quadcoptere bağlayan oldu mu varsa ile hangi parçaları kullanarak yaptığını söyleyebilir mi?
    2)su kabını suya soktum su almadı ama beyaz kısın sanki tam içe girmiyor oturmuyor bir sorun olur mu?
    ben şuanlık çift taraflı bantlarla taktım quada sizce sağlam olur mu tutar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt_Kaya -- 3 Mart 2016; 18:15:05 >
  • Hiç quada takmadım ama kask aparatını çalışma masama 90 derecelik bi açıda yapıştırdım ve yaklaşık 2 haftadır orada kamerayı taşıyor herhangi bi sorun olmadı. Su kabının beyaz kısmı zaten sünger gibi bişi kapatırken iyice ittirin içeri doğru bi sorun olacağını sanmıyorum hayırlı olsun bu orada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historian12 -- 3 Mart 2016; 18:38:37 >
  • historian12 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam evde uçurdum kamerayla taşıyor sağlam gibi geldi ama asıl dışarıda mesele oda pazar günü belli olur
    1)sürüm 151015 güncelemeye gerek var mı?
    2) içine 10 liralık sd kart taktım sd kart tavsiyeniz var mı çok pahalı olmasın bu makine için yeterli bir şey olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt_Kaya -- 3 Mart 2016; 20:21:31 >
  • Rica ederim ama bence dronun üstünden geçicek bi şekilde iple falan bağla güvenlik halatı görevi görsün yüksek irtifadan düşerse kamera zarar görebilir. Kart olarakta bence direk markaların kartlarından al başın ağrımasın class 10 diye tabir edilenleri en üst sınıf oluyo ve okuma yazma düzeyleri yüksek ben çinden aldığım h.kartı taktım yüksek video çözünürlüklerini seçemiyodum mesela kartın iyi olması önemli dolatısıyla sürüm olarakta ilk etapta güncelleme işlerine girmeni tavsiye etmem ben 2 gün önce versiton muhabbetlerini kurcaladım biraz bozdum haliyle zor düzelttim

• Ayrıca face de eken h9 users group var lindi önceki sayfalarda vardı yanılmıyorsam takip etmeni öneririm

• Oncelikle urunun gelmesine sevindim dostum. Urun ucuz diye dandik degil. O yuzden alacagin kart da kaliteli olmali. Bilesenlerin ne kadar kaliteliyse ana urun de o kadar ust seviye kaliteye ulasirsin.

Class 10 32 gb kartlar 30 40 lira civarinda.2

• kenturk1750 kullanıcısına yanıt
    Bu 60 krş'luk vergi neye göre çıkıyor. Mesala bana çıkmadı. Kafalarına göre mi çıkartıyorlar diyeceğim ama resmi dairede öyle bir şey olmaz diye tahmin ediyorum.
    Bir kaç kamerayı aynı anda mı aldınız ? Ya da kameranın yanında başka bir şeyler de mi aldınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraaaaa

Bu 60 krş'luk vergi neye göre çıkıyor. Mesala bana çıkmadı. Kafalarına göre mi çıkartıyorlar diyeceğim ama resmi dairede öyle bir şey olmaz diye tahmin ediyorum.
    Bir kaç kamerayı aynı anda mı aldınız ? Ya da kameranın yanında başka bir şeyler de mi aldınız ?

Zaman zaman aldığım kameralara 60 kuruş öderim, normal

• Günaydın,

Bu ürün hakkında bilgisi olan var mı? Yada Tavsiye eder misiniz?

http://www.gearbest.com/action-cameras-sport-dv-accessories/pp_325642.html

Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acineton -- 4 Mart 2016; 9:35:37 >

• doğru söylüyorsunuz ekenin içinden çıkan plastik kelepçeler biraz küçük geldi biraz büyüklerinden alıp bağlıyayım garanti olsun.grubu takibe aldım bu arada
    http://www.hepsiburada.com/samsung-32gb-microsd-evo-class10-48mb-sn-hafiza-karti-sd-adaptor-mb-mp32da-tr-p-FTHFZSAMEVOMC32GB?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.foto.urun.pla&gclid=CjwKEAiAgeW2BRDDtKaTne77ghgSJACq2U4bq6IZnav-vKDGovIIrkdY2opdSPfQHBnhRrRx1lloZRoCIcLw_wcB
    şu kartı almaya karar verdi dediğiniz gibi marka ve clas 10 yeterli olur herhalde kargoyla 35 tl

• drunkdog D kullanıcısına yanıt
    1-)hocam ben timelapseyi quick time ile yaptım görüntüye baktım quick timedan güzeldi mp4 olarak kaydettim açtım media playerden görüntü berbatlaştı,filmler ve tv ile açarsam daha da berbat bir görüntü oluyor nasıl kaydetmeliyim
    2-)birde ben timelapseyi fotoğraf ile yaptım video ilede yapılıyormuş galiba hangi şekilde daha kaliteli olur?
    3-)bazı videolarda eken 4k 15fps 2.7k 24 fps olup raw formatında fotoğraf çekiyor bunlar güncelleme ile mi oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt_Kaya -- 4 Mart 2016; 20:53:22 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.