Bildirim
EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida- (58. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
malesef öyle. ben de çok karıştırıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Reco.
malesef öyle. ben de çok karıştırıyorum.
Hocam seninki R modeli mi? Kumandalı aldım, pilini de ayarladım (folyoluydu içini açtım), kumanda ışığı da yanıyor basınca ama hala komut veremiyorum. Bi ayarı mı var bunun?
Pili çıkartıp takınca düzeliyor. Pil zayıftır umarım ondandır. Yenisiyle değiştirip deneyeceğim bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 17 Ağustos 2017; 21:36:22 > -
İçim rahat etmedi gittim bu saatte Duracell CRM2032 pil buldum ve taktım şimdilik sıkıntı yok. Umarım daha da sorun olmaz. -
Arkadaşlar "R" modellerinde sualtı aparatı takıldığında uzaktan kumanda ile suda kullanan oldu mu? Bozulur mu acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sakallıyan
Arkadaşlar "R" modellerinde sualtı aparatı takıldığında uzaktan kumanda ile suda kullanan oldu mu? Bozulur mu acaba?
Kumanda su geçiriyor.
Eyvallah, peki suyun altında aynı işlevi görecek herhangi bir aparat önerebilir misiniz?
Arkadaşlar bu kamerayı kask için alacağım en uygun aparatları ile birlikte nasıl alabilirim yardımcı olabilirmisiniz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arakdaşlar merhaba EKEN H9R 'm geldi bugün sonunda.. deneme şansım olmadı öncelikle mikro hafıza kartı almam lazım.. marka model ne önerirsiniz kaliteli bişi ?
Ayrıca kutudan ilk çıkardığımızz halindeki dışındaki şeffaf kap sudan koruma kabı oluyo değil mi ??
Kutunun içinden çıkanların n e olduğunu özetleyebilecek biri var mı ??
Bir de bisiklet gidonuna bağlamak için hangi aparat veya apartlar gerekiyo arkadaşlar ?? içinden çıkanlarla sağlıklı olarak bisiklet gidonuna bağlanabilir mi ??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 21 Ağustos 2017; 16:44:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Darkchild
Arakdaşlar merhaba EKEN H9R 'm geldi bugün sonunda.. deneme şansım olmadı öncelikle mikro hafıza kartı almam lazım.. marka model ne önerirsiniz kaliteli bişi ?
Ayrıca kutudan ilk çıkardığımızz halindeki dışındaki şeffaf kap sudan koruma kabı oluyo değil mi ??
Kutunun içinden çıkanların n e olduğunu özetleyebilecek biri var mı ??
Bir de bisiklet gidonuna bağlamak için hangi aparat veya apartlar gerekiyo arkadaşlar ?? içinden çıkanlarla sağlıklı olarak bisiklet gidonuna bağlanabilir mi ??
Samsung evo hafıza kartları yeterli.
Cam gibi olan su kabı.
Bisiklet gidonu ne bilmiom ama boru gibi bişeye monte edebilirsin bisiklet direksiyonuna mesela.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 22 Ağustos 2017; 11:15:22 >
Kask için bağlama aparatları zaten kendi kutusu içerissinde geliyor. Ekstra başka aparat almana gerek yok
elimde sıfırı vardır. almak isteyen ulaşsın. -
Arkadaşlar hangi sd kartları kullandığnızı ve performansını yazabılırmısınız konuda bu konu hakkında yeterli bilgi mevcut değil
Şuan full set 39.99$ alabileceğimiz bir yer var mı?
Link verebilirseniz sevinirim.
neredeyse hiç kullanmadğım monopod u satıyorum orijinal Xiaoi Yİ
http://www.hepsiburada.com/xiaomi-yi-kumandali-monopod-orjinal-p-HBV000003YBKI?magaza=TAKS%C4%B0TBOL&wt_gl=cpc.elk.telefon-aksesuar.pla&gclid=Cj0KCQjwierMBRCHARIsAHl9i4ESDsoZofepf0Ck89iozozdsS8YjADmDCaX5XG0CVDIyWSPrv7F0_caAlHuEALw_wcB
-
quote:
Orijinalden alıntı: FearFromHe
Arkadaşlar hangi sd kartları kullandığnızı ve performansını yazabılırmısınız konuda bu konu hakkında yeterli bilgi mevcut değil
http://urun.n11.com/hafiza-kartlari/samsung-32-gb-evo-plus-micro-sd-class10-95mbsn-hafiza-karti-P116803648
hocam bunu aldım.. okuma yazma hızı iyi. . ama yeni aldığım içinn performansı hakkında tam yorum yapamicam -
Arkadaşlar merhabalar .. fotolar arasında gezinirken makine bazen takılıyo ve kapatıp açmak zorunda kalıyorum bu sizde de oldu mu ? firmware ile mi alakalı bu durum yoksa kartla mı ? çünkü hem kamera yeni hem de hafıza kartı yine.. ilk gün yaptı bu bahsettiğimn şeyi :)
Ne yada neeler yapabilirimm ? -
Bugun samsung plus 32 gb sd kartla cekim yaptim,720 p performansini begenmedim bulanik ve ara ara birbirini tekrar eden sahneler var ,1080p tatminkar.
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 7 Eylül 2017; 4:30:57 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X